مدتی است که اکثر شهر های ایران بخصوص شهرهای مرکزی و بزرگ از آلودگی هوا رنج می برند وبسیاری از کودکان و افراد میان سال دچار بیماری شده اند وآلودگی به حدی است که حتی تعطیلی هم کمکی به کاهش آلودگی ها نداشته است

 لیلا از اصفهان برای خبر آنلاین نوشته:در اصفهان آلودگی هوا بی داد می کند چرا شهر را تعطیل نمی کنند و یا کسی جلوی ماشین ها را نمی گیرد و در اصفهان زوج و فرد نمی کنند ؟
واما سرهنگ حسین غلامی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی اصفهان در این باره گفت:تا زمانی که خود مردم نخواهند این مشکل حل نخواهد شد باید مردم مشارکت کنند و برای چند روز هم که شده ماشین هایشان را بیرون نیاورند تا وضعیت هوا بهتر شود ضمن این که در بعد از ظهر ها به علت تردد بیش از اندازه ماشین ها به آلایند های هوا افزوده می شود و50درصد از این آلاینده ها مربوط به دود ماشین ها و موتور سیکلت ها است .
بنابر این اگر خود مردم بخصوص آن هایی که در شهر های بزرگ ساکن هستند رعایت کنند و از آوردن ماشین های خود به بیرون خودداری کنند قطعا وضعیت هوا بهتر خواهد شد.و نیازی به اجباری کردن این طرح ها نیست.
45236
 

کد خبر 269090

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • متولدماه مهر IR ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    9 0
    هرچند این راهکار درمان آلودگی هوا نیست، اما در کوتاه مدت راهکار کارآمدی هست. من خودم خودروی شخصی دارم و مسافتی 50 کیلومتری را در روز طی میکردم. روزهای زوج که قادر به استفاده از خودروی خود نبودم با استفاده از سواری کرایه و ... سرکار رفتم. سرد بودن هوا و انتظار و چک و چونه سر کرایه و .. یه طرف، خلوتی خیابان و تردد سریعتر و معطلی کمتر نسبت به روزهای قبل یک طرف! اینکار هزینه‌هائی رو به خانواده ها تحمیل میکنه که حقشون نیست. سیستم کارآمد حمل و نقل عمومی اگر به درستی توسط دولت و مسئولین اجرائی مملکت حمایت بشه، هم آلودگی هوا کمتر میشهف هم اقبال بیشتری متوجه مترو و اتوبوس تندرو و ... میشه که با حداقل هزینه و زمان و حداکثر امنیت ممکن شما را به مقصد میرسونن.
  • بدون نام IR ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    22 1
    تعطیلی که مال تهران، اما این خانم لیلا اگه تو شهر باشه باید بدونه که یک سالی هست که مرکز شهر طرح زوج و فرد اجرا می شه.
    • بدون نام IR ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
      1 1
      البته بستگي به پليس مربوطه داره
  • AMIR IR ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    21 1
    لیلا خانم 256 درصد اهل اصفهان نیستن چون زوج و فرد در رینگ اول ترافیکی اصفهان 1ساله که داره اجرا میشه، باور ندارید عکس تابلو های ورود ممنوعشو میفرستم واسه خبرآنلاین
  • امیر ارسلان EU ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    4 2
    لیلا خانم ببین چه جنگی راه انداختی
  • اصفهان IR ۰۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    10 0
    تنها راه معضل ترافیک و آلودگی ناشی از انومبیل ها، فقط و فقط سیستم حمل و نقل عمومی قدرتمند است. همه این را می دانند ولی قریب 10 سال است متروی اصفهان، معلق است و حداقل 10 سال دیگر هم به نتیجه نمی رسد.
  • بدون IR ۰۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    12 0
    ميشه از جناب سرهنك بپرسين اكه ماشين بيرون نياريم مشكل بنزين غير استاندارد ، كارخانه هاي دودزا ، خشكي زاينده رود و احتمالا نشت ساير تاسيسات حل ميشه?ما ديكه هيچوقت ماشين سوار نميشيم
  • کاظمی IR ۰۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    14 0
    لطفا بررسی کنید چرا از وقتی اعلام شد بنزین خودکفا شده مشکل آلودگی حاد پیش آمد ؟
  • بدون نام IR ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    2 0
    روز پنجشنبه گذشته به بهانه اربعين اتوبوس هاي مسير دانشگاه كنسل شده بود بدون دليل و بي خبر.جمعه ها هم كه كلن تعطيله . حالا با اين وضع كسي مي تونه به سيستم حمل ونقل عمومي اعتماد كنه و به اميد اين سيستم بمونه؟ تازه اين تو اصفهانه كه مثلن توي اين امور پيشرو تو كشور. حالا جناب سرهنگ انتظار دارند مردم ماشين هاشون بيرون نيارند و پرواز كنند يا طي طريق.
  • بدون نام IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    1 0
    ای کاش این جناب سرهنگ رئیس راهنمائی رانندگی تهران بودند چون بلاخره یک نفر پیدا شد تا حرف کارشناسان واقعی رو بفهمد و به بی تاثیر بودن طرح زوج و فرد اشاره کند. اما این موضوع رو نمیفهمم که چرا اجرا یا عدم اجرای این طرح در تهران را باید استانداری دستور بدهد ولی در اصفهان رئیس پلیس. در ضمن سئوال من از مسئولینی که تصمیم میگیرند اینه که چرا خودرو باکیفیت نباید تردد کند ولی هزاران موتور بی کیفیت و مینی بوس، اتوبوس و تاکسی فرسوده متعلق به شهرداری که خود شهرداری هم معترف هست بهمراه سرویسهای دودزای ادارات دولتی میتوانند تردد کنند؟! چرا فقط مردم محدود میشوند و جور کارخانه های خودرو سازی، سوخت بی کیفیت،ضعف مدیریت و لج بازیهای سیاسی رو بکشند؟!
  • پیمان IR ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    3 0
    ممکنه هرکسی از هر جای دنیا راجع بر هر شهری از جمله اصفهان نظر بده.این مشکلی نداره.مضحک اینه که این طرح مدتهاست در اصفهان در حال اجراست ولی تیتر سایت شما میشه.لطفا شما سرتونو از تهران بیرون ببرید و جاهای دیگرو هم ببینید.
  • مجید IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    0 1
    اصفهان 2 ساله که طرح قراره اجرا بشه. اتفاقا همین دو سه روز پیش برام جالب شد ببینم این طرح اجرا میشه یا خیر. هر دو پلاک زوج و فرد رو در خیابون های مرکزی اصفهان دیدم. اینم از اون طرح هایی هست که قراره اجرا بشه. قراره....
  • بدون نام IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
    1 0
    چرا خانم ها در اصفهان نمیتونند از دوچرخه استفاده کنند؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین