بانی فیلم نوشت:

کارگردان فیلم سینمایی «بغض» در تازه‌ترین تجربه سینمایی خود یک فیلم صامت را جلوی دوربین خواهد برد.


رضا درمیشیان که این روزها فیلم سینمایی «بغض» را روی پرده سینما دارد در حال آماده سازی فیلم تازه ای است که با ساختار صامت جلوی دوربین خواهد رفت.
 

فیلمبرداری این فیلم همچون ساخته قبلی درمیشیان که در استانبول بود، قرار است خارج از کشور باشد. با این حساب، این فیلم اولین فیلم صامت سینمای پس از انقلاب خواهد بود.فیلمنامه این فیلم را رضا درمیشیان نوشته که مضمونی اجتماعی دارد و احتمالاً زمستان امسال جلوی دوربین می‌رود.

 

«بغض» در اولین حضور بین المللی خود در بخش رقابتی فیلم های اول سی و ششمین جشنواره فیلم مونترال کانادا مورد استقبال منتقدان قرار گرفت و سپس در بیست و هشتمین جشنواره فیلم ورشو در کشور لهستان و پنجمین جشنواره فیلم دیدار تاجیکستان و دومین جشنواره فیلم های استرالیا و بیست و ششمین جشنواره بین المللی بارباکان اسلواکی و سومین جشنواره فیلم های ایرانی لندن ، دوازدهمین جشنواره فیلم مهاجرت تورنتو، بیستمین جشنواره فیلم هنر فیلمبرداری کمرایمیج لهستان و دومین جشنواره فیلم هانوی ویتنام به نمایش درآمده است.

5757

کد خبر 262930

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    5 1
    خدا پدر " آرتیست " رو بیامرزه
  • بدون نام IR ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    3 1
    تقلید تقلید تقلید... مملکتمان کپی کاری شده فقط .. همه چیزمان حتی صنعت و علم و...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین