مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

مثلث نوشت:

اگر بنا بر تحلیل و رصد فعالیت‌های انتخاباتی اصولگرایان باشد، نمی‌توان یک ضلع مهم آن را نادیده گرفت؛ ضلعی که در ادبیات سیاسی از آن به عنوان سنتی‌های اصولگرا یاد می‌شود، آنها اگرچه در ادوار مختلف همواره در آستانه انتخابات به صورت برنامه ریزی شده و سیستماتیک وارد مبحث رقابت می‌شدند، این بار اما گویا شرایطشان تفاوت‌های فراوانی دارد با همه سال‌های گذشته.
اگر آنها در دهه‌های 70 و 80 با مدل‌هایی مانند شورای هماهنگی، جبهه متحد یا عناوینی از این جنس از ماه‌ها قبل کمپین‌های انتخاباتی راه می‌انداختند، حالا چهار ماه مانده به زمان نام‌نویسی هنوز هیچ کنگره انتخاباتی را برگزار نکرده‌اند.
پیدایش سلایق مختلف در میان آنان، فقدان گزینه رای‌آور و پیچیده بودن شرایط شاید مهم‌ترین دلایل وضعیت امروز آنها باشد.
در میان سنتی‌ها روزی از نامزدی علی لاریجانی سخن به میان می‌آید و روز دیگر از کاندیداتوری مصطفی پورمحمدی و منوچهر متکی.
حال آن‌که یک نامزد مهم از میان آنان به اتئلاف سه نفره پیوسته و یک نامزد مهم دیگر آنان یعنی حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری حرف آخرش را زده و گفته به هیچ‌وجه روی او حساب نکنند.
حالا آنها مانده‌اند و کاندیداهایی که هنوز تکلیف‌شان را نمی‌دانند. در این میان اما خبرنگار مثلث به اخبار مهمی دست یافته است. براساس یکی از این اخبار گویا حبیب‌الله عسگراولادی در جلسه اخیر حزب موتلفه گفته است: «بنا دارم در جلسه‌ای اعلام کنم نظر ما سنتی‌ها این است که آقای ناطق‌نوری بازگردد و چنانچه نظرها روی ایشان مثبت بود، برای انتخابات آینده روی ایشان سرمایه‌گذاری کنیم. خود آقای ناطق هم گفته است که اگر نشانه‌های مثبتی ببینم می‌آیم.» این خبر البته هنوز از سوی وی به صورت رسمی تأیید نشده است.
متکی چه خواهد کرد؟
از همان روزی که منوچهر متکی دیگر وزیر نبود خیلی‌ها معتقد بودند. که او در انتخابات 92 نامزد خواهد شد. او تاکنون در چند برهه اظهارنظرهای سیاسی داشته که برخی برداشت انتخاباتی بودن را از این سخنان داشته‌اند.
او تاکنون صریحاً نگفته است که نامزد انتخابات نخواهد شد، اما گفته می‌شود شانس او برای اینکه نامزد نهایی سنتی‌ها باشد خیلی زیاد نیست.
17301

کد خبر 267187

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین