برگزاری سومین کنفرانس بین المللی هالیوودیسم در جشنواره سی و یکم و نظر پروانه معصومی و اکبر عاملی در خصوص این جشنواره اخبار جدید جشنواره فیلم فجر است.

به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، معاونت ارتباطات ریاست جمهوری در کنار مراکز، سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف آمادگی خود را برای داوری در بخش تجلی اراده ملی فجر 31 اعلام کرد.

 

هیئت داوران معاونت ارتباطات ریاست جمهوری طی نامه‌ای رسمی به دفتر جشنواره فیلم فجر معرفی شدند: عباس نادی، مسعود اسدی، میثم اکبری، حمید سپهری فر و محمد سعیدی فرد. این هیئت بر‌ترین فیلم‌های سینمایی از نگاه این نهاد را معرفی خواهند کرد.

 

سی و یکمین جشنواره بین المللی فجر، به منظور توسعه تعامل سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و نهاد‌های دولتی و بخش خصوصی با هنر- صنعت سینما و هنرمندان فعال در این حوزه، هر ساله بخش تجلی اراده ملی را با مشارکت دستگاه‌های مربوطه و از طریق اهدای جوایز نقدی و غیرنقدی به سینماگران و فیلم‌های شرکت کننده در جشنواره برگزار می‌کند.

 

برگزاری سومین دوره کنفرانس هالیوودیسم

سومین کنفرانس بین‌المللی هالیوودیسم روزهای 14 لغایت 19 بهمن با حضور سینماگران، هنرمندان، منتقدان ‌و صاحب‌نظران داخلی و خارجی در تهران برگزار خواهد شد.

 

این کنفرانس با موضوعات هدف از تولید فیلم‌های ضد ایرانی و ضد اسلامی، راهکارهای مقابله با سینمای سلطه و سینمای هالیوود و صهیونیسمبا محورهای زیر طراحی شده است:

 

- اقتصاد هالیوود: بررسی جریان پول در صنعت فیلم هالیوود/ هالیوود و قدرت اقتصادی آن در جهت اهداف غیر اخلاقی.

 

- نقش سینمای مستقل در بیداری جهان: بررسی جنبه‌های مختلف جنبش اشغال در آمریکا و اروپا/ رویکردهای جهت حمایت جنبش اشغال وال استریت/ استفاده از سینما جهت گسترش موج بیداری جهانی.

 

- هالیوود و ارزش‌های انسانی: دارونیسم و لیبرالیسم / سوء استفاده از زنان و عدم همخوانی آن با ارزش‌های خانواده / هالیوود و خانواده / به انحراف کشاندن هویت انسانی و ارزش‌های دینی / انسانیت‌زدایی از روابط و اخلاق‌زدایی از زندگی انسان

 

- هالیوود و گسترش خشونت: خشونت مدرن و تروریسم / تحریک برخورد میان ادیان و ملت‌ها

 

- آینده جهان از نگاه هالیوود: هالیوود و آخر الزمان / برداشت‌های متفاوت از آینده و جهان

 

- بحث درباره تولیدات سینمایی ایران‌هراسی در هالیوود: آرگو / دیکتاتور / غیر قابل تصور / شمارش معکوس اورشلیم

 

به سه مقاله بر‌تر به ترتیب سه میلیون تومان،دو میلیون تومان، یک میلیون تومان جوایز نقدی تعلق خواهد گرفت و مقالات در کتاب چاپ خواهد شد.

 

مهلت ارسال مقالات برای کنفرانس هالیوودیسم 30 دیماه است.

 

عالمی: تداخل سلیقه ها موجب بی‌ثباتی سیاست‌های جشنواره می‌شود

اکبر عالمی استاد پیشکسوت سینما در گفت‌وگو با روابط عمومی سی ویکمین جشنواره فیلم فجر گفت: «معتقدم همه جشنواره‌ها از جمله جشنواره فیلم فجر بررسی نقاط قوت و ضعف سینما را برعهده دارند و می‌توانند در جهت شکوفایی سینما نقش بسزایی داشته باشند.»


وی افزود: «جشن همیشه خوب است و من آرزو می‌کنم همه روزه در این کشور جشن باشد؛ چرا که من یک پدر و یک معلم هستم وچه آرزویی برای یک پدر و یک معلم از این بهتر که همیشه در این کشور جشن و جشنواره برگزارشود. جشن باعث شادی دل‌ها و نزدیکی آدم‌ها می‌شود.»


این استاد دانشگاه در پاسخ به این سئوال که چه راه کارهایی را برای بهتر برگزار شدن جشنواره فیلم فجر پیشنهاد می‌کنید، تصریح کرد: «نباید تداخل سلیقه‌ها موجب بی‌ثباتی سیاست‌های جشنواره شود.»  


 معصومی: ماهیت وجودی جشنواره بیشتر از ظواهر اهمیت دارد

پروانه معصومی بازیگر سینمای ایران در گفت‌و‌گو با روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر گفت: «دبیر جشنواره باید برای حداقل دوره‌ای ده ساله انتخاب شود تا کمبود‌ها و اشکالات جشنواره را در سال بعد به خوبی برطرف کند. »


این بازیگر ادامه داد: «در این جشنواره نباید به ظواهر اهمیت داد زیرا چیزی که بیشتر اهمیت دارد ماهیت وجودی جشنواره است و داورهایی که باید به درستی قضاوت کنند تا حقی از کسی ضایع نشود.»


وی برگزاری همزمان جشنواره فجر در تهران و سایر استان‌ها را کاری بسیار پسندیده دانست و گفت: «با توجه به اینکه برخی فیلم‌ها تنها یک بار، آن هم در جشنواره به نمایش در می‌آیند، مخاطبان علاقمند هستند تا این فیلم‌ها را ببینند؛ ضمن اینکه راه دور است و این امکان وجود ندارد تا همه علاقمندان به سینما در کاخ جشنواره در تهران حضور داشته باشند، بنابراین همزمانی برگزاری جشنواره بسیار خوب است. »


بازیگر فیلم «مسافر ری» در مورد بازار فیلم جشنواره نیز گفت: «متاسفانه در طول این سال‌ها بازار فیلم برای ما رونقی به همراه نداشته است. فکر می‌کنم تنها راهکار این است که فیلمسازان ما فیلم‌های قوی بسازند؛ فیلمی که قصه خوب داشته باشد زیرا اگر فیلمی قصه خوبی داشته باشد خو دبه خود به جشنواره‌های خارجی نیز راه پیدا می‌کند.»


وی در ادامه افزود: «باید به این نکته توجه داشته باشیم که در قصه فیلم‌ها فرهنگ و ملیت ایرانی به تصویر کشیده شود تا بدانیم اگر این فیلم‌ها در هر کجای دنیا به نمایش درآید تنها به صرف زبان و تیتراژ فارسی‌اش مشخص نشود که فیلم ایرانی است بلکه باید فرهنگ ایرانیمان را به کشورهای دیگر نشان دهیم.»

 

58246

کد خبر 268363

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین