ایسنا نوشت:

مشاور ارشد رییس‌جمهور در مورد اعلام مخالفت برخی نمایندگان مجلس در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها یادآور شد: تا قانون نباشد نمی‌توان برنامه را اجرا کرد.
مجتبی ثمره هاشمی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که نظر شما در مورد این‌که در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها برخی نمایندگان مجلس اعلام مخالفت کردند چیست، گفت: تا قانون نباشد نمی‌توان برنامه را اجرا کرد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا هر زمان رییس جمهور در مورد مسائل با مردم از تریبون‌های رسمی صحبت می‌کند با انتقادهای شدید مسوولان و نمایندگان مواجهه می‌شود؟ گفت: این را باید از خود آنها سوال کنید.
27219
کد خبر 266402

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حامد IR ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۶
    از طلا بودن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده ما را مس کنید دمتون گرم بقدر کافی با فاز اول به سعادت و خوشبختی رسیدیم لطفا بی خیال فاز دوم بشید البته اگه میتونید از فوایدی که برا خودتون داره چشم پوشی بکنید
  • بدون نام IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۶
    85 8
    الان این چه قانونی هست که یارو 20 تومن با بدبختی جور کرده که ماشین بخره ، بعد 1 سال که پولش رو نگه داشتن میگن باید 6 تومن دیگه هم بدی تا یه ماشین دیگه بهت بدیم ؟! این قانونه ؟ این قانونه که حقوق بازنشسته ها رو یه هفته بعد از اول ماه میدید ؟ هیچ کدوم از اینا قانون نیست و فقط هر چی شما میگید قانونه ؟!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین