درهمین رابطه یکی از خوانندگان خبرآنلاین می نویسد:پیگیری کنید که ماجرای این 800 هزارتومانی که هر واحد باید بابت فاضلاب توی خیابان بده چیست؟ تازه می گویند لوله کشی داخل خیابان هم با خودتون است. هر واحد هم اولش باید 130 هزارتومان بپردازد. هر ساختمان هم فقط 1 نفر را باید معرفی کند و حتی اگر یک واحد پول ندهد آب کل واحدها قطع می شود.
من پول ندارم. نه ماهی 40 تومان قسط.130 هزار تومان ودیعه به عبارتی من باید هر ماه یارانه ام رو بدم بابت قسط فاضلابم. ما لوله کشی فاضلاب نمی خواهیم. می رویم تو دستشویی پارک جلوی خونه با اب پارک هم ظرف می شوریم. ما هم مالیات بدهیم و هم پول لوله کشی فاضلابمان را؟
کی باید به این پول هنگفت نظارت کند؟ یک حساب سرانگشتی از ساختمان های پرواحد وحشتناک می شود. لطفا برای من که پول ندارم و پول قسط هم ندارم، راهی معرفی کنید.
این درحالی است که مدیرعال فاضلاب تهران در پاسخ به این سوال تاکید کرد: پرداخت این هزینه از سوی مشترکان کاملا قانونی است.
به گفته اصغر ریاضتی، دریافت حق انشعاب مصوبه شورای اقتصاد و شورای شهر است اما اگر متقاضی امکان پرداخت 40 هزار تومان در هر ماه را ندارند می تواند درخواست افزایش ماه هاس پرداخت اقساط به 36 ماه را بدهند.
بنابراین براساس این گزارش، درصورت افزایش مدت پرداخت قسط به 35 ماه هر مشترک باید ماهی حدود 18 هزار تومان پرداخت کند.
به گفته ریاضتی قانون اجازه قطع آب مشترکانی که حق انشعاب را پرداخت نکنند را داده اما سعی می شود کار به قطع آب مشترکین نرسد.
وی درنهایت تاکید کرد: در هر جا اگر از مشترکان درخواست پرداخت نقدی هزینه انشعاب شود خلاف قانون است چرا که اساس این طرح با پرداخت قسطی از سوی مشترکان بنا شده است.
/45221
نظر شما