لابی fairsearch که مایکروسافت از آن حمایت می کرد نتوانست کمیسیون تجارت فدرال امریکا را راضی کند تا دستان مایکروسافت و دار و دسته اش را علیه گوگل بالا ببرد اما آیا این سرانجام داستان کشمکش های موتورهای جستجو است؟

لااقل در امریکا با رای کمیسیون تجارت فدرال فعلا همه چیز به نفع گوگل تمام شده است اما دراروپا و کمیسیون اروپا که لابی بازی در آنجا نقشی ندارد، چه اتفاقی خواهد افتاد.
در اینجا باید نقش محکم جاکوئین آلمونیا  - سیاستمدار اسپانیایی و نامی که دفتر اروپایی گوگل از آن واهمه دارد- و کسی که پرونده دعوای مایکروسافت-گوگل در دستانش است را فراموش نکنیم که می تواند در نهایت جریمه 4 میلیارد دلاری را علیه گوگل و به نفع مایکروسافت و شرکا صادر کند.
او می تواند لای پرونده گوگل شواهدی را درباره انحصاری کردن بازار جستجوی اینترنتی پیدا کرده و مطابق آن رای را صادر کند. گفتنی است 90 درصد بازار جستجو در اروپا در دستان گوگل است.
Foundem موسسه غیر انتفاعی انگلیسی در فوریه 2010 شکایتی علیه گوگل تنظیم کرد هم نزد کمیسیون فدرال امریکا و هم نزد کمیسیون اروپا و ذکر شد که حق انتخاب از مشتریان اروپایی با انحصار گوگل ، گرفته شده است و عملا ابداع در این بخش از فناوری در سیطره گوگل قرار گرفته است.
نامه 31 دسامبر Foundem  از سوی آدام و شیوائن راف به کمیسیون تجارت فدرال مورد توجه قرار نگرفت و سرانجام رای به نفع گوگل در امریکا صادر شد.
شکایت جدید مایکروسافت علیه گوگل در مورد یوتیوب توسط قائم مقام مایکروسافت هاینر چند روز قبل نیز مورد توجه واقع نشد. هاینر با یادآوری این نکته که آلمونیا در اروپا رفتاری متفاوت با گوگل را خواهد داشت، قبل از هر چیز خواست نظر کمیسیون تجارت فدرال امریکا را تغییر دهد که نشد.
نامه ماه دسامبر آلمونیا به گوگل برای باز کردن فضای رقابتی در اروپا در حوزه جستجوی اینترنتی و دادن فرصت یک ماهه به گوگل نشان می دهد اروپا مانند امریکا لابی بردار نیست و اگر تا ماه دیگر گوگل نتواند رفتار فنی خود را عوض کند باید منتظر جریمه 4 میلیارد دلاری اروپا ( 10 درصد از درآمد گوگل) را بعنوان جریمه بپردازد؛ نکته ای که ممکن است به زودی تحقق یابد.
منبع: د رجیستر

56501

کد خبر 268729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۰:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    1 15
    وقتی مدیر اجرایی گوگل نماینده امریکا می شه برای سفرهای سیاسی به کره شمالی معلومه تو دادگاه محلی برنده هم می شه. تو امریکا لابی همینه دیگه. اما تو اروپا اینجوری نیست مگه شیتیل خیلی بزرگ بده به انگلیس که رای آلمونیا رو بزنه وگرنه جریمه 4 میلیارد دلاری در انتظارشه. حالا 4 تا نه یک میلیارد که میشه.
    • بدون نام IR ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
      6 0
      خوشم میاد تو ایران همه کارشناسن
  • بدون نام IR ۱۴:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    10 0
    در آمریکا لابی میشود به نفع یک شرکت مفید و پیشتاز. در ایران لابی میشود به نفع شرکت های عقب مانده که پیکان وانت و 405 و پراید تولید میکنند تا با تعرفه و مالیات سنگین 120 درصدی جلوی پیشرفت و رقابتی شدن بازار را بگیرند.
    • راد IR ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
      4 0
      درود بر نظرت خیلی کارشناسی و هوشمندانه بود ضمنا لابی در آمریکا به صورت قانونی ، رسمی و علنی انجام میشود و انچه در اینجاست در اصطلاح لابی گفته میشود و در اصل مافیای پول و قدرت و ثروت و انحصار طلبیست