مذاکرات امروز نمایندگان در بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل با هیچ مصوبه‌ای همراه نبود.

به گزارش خبرآنلاین، طرح یک فوریتی طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل مدیران دولتی در هیات مدیره، که کلیات آن روز یکشنبه به تصویب نمایندگان رسیده بود، تنها دستورکار امروز نمایندگان مجلس بود، اما انتقادات نسبت به تغییرات صورت گرفته در طرح و ارائه چند پیشنهاد بی سرانجام موجب شد که بررسی جزئیات این طرح با مصوبه‌ای همراه نباشد.
آغاز کار جلسه علنی امروز مجلس اما سخنان علی لاریجانی رییس مجلس پیرامون طرح جدید اصلاحات در سوریه و قیام تاریخی مردم قم در 19 دی ماه سال 56 بود.

لاریجانی: برخی تصور نکنند که می‌توانند با ابهام‌آفرینی در اصل روحانیت از این دژ اعتقادی عبور کنند
علی لاریجانی در ابتدای جلسه علنی امروز مجلس در نطق پیش از دستور با گرامیداشت سالروز قیام آگاهی بخش و تاریخی مردم قم در 19 دی ماه سال 56، گفت: قیامی که مبدا انقلاب اسلامی گردید و ارکان حکومت استبدادی و وابسته شاه را به لرزه انداخت، جرقه این قیام از مقاله ای فضاحت آور آغاز شد که ساواک با محاسبات غلط علیه شخصیت محبوب ملت امام(قدس سره) تدوین و منتشر نمود. حال که چند دهه از این حادثه می گذرد و برخی از عناصر رژیم شاه در خاطرات خود به آن اشاراتی داشته اند روشن می گردد که از سال 50 که شاه ساواک را برای برخورد جدی با هر حرکتی که مخالف رژیم باشد مامور نمود و خفقان را صددرصد کرد امر بر خود شاه و عناصر اصلی رژیم مشتبه شد که موقع مناسبی برای از بین بردن شخصیت امام است.
وی تصریح کرد: این محاسبه غلط که حکایت از غرور کاذب رژیم داشت یکباره مردم انقلابی قم را به خیابان ها کشاند که با داغ و درفش رژیم نیز آرام نگرفتند و همین استواری ملت با رهبری روحانیت مبارز پایه های انقلاب شکوهمند اسلامی را شکل داد.
رییس مجلس در کالبد شکافی این قیام گفت: نکته نخست این است که این رژیم شاه که به دلیل اتکا به آمریکا نقش ژاندارم منطقه را پیدا کرده بود به میزانی که به آمریکا تکیه کرد از مردم دور شد گرچه رژیم با خشونت ساواک تنفر مردم را نمی دید اما مستمرا شاهد زایش تنفر ملی از رژیم بودیم این نکته مهی است خصوصا برای کشورهایی که امروز در جریان بیداری اسلامی هستند که تصور نکنند نزدیکی به آمریکا نزد ملت ها بدون هزینه است. ممکن است حاکمان در کوتاه مدت هزینه آن را درک نکنند.
لاریجانی با بیان اینکه رژیم سفاک شاه تصور می کرد از سال 54 به بعد با مبارزینی که مسلحانه قیام کرده بودند برخورد کرده است، افزود: شاه تصور می کرد میدان بازی عملا برای بازی های خود را فراهم نموده است که تغییر تاریخ هجری، جشن مفتضحانه سلطنت 2500 ساله و کثافت کاری بی هنرانه در جشن هنر شیراز از نمونه اقدامات سرخوشانه رژیم شاه بود.
اهم صحبت‌های رییس مجلس را در ادامه بخوانید؛
• شاه عمق قدرت و نفوذ روحانیت در توده‌های مردم را درنیافته بود، امام (قدس سره) هیچگاه با گروه‌های مارکسیست یا منافق التقاطی که مبارزه مسلحانه می کردند موافق نبود و نظریه همگرایی و روشنگری توده های ملت را دنبال کرد. امام در مرداد 56 فرمود من صریحا اعلام می کنم که از این دسته‌جات خائن، چه کمونیست ها و چه مارکسیست ها و چه منحرفین از مذهب تشیع و از مکتب مقدس اهل بیت به هر اسمی و رسمی که باشد متنفر و بیزارم و آنها را خائن به مملکت و اسلام و مذهب می دانم.
• هسته اصلی این نظریه سازمان روحانیت بود، قدرت ظاهری رزیم شاه باعث شد که تاثیرات فرهنگی روحانیت را درک نکنند، روحانیت چون همیشه در کنار مردم و با ملت زیست نموده است مورد اعتماد ملت است و مراجع تقلید، حوزه هیا علمیه و روحانیت تکیه گاه ملت می باشند که نمونه از آن دلبستگی را در مراسم تشییع عالم جلیل القدر آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی مشاهده کردیم.
• در تاریخ گذشته چه در نهضت مشروطه و چه در ملی شدن نفت و چه انقلاب اسلامی مراجع و روحانیت پیشتاز و هدایت گر ملت بودند. جریان روشنفکری غرب زده یا چپ گرا هیچگاه نتوانستند توده های ملت را همراه خود کنند. شهید مطهری در یکی از کتاب های خود نوشته اند که روشنفکران تصور ابزاری از روحانیت برای مرحله گذار دارند اما روحانیت به دلیل تسلط بر معارف اسلامی و استقلال حوزه ها از دولت همیشه منادی و حافظ حقوق ملت بوده است.
• باید پذیرفت روشنگری روحانیت و پیوند مردمی آنها و استقلال روحانیت علت موجده انقلاب بود و علت موبقعه آن نیز هست سیاست مداران اصیل انقلابی این نعمت معنوی کشور را درک می کنند، عده ای تصور نکنند با حرف های سطحی و بی معنا می توانند با ابهام آفرینی از این دژ اعتقادی و ارزشمند عبور نمایند که اینگونه اعمال عاقبت خوشی ندارد.
• از ابتدای رفتارهای ماجراجویانه غرب و برخی کشورهای منطقه جمهوری اسلامی تاکید کرد اصلاحات دموکراتیک در سوریه باید با اراده ملت سوریه با همفکری گروه های مختلف صورت گیرد و این امر احتیاج به امنیت دارد متاسفانه در این دو سال این کشورها با ارسال سلاح و امکانات وسیع دیگر ناامنی در سوریه را دامن زدند عد‌ه‌ای با تصور اینکه به یکی از کشورهای مقاوم در مقابل رژیم صهیونیستی لطمه بزنند و برخی هم با توهم تسلط منطقه ای.
• اینک بعد از دو سال که به ملت سوریه لطمات جانی و مالی سنگینی وارد کردند حداقل این معنا را باید فهم کرده باشند که با دسیسه چینی و فرصت طلبی و اعزام نیرو و سلاح آنهم از کشورهایی که بویی از دموکراسی به مشام شان نخورده نمی توانند تغییراتی در سوریه دهند.
• حال در معرض آزمونی دیگر قرار گرفته اند، طرح سه مرحله ای دولت سوریه نشان داد که دولت سوریه عزم جدی در تغییرات و اصلاحات سیاسی دارد و تبعا باید زمینه های امنیتی آن فراهم شود، این طرح قابلیت حل مساله را دارد، تبعا این طرح با کشورهایی که در این دو سال ماجراجویانه برخورد کردند اتمام حجت می کند. در این طرح مسیر اصلاحات سیاسی را برانتخابات قرار داده است که اراده ملت آن را سامان خواهدبخشید، لذا کشورهای مداخله گر که در این دو سال مستمرا مرثیه دموکراسی در سوریه می خواندند باید بدانند مقابله با این طرح به معنای جنگ افروزی علیه استقرار دموکراسی در سوریه است.

نمایندگان در ادامه وارد بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل مدیران دولتی در هیات مدیره شدند. بازگشت به طرح اولیه که در آن طرح، دارای یک ماده واحده بود اولین پیشنهاد مطرح شده درخصوص این طرح بود که با موافقت نمایندگان روبرو نشد. در ادامه پیشنهاد حذف عبارت نهادهای عمومی غیردولتی داده شد که نمایندگان با این پیشنهاد نیز موافقت نکردند. تذکر توکلی به تغییرات صورت گرفته در طرح از سوی کمیسیون و مجادله وزیر سابق دولت نهم و معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دولت اصلاحات که این روزها در جایگاه نماینده کرمانشاه و گچساران در مجلس حضور دارند، از حواشی جالب مذاکرات امروز نمایندگان پیرامون این طرح بود.

توکلی: به جوانی گفتم به من مراجعه کن مشکلت را حل کنم با پرروئی گفت سهمت را می‌دهم/باید زمینه‌های فساد را از بین برد
احمد توکلی نماینده تهران در تذکری نسبت به تغییر ماده واحده این طرح و تبدیل آن به 12 بند، گفت: عنوان این طرح «ممنوعیت کامندان و مدیران دستگاه‌های اجرایی از عضویت در هیات‌های مدیره و مدیر عامل» بود اما این طرح امروز به طرحی با 12 ماده تبدیل شده است با عنوان «طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل»!
وی با بیان اینکه من از کلیات این طرح دفاع می کنم، تصریح کرد: اما این یعنی طرح ماهیت خود را از دست داده و طرح جدیدی الان در دستور کار است. وی خواستار دوشوری شدن این طرح شد اما بعد از مخالفت رییس مجلس، وی به مخالفت با پیشنهاد حذف عبارت «غیردولتی» از تبصره بند 3 این طرح پرداخت و گفت: منظور از بخش غیردولتی که در این طرح آمده سازمان تامین اجتماعی، سازمان‌های بیمه‌ای مختلف، بانک‌ها و برخی موسسات غیردولتی است که طبق قانون خدمات کشوری غیردولتی تلقی می‌شوند.
توکلی اظهار داشت: الان همین پست‌هایی که در هیات مدیره‌های شستا است، اجازه عضویت 700 عضو در هیات مدیره را می‌دهد، اگر نمایندگان یا برخی مقامات بلند پایه قوه مجریه‌ را عضو هیات مدیره کنند ولو عضو غیرموظف، امکان نفوذ پیدا می‌کنند و از امتیازات ویژه برخوردار می‌شوند که برخلاف قانون اصل 44 است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات ادامه داد: دو هفته پیش در فرودگاه مهرآباد بودم جوانی به من مراجعه کرد و گفت ما زمینی در نیاوران داریم و همه کارهای ثبتی را انجام دادیم و دادگاه به نفع ما حکم داده اما اجرا نمی شود. من به او گفتم شماره تلفنم را می‌دهم با من تماس بگیر من پیگیری کنم که چرا اجرا نمی‌کنند. اما این فرد در کمال پررویی به من گفت ما در خدمت شما هستیم و سهم شما را می دهیم! من با عصبانیت طردش کردم و گفتم تو خجالت نمی کشی این حرف را می زنی؟ به من حق تلفن زدن هم نداری.
وی گفت: بدانید وقتی 193 نماینده به کلیات این طرح رای دادند، یعنی نمایندگان با کلیت این موضوع، سخت مخالف هستند و اگر کسی رای نداده هم به این دلیل بوده که فکر می‌کرده قوانین موجود کافی است. ولی متاسفانه از این فسادها زیاد وجود دارد که افرادی از دو شغله بودن و اعمال نفوذ کردن سو استفاده می شود.
توکلی در ادامه به قوانین برخی کشورهای دیگر اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در آمریکا برخی مقامات بعد از پایان ماموریت‌شان تا 5 سال حق عضویت در هیچ بانکی را ندارند، در انگلیس نمایندگان مجلس حق مشورت دادن ولو مجانی به بخش خصوصی را ندارند. بنابراین باید زمینه فساد را از بین ببریم.
این نماینده تاکید کرد: برای از بین بردن فساد هم وقتی یک معاون یا وزیر، عضو هیات مدیره می شود از نفوذش استفاده می کنند. الان هم شاهدیم که برخی از این افراد امروز با لابی کردن کارهای زشتی را انجام می دهند. بنابراین فرقی از این حیث که موظف باشند یا غیرموظف، بین این مساله وجود ندارد.

تاجگردون: چند سال است می‌گوییم دولت فاسد است/مصری:سه سال کثافت‌کاری‌های دولت اصلاحات را پاک و با شبکه‌های اختاپوسی مبارزه کردم/باهنر:بحث را سیاسی نکنید
در ادامه بررسی بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل مدیران دولتی در هیات مدیره، عبدالرضا مصری سخنگوی هیات رییسه مجلس در مخالفت با پیشنهاد حذف کلمه نهادهای عمومی غیردولتی، گفت: دولت و مجلس بحث عدالت محوری را در شعار مطرح می کنند ولی در عمل وقتی قیچی در دست می‌گیریم و می‌خواهیم شاخ و برگ های فساد و رانت خواری را ببریم از ده جا فشار می آید که این کار صورت نگیرد.
وی با بیان اینکه رییس جمهور، معاونان، مشاوران و کامندان دولت نمی توانند بیش از یک شغل داشته باشند و این عین قانون است، افزود: در همان قانون تاکید شده داشتن هر نوع شغل دیگر در موسساتی که تمام یا قسمتی از سرمایه آن متعلق به دولت یا موسسات عمومی، ممنوع است.
سخنگوی هیات رییسه مجلس ادامه داد: اگر من می خواستم می توانستم الان عضو 10 تا از این هیات مدیره‌ها باشم و ده برابر مجلس حقوق می گرفتم! بنابراین این فساد وجود دارد و عمده فساد هم در همان نهادهای عمومی غیردولتی است که نباید حذف شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در واکنش به اظهارات تاج گردون نماینده گچساران که در سخنانش گفته بود سال‌هاست که گفتیم دولت فاسد است، اظهار داشت: بنده در دولت بودم اما سه سال کثافت‌کاری‌های دولت اصلاحات را پاک کردم! و با شبکه‌های اختاپوسی مبارزه کردم. محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس خطاب به مصری گفت خارج از موضوع صحبت نکنید، بحث سیاسی نداریم.
مصری در ادامه گفت: اگر می‌خواهیم به بهانه یک قانون عقده‌گشایی کنیم، مجلس جای این کار نیست. اگر مباحث سیاسی داریم باید بنشینیم و با هم مباحثه کنیم. اما برخی می‌گویند سال‌هاست دولت فاسد است، باید بگویم دولت فاسد نیست.
مصری با بیان اینکه ممکن است اشکالاتی وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: من با دلیل و مدرک ثابت می‌کنم کجاها فساد بوده و چه زمانی این فساد انجام شده و البته این موضوع ربطی هم به این دولت ندارد. البته هیچ دولتی هم معصوم نیست. اینکه در جلسه به خاطر یک موضوع بگوییم دولت فاسد است بسیار حرف بی‌جایی است و مجلس اصلاً این موضوع را قبول ندارد.
به گزارش خبرآنلاین، غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران و نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به عنوان پیشنهاد دهنده حذف کلمه نهادهای عمومی غیردولتی گفت: چند سالی است که ما هم می‌گوییم، دولت فاسد است و در بسیاری از ارکان، فساد حاکم است.
وی در ادامه خطاب به عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه گفت: شما 3 سال وزیر بودید، اگر یک پیشنهاد برای تغییر و اصلاح طرح آمد، نگویید که در جهت فساد است.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم با فساد در شستا مبارزه کنیم، راهش این نیست، تصریح کرد: صدر و ذیل قانون باید با هم همخوانی داشته باشند، ما هم می‌گوییم چندین سال است که فساد در آنجا وجود دارد. همین نهادها و مؤسسات عمومی غیر دولتی که در این طرح آورده‌ایم، شامل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان نیز می‌شود، آیا این شغل محسوب می‌شود؟! فساد جای دیگری است و نباید به جاهایی که واقعا مشکلی ندارند، تعرض کنیم.
این نماینده مجلس همچنین گفت: در موضوعات حقوقی و فنی هم مخبر کمیسیون مطلبی نگوید که شبهه ایجاد شود. کاش پیشنهاد آقای توکلی در زمینه دو شوری شدن این طرح به تصویب می‌رسید، تا آن را با دقت و فرصت بیشتری در کمیسیون اصلاح می‌کردیم.

موسوی‌نژاد: از رفتارهای بچه‌گانه دوری کنید / جایگاه مجلس را حفظ نمایید
در همین راستا سیدمهدی موسوی‌نژاد بعد از درگیری لفظی بین تاج‌گردون و مصری، گفت: تمامی نمایندگان را به رعایت تقوای سیاسی دعوت می‌کنم، بدانید که تمامی صحبت‌های شما تبعاتی را در جامعه به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: مطمئن باشید که ما هیچگاه اجازه نمی‌دهیم که در مجلس روالی ایجاد شود که حیثیت و جایگاه مجلس زیر سوال برود.

این نماینده اصولگرای مجلس تصریح کرد: جایگاه مجلس، جایگاهی برای بیان اظهارنظرهای کارشناسی در مورد طرح‌ها و لوایح است و صحبت‌های دیگر در آن موضوعیت ندارد بنابراین باید از رفتارهای بچه‌گانه دوری کرد و جایگاه مجلس را حفظ نمود.

مخالفت مجلس با مسکوت ماندن طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل به مدت یک ماه
اما در جریان بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل، پیشنهادی در مورد مسکوت ماندن این طرح به مدت یک ماه مطرح شد که نمایندگان با 86 رای موافق، 90 رای مخالف و 9 رای ممتنع، از مجموع 220 رای با مسکوت ماندن مخالفت کردند.
محمدرضا محسنی‌ثانی نماینده سبزوار به عنوان پیشنهاد دهنده مسکوت ماندن این طرح به مدت یک ماه گفت: با وجودی که کلیات این طرح با رای بالا به تصویب مجلس رسید منتهی در جزئیات شبهات و ابهامات زیادی وجود دارد به همین دلیل تعدادی از نمایندگان درخواست مسکوت ماندن این طرح برای بررسی بیشتر آن را دارند.
وی افزود: مطمئنا در این مدت فرصت بیشتری برای ارائه پیشنهادات نمایندگان فراهم می‌شود تا این طرح از پختگی بیشتری برخوردار باشد. در این طرح مسائل و موارد مهمی گنجانده شده است که با بررسی بیشتر، فواید بیشتری را عاید کشور خواهد کرد.
در مخالفت با این پیشنهاد، موید حسینی‌صدر نماینده مردم خوی گفت: در حال حاضر یکی از معضلات جامعه، بحران بیکاری است که در کنار این بحران، معضل دیگری به نام چندشغله بودن جامعه را تهدید می‌کند.
وی افزود: افراد چندشغله که عضویت در چند هیات مدیره را دارند می‌توانند از رانت‌های بسیاری استفاده کنند و حقوق از چند جا بگیرند که این موضوع در جامعه فساد ایجاد می‌کند.
نماینده مردم خوی در ادامه یادآور شد: تجربه ما نشان می‌دهد که اگر این طرح مسکوت بماند، بررسی آن به سال آینده موکول می‌شود چرا که ممکن است در این ایام دولت، بودجه را به مجلس ارائه دهد و طبیعتا در ایام بودجه، طرح دیگری در دستور قرار نمی‌گیرد بعد از آن دولت عوض می‌شود و عملا طرح از حیظ انتفاع ساقط می‌گردد.
حسینی‌صدر ادامه داد: از طرف دیگر مسکوت ماندن این طرح علیرغم انجام کار کارشناسی در کمیسیون و رای بالای نمایندگان به کلیات آن، نوعی اهانت به مجلس است چرا که این موضوع هیاهویی در جامعه و رسانه‌ها ایجاد کرده است که نمایندگان اهتمامی برای جلوگیری از چندشغله بودن دارند. نمایندگان می‌توانند طبق آیین‌نامه، موارد را حذف و یا اضافه نمایند به همین دلیل احتیاجی به مسکوت ماندن این طرح نیست. در ادامه این پیشنهاد به رای گذاشته شد و نمایندگان با رای خود با مسکوت ماندن طرح مخالفت کردند.
 

نماینده نائین در اخطاری: نباید خلاف حقوق ملت قانونگذاری کنیم
بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل با اخطار نماینده نائین مبنی بر مغایرت این طرح با اصل 141 قانون اساسی نیز همراه بود. آنجا که حمیدرضا طباطبایی در قالب اخطاری گفت: در این طرح مثلا آمده که وکیل دادگستری و بسیاری مشاغل دیگر نمی‌توانند در هیات مدیره‌های شرکت‌ها عضویت داشته باشند. ما می‌گوییم کسی که شغل دولتی دارد نمی‌تواند شغل دوم داشته باشد و بسیاری از مشاغلی که در این طرح به آن اشاره شده، شغل دولتی محسوب نمی‌شود.
وی افزود: طبق آنچه در این طرح آمده، بسیاری افراد از جمله وکلای دادگستری نمی‌توانند در انتخابات شوراها شرکت کنند،‌ ما با این کار آنها را محدود می‌کنیم که این خلاف حقوق ملت است و ما نمی‌توانیم خلاف قانون اساسی، قانونگذاری کنیم.
محمدحسن ابوترابی که اداره جلسه را بر عهده داشت، این اخطار را وارد دانست و تصریح کرد: تفسیر شورای نگهبان این است که قانون اساسی در مقام حصر است. با این تفسیر ما باید در چارچوب اصل 144 عمل کنیم که مشاغلی از جمله نمایندگی، وزارت، ریاست‌جمهوری و مشاغل دولتی را شامل می‌شود و این افراد نمی‌توانند شغل دوم داشته باشند. ما باید در این چارچوب قانون وضع کنیم تا شورای نگهبان به آن ایراد نگیرد.
با وارد دانستن اخطار از سوی رییس جلسه، این اخطار به رای نمایندگان گذاشته شد، اما نمایندگان با 93 رای موافق، 56 رای مخالف و 17 رای ممتنع از مجموع 218 نماینده حاضر این اخطار را وارد ندانستند
مذاکرات بی سرانجام نمایندگان پیرامون این طرح با دلیل نطق میان دستور به جلسه بعدی موکول شد.

حدادعادل: نباید کاری کنیم که مخالفان اصولگرایی با هرنام و عنوانی اختیار این کشور را به دست گیرند
به گزارش خبرآنلاین، غلامعلی حدادعادل در نطق میان دستور خود با گرامیداشت سالروز قیام تاریخی 19 دی، گفت: انقلاب اسلامی در پیشرفت و تکامل 34 ساله خود به صورت الگویی برای جهان اسلام درآمده است. بیداری اسلامی نشانه قدرت نرم افزاری انقلاب اسلامی ایران و نشانه آن است که سخن امام راحل و منطق ملت مسلمان ایران در عالم اسلام شنیده و پذیرفته شده است.
وی افزود: طبیعی است که دشمنان اسلام با مشاهده قوت انقلاب و وسعت میدان تاثیر آن بر دشمنی خود می افزایند. آخرین توطئه آنان تحریم اقتصادی است که با این تحریم ها باید از طریق مقاومت اقتصادی و اقتصاد مقاومتی مقابله کرد. تبدیل اقتصاد کنونی به اقتصاد مقاومتی می تواند از برکات تحریم اقتصادی باشد و فرصتی برای کشور محسوب شود به شرط آنکه رهنمود مقام رهبری در باب اقتصاد مقاومتی را جدی بگیریم.
اهم صحبت های نماینده تهران در ادامه می آید:
• دشمنان نظام در پی آنند که بحران اقتصادی را مقدمه بحران سیاسی کنند و مایلند که ایران دچار آشوب شود. مردم البته بابصیرتند و فریاد هیهات من ذله آنان در عزای حسینی در گوش جهانیان طنین افکنده است. وظیفه حکومت اعم از دولت، مجلس و قوه قضاییه در این زمان مدیریت درست و هماهنگ است. چنین است که رهبری هشدار می دهند از تنش زایی و سر و صداهای کم فایده بپرهیزید.
• دشمن می خواهد تحریم اقتصادی را با بحران سیاسی همراه و توام کند. ما باید به هوش باشیم و در دام آنها نیفتیم و در زمین دشمن بازی نکنیم. منازعه و کشمکش در داخل کشور عزت و اقتدار سیاسی ما را از بین می برد و این همان چیزی است که دشمنان و مستکبران عالم و مخالفان بیداری اسلامی در پی آنانند که ایران الگو نشود.
• جمعی از نمایندگان که در قالب فراکسیون اصولگرایان فعالیت می کنند، حفظ وحدت و رعایت ادب و متانت و پرهیز از تنش آفرینی را وظیفه خود می دانند. ما سعی خواهیم کرد در عین رقابت رفاقت داشته باشیم. اگر گاهی سخنی از سر بی مهری می شنویم که تهمت و طعنه ای با خود دارد، تحمل می کنیم. اما سعی می کنیم مقابله به مثل نکنیم. کوشش می کنیم که گفتمان اقتصاد مقاومتی را در مجلس به صورت گفتمان مسلط درآوریم.
• مجلس قانون بودجه را در دستور کار آینده خود دارد. لازم است بودجه سال آینده با واقع بینی کامل و تدبیر کافی تنظیم و تصویب شود. مجلس نباید با تکیه بر درآمدهای کاذب و مشکوک هزینه های قطعی در بودجه وارد کند. دولت هم باید به آنچه در مجلس به تصویب می رسد، در حد وصول درآمدها عمل کند. مجلس باید نسبت به تورم، گرانی و سختی معیشت مردم خصوصا حقوق بگیران کم درآمد توجه داشته باشد.
• همه شاهدیم که در حالی که اسرائیل غاصب در امنیت به سرمی برد، سوریه به جرم مقاومت به دست ارتجاع عرب و با صرف دلارهای نفتی مورد هجوم و حمله قرا رمی گیرد. دولت های غربی که شعار حمایت از دموکراسی می دهند، هیچ توضیحی نمی دهند که طرح بشار اسد چه مغایرتی با موازین دموکراسی دارد. اما مرتبا پول و سلاح در اختیار سازمان های تروریستی قرا می دهند تا به نام اسلام و به نام جهاد در سوریه کشتار کند و موجبات امنیت، آسودگی و خوشحالی اسرائیل را فراهم سازند.
• ملت ایران در ماه های آینده برای حضور در صحنه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم آماده می شود. انتخابات یک گذرگاه مهم و خطیر در مسیر انقلاب است. انتخابات ریاست جمهوری هم فرصتی برای ملت است تا با وحدت و بصیرت وفاداری خودر ا به اسلام، انقلاب، امام راحل و مقام رهبری به اثبات رساند و هم فرصتی است تا دشمنان را برای توطئه و ایجاد فتنه به طمع بر می انگیزد.
• از هم اکنون باید گذشته را چراغ راه آینده کنیم. حوادث 16 سال گذشته را باید به یاد بیاوریم. نباید کاری کنیم که مخالفان اصولگرایی با هرنام و عنوانی اختیار این کشور را به دست گیرند. نباید فتنه سال 88 را فراموش کنیم.
• مخالفان اصولگرایی از تفرقه میان اصولگرایان خوشحال و به پیروزی خود امیدوار می شوند. تعدد نامزدهای اصولگرایی می تواند خدایی ناخواسته زمینه شکست در انتخابات شود. در انتخابات باید آرمان گرایی و واقع بینی را همان طور که رهبری در دیدار اخیر خود با مسئولان کشور توصیه و تبیین کردند توامان در مد نظر داشته باشیم.

جلیلی خطاب به رییس جمهور: غرور جوانان شکسته شده، به خود بیایید + کوچکی‌نژاد: امروز انحراف بزرگی به بدنه اجرایی کشور نفوذ کرده‌ است
اسماعیل جلیلی نماینده مسجد سلیمان در نطق میان دستور خود خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها از مجلس پیش نگیرید. همان‌گونه که بخش جذاب قانون هدفمندی، یعنی پرداخت یارانه‌ نقدی را بیان کرده‌اید، بخش معضلات و مشکلات ناشی از اجرای فاز دوم را نیز شفاف به مردم بگویید که وضعیت افزایش نقدینگی، میزان افزایش قیمت‌ها، میزان افزایش بیکاری و کاهش ظرفیت تولید در چه شرایطی قرار می‌گیرد.
وی تصریح کرد: آقای رئیس جمهور مشی عدالت‌طلبانه جنابعالی را چگونه تعبیر کنیم؟ وقتی که هیات محترم وزیران مجوز جذب 1500 نفر در نهاد ریاست جمهوری را فارغ از هرگونه آزمون، موافقت و یا تأیید مرجعی مصوب می‌کند؛ در صورتی که برای یک شغل ساده در کشور فرایندی بیش از یک سال، متقاضیان شغل را معطل نگه می‌دارد، دستور دهید که به بی‌عدالتی‌ و تبعیض‌ها در جذب نیروها پایان داده شود. غرور جوانان شکسته شده است، به خود بیایید.
نماینده مسجد سلیمان در ادامه خطاب به رئیس جمهور و گروه اقتصادی دولت پیشنهاد داد تا لایحه بودجه سال 1392 را با محوریت حمایت از تولید در منابع و مصارف تهیه کنند و در تحویل آن تسریع داشته باشند تا سال 92 شاهد شکوفایی اقتصاد ملی، بازگشت اعتماد به فضای کسب و کار، کاهش گرانی‌ها، رفع بیکاری‌ و استفاده از ظرفیت تولید باشد.
جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت نیز دیگر ناطق امروز مجلس بود. وی با بیان اینکه 9 دی ثابت کرد که مردم در جهت احقاق حق خود با کسی بر سر سفره انقلاب مماشات نمی‌کنند و در صف‌ نظام ولایی همه هستی خود را می‌گذارند، گفت: ما توانستیم با کمترین خسارت از بزرگترین فتنه 3 دهه اخیر انقلاب عبور کنیم. اما آیا فتنه‌گران توبه کرده‌اند و به دامن ملت برگشته‌اند؟ یقینا تاریخ گواه است که آنها همیشه به فتنه خود ادامه می‌دهند.
نماینده رشت تصریح کرد: فتنه، فرزند انحراف است و امروز انحراف بزرگی به بدنه اجرایی کشور نفوذ کرده‌ است. چرا برخی در برابر انحراف سکوت می‌کنند؟ چرا دستگاه‌های قضایی تا سران فتنه و انحراف را دستگیر می‌کند، بعضی از آقایان به تکاپو می‌افتند و سنگ‌اندازی می‌کنند؟
وی ادامه داد: چرا تا قوه قضائیه برای مقابله با فساد اقتصادی، فتنه و انحراف ایستادگی می‌کند، آن را زیر سؤال می‌برند؟ آیا سکوت در مقابل این جریان مخوف انحراف جایز است؟ آیا نباید در مقابل قانون‌شکنی اقدامی صورت گیرد؟
نماینده رشت با بیان اینکه حافظه ملت ایران به خاطر دارد کسانی که شعار همراهی با امام را سر می‌‌دادند، در مقطعی علیه امام ایستادند، بیان داشت: چرا در مقابل اقدام انقلابی قوه قضائیه فریاد می‌زنید؟ نکند به خاطر یک فرد دستگیر شده از قوه مجریه نگران هستید؟ آیا نباید در مقابل جریان مخوف و افراد خاطی اقدامی انجام داد؟ آیا هر مسئولی که در مقابل جریان انحرافی عکس‌العمل نشان می‌دهد، باید عزل شود؟
وی با بیان اینکه رئیس دولت در مقابل رفتار غیرقانونی خود در عزل وزیر مذهبی و انقلابی بهداشت چه پاسخی دارد؟، خاطرنشان ساخت: برای 11 روز خانه‌نشینی خود چه توجیهی دارید؟ چرا این اندازه استانداران را عزل می‌کنید؟ چرا در انحلال و ادغام وزارتخانه‌ها تعجیل می‌کنید؟ چرا پست‌های کلیدی کشور را بین 40 نفر به صورت سرپرستی تقسیم می‌کنید؟ چرا به مسائل اساسی کشور، مهار تورم، رفع بیکاری و تولید نمی‌پردازد؟
کوچکی‌نژاد گفت: در اینجا به همه کسانی که در مقابل باورها و اعتقادات مردم می‌ایستند و به جای حل مشکلات مردم، به حمایت از گروه منحرف را سرلوحه کار خود قرار می‌دهند، هشدار می‌دهیم که به دامن ملت برگردید وگرنه این ملت همان کاری را که با فتنه‌گران کردند را با منحرفان و قانون‌شکنان خواهند کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه انتخابات نماد ملت و ارتقای نظام است، بیان کرد: خیلی‌ها تلاش می‌کنند تا روش‌های باطل خود را، حق جلوه دهند، ولی مطمئن باشند که نه سران فتنه و نه سران انحرافیون نمی‌توانند در سرنوشت ملت دخالت کنند و در انتخابات حضور داشته‌ باشند.

نشست نمایندگان با رئیس‌جمهور می‌تواند فارغ از گرایشات برای مصالح مردم باشد
حسین علی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین شهر نیز در نطق میان دستور خود گفت: ما که می‌گوییم و اعتقاد هم داریم که ولایت فقیه حبل‌الله است، بیایید در عمل هم نشان دهیم و بدانیم که مشروعیت همه قوا به اذن و تنفیذ ولی امر مسلیمن است. بنابراین سرکشی نکنیم و هر یک وظیفه خود را انجام دهیم . آیا وظیفه خود را تا کنون شناخته‌ایم و به آن عمل کرده‌ایم یا نه؟ پیش خود حساب کنید که برای مردم چقدر کار کرده‌ایم؟ اگر در سختی‌ها به فکر آنها بوده و به آنها کمک کرده‌ایم، خوشا بر احوال ما، اما اگر بی توجه از کنار آنها گذشتیم، چه؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: چرا تا زمانی که مسئولیت اجتماعی نداریم، خودمان را به آب و آتش می‌زنیم که مسئولیت بگیریم اما وقتی مسئولیت گرفتیم مردم را از یاد می‌بریم و فکر می‌کنیم که ما ذاتا مدیر بوده‌ایم و ما ذاتا نماینده بوده‌ایم و مردم باید جریمه بدهند که ما را دیر کشف کرده و شناخته‌اند؟ هنوز وظایفمان را در این مسئولیت انجام ندادیم که به دنبال مسئولیت‌های جدید می‌گردیم!
وی تصریح کرد: مردم از مسئولان سه قوه انتظار دارند که راجع به بدهکاران به سیستم بانکی به صورت شفاف اطلاعات را روز میز مشترک بگذارند و رسیدگی به حقوق بیت المال را دریافت و با سواستفاده‌کنندگان برخورد کنند.
تذکرات شفاهی پایان بخش جلسه علنی امروز بهارستان نشینان بود.

بزرگواری خطاب به وزیر نفت: جریان انحرافی شما را دور زد/قلعه‌بانی فرق بین یک لیوان آب با یک لیوان نفت را تشخیص نمی‌دهد
به گزارش خبرآنلاین، در جلسه علنی امروز مجلس سیدعلی‌محمد بزرگواری نماینده کهکیلویه و بویراحمد در تذکری رییس جمهور گفت: جوانان بیکار شهرستان کهکیلویه و بویراحمد همچنان منتظر تحقق وعده‌ها و مصوبات دولت در رابطه با پروژه پتروشیمی این استان هستند ولی تاکنون هیچ کار مثبتی انجام نگرفته است.
وی در ادامه در تذکری به وزیر نفت گفت: برادر عزیزم سردار قاسمی به خاطر بسیجی بودن و سپاهی بودن تو را خیلی دوست داریم، اما جریان انحرافی شما را دور زد و یکی از شیربچه‌های لرزبان و بسیجی ولایتمدار را که به فرمان امام (ره)، ملی – حفاری کشور را راه اندازی کردند از کار برکنار کرد.
وی تاکید کرد: نام مهندس بهمنی را بدون اطلاع شما برمیدارند و کسی به نام قلعه بانی این کار را می کند که فرق بین یک لیوان آب و یک لیوان نفت را تشخیص نمی دهد! ما از شما گلایه مندیم که باید قدرت سپاهی خود را اینجا نشان دهید و از بچه های بسیجی و لر زبانان ساده دفاع می کردید.
همچنین شهلا میرگلوبیات نماینده ساوه و زرندیه طی تذکری با بیان اینکه شهرستان ساوه قطب صنعتی کشور است، گفت: 500 کارخانه فعال در ساوه وجود دارد اما به دلیل مشکلات فعلی کشور بسیاری از آنها در حال تعطیلی هستند. از مسئولین می‌خواهم برای جلوگیری از بیکاری جمع زیادی از کارگران این کارخانه‌ها به این واحدهای صنعتی توجه بیشتری شود تا با تعطیلی آنها روبه‌رو نشویم.
نماینده مردم ساوه و زرندیه اظهار داشت: جاده تهران- ساوه- زرندیه که به جاده مرگ معروف است، هر ساله تلفات زیادی به جای می‌گذارد. اما توجهی به آن نمی‌شود. لذا از دولت و وزارت راه، مسکن و شهرسازی می‌خواهیم با توجه به وجود شهرهای حاشیه این جاده هر چه سریعتر آن را ساماندهی کنند.
ابراهیم نکو نماینده رباط کریم نیز در تذکری دیگر گفت: اخیرا استاندار تهران با استناد به ماده 20 آیین‌نامه اجرایی قانون ایجاد شهرهای جدید و با استناد به تبصره 3 ذیل ماده 71 قانون تشکیلات و ظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، یکی از شهرداران توانمند حوزه انتخابیه ما یعنی آقای علیقلی زاده شهردار گلستان را به عنوان سرپرست شهرداری ری منصوب می نمایند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر هم شورای شهر تهران، هم شهرداری و هم مجلس با این کار مخالف بودند. سوال اینجاست که چرا قبل از جدایی قانونی ری از تهران، این انتصاب صورت گرفته است؟ قطع و یقیین می دانیم که استاندار تهران با این اقدام خود می خواستند از ظرفیت های بالای این شهردار در ری استفاده نمایند. اما این کار قانونی، معقولانه و محترمانه بوده است که حکمی را امضا نمایند و تا جوهر آن خشک نشده باطل کنند؟ چرا نسنجیده حکم انتصاب ایشان را در رسانه‌ها انعکاس می دهند و با آبروی افراد بازی می کنند؟ طبق گزارشات وارده در جلسه امروز شورای شهر حکم مذکور متوقف شده است. استاندار باید به خاطر این موضوع از ایشان دلجویی کند.
همچنین محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رییس مجلس که ریاست بخش پایانی جلسه علنی امروز را برعهده داشت با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی سالگرد سقوط هواپیمای تهران- ارومیه را به عموم بازماندگان این حادثه و خانواده قربانیان و مردم استان تسلیت می گوید، افزود: هیات رئیسه مجلس نیز این حادثه را تسلیت گفته و از وزیر راه و شهرسازی انتظار داریم در بررسی و اعلام علل سقوط این هواپیما تسریع عمل داشته باشند.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تا این تاریخ اعلام علت های این حادثه به تعویق افتاده و نارضایتی نمایندگان استان را در پی داشته است.
وی همچنین بیان کرد: باخبر شدیم در منطقه جنوب کشور و شهرستان قصرشیرین ریزگردهایی در هوا وجود دارد که شرایط نامناسبی به وجود آورده و موجب آزار ساکنان این مناطق شده است، لذا توجه مسئولان مربوطه در این خصوص را خواستاریم.

 

رئیس جمهور در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها از مجلس پیشی نگیرد
به گزارش خبرآنلاین، اسماعیل جلیلی نماینده مسجد سلیمان در نطق میان دستور خود خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها از مجلس پیش نگیرید، همان‌گونه که بخش جذاب پرداخت هدفمندی یارانه‌ها را بیان کرده‌اید، بخش معضلات و مشکلات ناشی از اجرای فاز دوم را نیز شفاف به مردم بگویید که وضعیت افزایش نقدینگی، میزان افزایش قیمت‌ها، میزان افزایش بیکاری و کاهش ظرفیت تولید در چه شرایطی قرار می‌گیرد.
وی تصریح کرد: آقای رئیس جمهور مشی عدالت‌طلبانه جنابعالی را چگونه تعبیر کنیم، وقتی که هیئت محترم وزیران مجوز جذب 1500 نفر در نهاد ریاست جمهوری را فارغ از هرگونه آزمون، موافقت و یا تأیید مرجعی مصوب می‌کند، در صورتی که برای یک شغل ساده در کشور فرایندی بیش از یک سال، متقاضیان شغل را معطل نگه می‌دارد، دستور دهید که به بی‌عدالتی‌ و تبعیض‌ها در جذب نیروها پایان داده شود، غرور جوانان شکسته شده است، به خود بیاید.
نماینده مسجد سلیمان در ادامه خطاب به رئیس جمهور و گروه اقتصادی دولت پیشنهاد داد تا لایحه بودجه سال 1392 را با محوریت حمایت از تولید در منابع و مصارف تهیه کنند و در تحویل آن تسریع داشته باشند تا سال 92 شاهد شکوفایی اقتصاد ملی، بازگشت اعتماد به فضای کسب و کار، کاهش گرانی‌ها، رفع بیکاری‌ و استفاده از ظرفیت تولید باشد.
جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت دیگر ناطق امروز مجلس بود.
وی با بیان اینکه 9 دی ثابت کرد که مردم در جهت احقاق حق خود با کسی بر سر سفره انقلاب مماشات نمی‌کنند، و در صف‌ نظام ولایی همه هستی خود را می‌گذارند، گفت: ما توانستیم با کمترین خسارت از بزرگترین فتنه 3 دهه اخیر انقلاب عبور کنیم، اما آیا فتنه‌گران توبه کرده‌اند و به دامن ملت برگشته‌اند، یقینا تاریخ گواه است که آنها همیشه به فتنه خود ادامه می‌دهند.
نماینده رشت تصریح کرد: فتنه فرزند انحراف است و امروز انحراف بزرگی به بدنه اجرایی کشور نفوذ کرده‌ است، چرا برخی در برابر انحراف سکوت می‌کنند، چرا دستگاه‌های قضایی تا سران فتنه و انحراف را دستگیر می‌کند، بعضی از آقایان به تکاپو می‌افتند و سنگ‌اندازی می‌کنند.
وی ادامه داد: چرا تا قوه قضائیه برای مقابله با فساد اقتصادی، فتنه و انحراف ایستادگی می‌کند، آن را زیر سؤال می‌برند، آیا سکوت در مقابل این جریان مخوف انحراف جایز است، آیا نباید در مقابل قانون‌شکنی اقدامی صورت گیرد.
نماینده رشت با بیان اینکه حافظه ملت ایران به خاطر دارد کسانی که شعار همراهی با امام را سر می‌‌دادند، در مقطعی علیه امام ایستادند، بیان داشت: چرا در مقابل اقدام انقلابی قوه قضائیه فریاد می‌زنید، نکند به خاطر یک فرد دستگیر شده از قوه مجریه نگران هستید، آیا نباید در مقابل جریان مخوف و افراد خاطی اقدامی انجام داد، آیا هر مسئولی که در مقابل جریان انحرافی عکس‌العمل نشان می‌دهد، باید عزل شود.
وی با بیان اینکه رئیس دولت در مقابل رفتار غیرقانونی خود در عزل وزیر مذهبی و انقلابی بهداشت چه پاسخی دارد، خاطرنشان ساخت: برای 11 روز خانه‌نشینی خود چه توجیهی دارد، چرا این اندازه استانداران را عزل می‌کنید، چرا در انحلال و ادغام وزارتخانه‌ها تعجیل می‌کنید، چرا پست‌های کلیدی کشور را بین 40 نفر به صورت سرپرستی تقسیم می‌کنید، چرا به مسائل اساسی کشور، مهار تورم، رفع بیکاری و تولید نمی‌پردازد.
کوچکی‌نژاد گفت: در اینجا به همه کسانی که در مقابل باورها و اعتقادات مردم می‌ایستند و به جای حل مشکلات مردم، به حمایت از گروه منحرف را سرلوحه کار خود قرار می‌دهند، هشدار می‌دهیم که به دامن ملت برگردید وگرنه این ملت همان کاری را که با فتنه‌گران کردند را با منحرفان و قانون‌شکنان خواهند کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه انتخابات نماد ملت و ارتقای نظام است، بیان کرد: خیلی‌ها تلاش می‌کنند تا روش‌های باطل خود را، حق جلوه دهند، ولی مطمئن باشند که نه سران فتنه و نه سران انحرافیون نمی‌توانند در سرنوشت ملت دخالت کنند و در انتخابات حضور داشته‌ باشند.


نشست نمایندگان با رئیس‌جمهور می‌تواند فارغ از گرایشات برای مصالح مردم باشد
حسین علی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین شهر نیز در نطق میان دستور خود گفت: ما که می‌گوییم و اعتقاد هم داریم که ولایت فقیه حبل‌الله است بیایید در عمل هم نشان دهیم و بدانیم که مشروعیت همه قوا به اذن و تنفیذ ولی امر مسلیمن است. بنابراین سرکشی نکنیم و هر یک وظیفه خود را انجام دهیم . آیا وظیفه خود را تا بحال شناخته‌ایم و به آن عمل کرده‌ایم یا نه؟ پیش خود حساب کنید که برای مردم چقدر کار کرده‌ایم؟ اگر در سختی‌ها به فکر آنها بوده و به آنها کمک کرده‌ایم خوشا بر احوال ما، اما اگر بی توجه از کنار آنها گذشتیم چه؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: چرا تا زمانی که مسئولیت اجتماعی نداریم خودمان را به آب و آتش می‌زنیم که مسئولیت بگیریم اما وقتی مسئولیت گرفتیم مردم را از یاد می‌بریم و فکر می‌کنیم که ما ذاتا مدیر بوده‌ایم و ما ذاتا نماینده بوده‌ایم و مردم باید جریمه بدهند که ما را دیر کشف کرده و شناخته‌اند. هنوز وظایفمان را در این مسئولیت انجام ندادیم که به دنبال مسئولیت‌های جدید می‌گردیم .
وی تصریح کرد: مردم از مسئولان سه قوه انتظار دارند که راجع به بدهکاران به سیستم بانکی به صورت شفاف اطلاعات را روز میز مشترک بگذارند و رسیدگی به حقوق بیت المال را دریافت و با سواستفاده‌کنندگان برخورد کنند.

 /29220

کد خبر 269359

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نعمت IR ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    35 0
    آقای مصری اگر دولت هشتم فساد داشت تورم در آن دولت بيش از اين ها بود
  • بدون نام IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    1 0
    پاك ترين دولت . دولت سيدمحمد خاتمي بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین