مدیر روابط عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از اعزام دو تیم امدادی برای امدادرسانی به حادثه ریزش معدن در طبس خبر داد.
حسین درخشان با بیان اینکه در ساعت 9 صبح امروز ریزش معدنی در منطقه «طبس» به مرکز فوریتهای امدادی 147 اعلام شد، گفت: با توجه به نوع گزارش دریافتی، بلافاصله دو تیم امدادی شامل هشت امدادگر به منطقه اعزام شد.
وی افزود: بررسیها نشان داد که این معدن زغالسنگ در منطقه «پروده طبس» رخ داده و این معدن متعلق به شرکت «آرمیننوین» یا «یال شمالی ایران» بود که دچار ریزش شد.
مدیر روابط عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه در حال حاضر به علت احتمال انفجار در این معدن، امدادگران اقدامات تخصصی خود را برای ایمنسازی محیط انجام میدهند، گفت: احتمال اینکه معدنچیانی در این معدن محبوس شده باشند، وجود دارد، اما هنوز جستوجوی امدادگران به اتمام نرسیده است.
47232
ایسنا نوشت:
کد خبر 264616
نظر شما