حميدرضا ترقي عضو شوراي مرکزي حزب موتلفه اسلامي گفت: شرايط براي گزينه هاي رياست جمهوري با گزينه هاي مجلس تفاوت قابل ملاحظه اي دارد زيرا در مجلس نيازي نيست افراد و شخصيت هاي مطرح براي احراز پست نمايندگي سابقه کار اجرايي داشته باشند اما براي پست رياست جمهوري اگر فردي نامزد شود که هيچ سابقه اجرايي و توانايي کار اجرايي نداشته باشد و در اين حوزه آزمايشي نداده باشد جايگاه و موقعيت خود را در عرصه سياسي از دست مي دهد. لذا با توجه به اينکه جبهه پايداري به يک جريان عملگرا همراه با رعايت ارزشها و مباني انقلاب معروف است بهترين گزينه آن در بين عناصري که وجود دارند به نظر مي رسد همان آقاي حداد عادل باشد.
وي افزود: با توجه به اينکه حدادعادل با ولايتي و قاليباف تفاهم کرده و اگر چه به نظر مي رسد اين تفاهم مورد گلايه جبهه پايداري قرار گرفته، اما از آنجايي که به لحاظ شرايط و موقعيت اين گزينه مي تواند وحدت اصولگرايان را حفظ کند و قطعا جبهه پايداري را به نقطه نظرات و اهدافي که دنبال مي کند برساند؛ لذا به نظر مي رسد مجموعه جبهه پايداري يعني هم طيف قم و هم طيف تهران اين گزينه را بهترين گزينه تلقي کنند .
ترقي مطرح بودن گزينه هايي چون لنکراني و سعيد جليلي در جبهه پايداري را براي استفاده در کابينه دولت آينده دانست و تصريح کرد: با مطرح شدن اين افراد زمينه حضورشان در تيم دولت آينده فراهم مي شود .
عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي تاکيد کرد: آرايش سياسي کشور به گونه اي است که عدم انسجام جبهه پايداري مي تواند در آينده به زيان موقعيت سياسي اين جبهه تمام شود. از اين رو بنده معتقدم پايداري ها از برخي خواسته هاي خود کوتاه بيايند و در جهت حفظ انسجام خودشان تلاش کنند.
/2929
نظر شما