به گزارش خبرآنلاین؛ تیم فوتبال آث میلان این روزها حال و روز چندان جالبی ندارد و کسب نتایج ضغیف و دور از انتظار صبر ستارگان نامدار روسونری را لبریز کرده، یکی از این ستارگان الکساندر پاتو برزیلی است که به نظر می رسد آخرین روز های حضورش در سن سیرو را سپری می کند چرا که به تازگی تصویر این مهاجم 23 ساله از روی فروشگاه اینترنتی وب سایت باشگاه میلان حذف شده و تصاویر کوین پرینس بوآتنگ، ماسیمو آمبروزینی و استفان الشعراوی جایگزین آن شده است.
این اقدام پیش از این هم هنگام جدایی زلاتان ایبراهیموویچ و تیاگو سیلوا در تابستان سال جاری توسط وب سایت باشگاه میلان انجام شده بود که چندی پس از آن این دو ستاره به پاریس سن ژرمن منتقل شدند.
اخبار منتشر شده در رسانه های ایتالیایی حاکی از آن است که آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان روز گذشته میلان را به مقصد برزیل ترک کرده تا با مسئولان کورینتیانس درباره پیشنهاد 15 میلیون یورویی این تیم برای خرید پاتو مذاکره کند.
252 43
نظر شما