فارس نوشت:

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت که معاون بودجه معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهور در جلسه امروز دلیل عدم ارسال به موقع لایحه بودجه را عنوان کرد.

اسماعیل جلیلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به جلسه عصر امروز اعضای کمیسیون در مجلس اشاره کرد و اظهار داشت: در جلسه امروز آقای ممبینی معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و همچنین آقای اکرمی رئیس خزانه داری کل، گزارشی را از عملکرد 6 ماه بودجه سال 91 کل کشور به نمایندگان مجلس ارائه دادند.

وی افزود: این گزارش بر اساس آخرین وضعیت عملکرد دستگاه‌ها بود و با توجه به شرایط موجود می‌توان گفت که این گزارش عملکرد مناسب بود.

جلیلی ادامه داد: بر اساس این گزارش دستگاه‌ها تلاش داشتند تا صرفه جویی‌های خوبی را انجام دهند و در کل، گزارش امروز گزارشی قابل قبولی بود.

نماینده مردم مسجد سلیمان همچنین گفت: در ادامه جلسه توضیحاتی در خصوص تدوین لایحه بودجه سال 92 نیز ارائه شد و مسئولین معاونت برنامه ریزی دلایل تاخیر در ارائه لایحه بودجه را مطرح کردند.

وی اضافه کرد: آن طوری که مسئولین دولتی در جلسه امروز عنوان کرد: دلیل تاخیر ارسال لایحه بودجه به مجلس برای این است که برخی سازمان‌ها و دستگاه‌ها پیش بینی خود را در مورد بودجه سال 92 هنوز اعلام نکردند.

/2727

کد خبر 262615

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین