کامران باقری لنکرانی در نشست اعضای جبهه پایداری استان فارس با بیان اینکه هیچ انتخاباتی در دنیا مثل انتخابات ایران نیست، گفت: کشورهای غربی که ادعای آزاد اندیشی دارند نمی توانند انتخاباتی مثل جمهوری اسلامی ایران برگزار کنند. در کشوری مثل آمریکا انتخابات به صورت حزبی برگزار می شود که در این نوع انتخابات آزاد اندیشی از بین می رود.این نوع انتخابات قابل اعتماد نیست زیرا حزب می تواند به کانون قدرت و ثروت تبدیل شود.
وی تاکید کرد: اما در انتخابات جمهوری اسلامی ایران که همان مردم سالاری دینی است به مراتب با خواسته های مردم نزدیک تر و قابل اعتماد تر است زیرا تمامی مردم در این نوع از انتخابات حضور دارند.
سخنگوی جبهه پایداری در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات آزاد یادآور شد: جای تعجب است که برخی افرادیکه از برگزاری انتخابات آزاد حرف می زنند خودشان در گذشته و یا در حال حاضر مسئول برگزاری انتخابات هستند.
لنکرانی افزود: اینگونه سخنان است که باعث استفاده دشمنان می شود، در فضای کنونی باید به نوع حرف هایی که مطرح می شود توجه ای خاص داشت. بسیاری از مواقع مجری انتخابات یک حرف و یا شخصی را مطرح می کند اما انتخاب مردم با آن تفاوت دارد.
سخنگوی جبهه پایداری ادامه داد: قانون اساسی در خصوص انتخابات روشن است و به گونه ای بیان می شود که هیچگونه راهی برای دست بردن در آرای مردم وجود ندارد. در انتخابات جمهوری اسلامی ایران، آرای مردم مصنوعی نیست بلکه مردم هستند که جهت گیری ها را مشخص می کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مشکل ما افرادی هستند که مصلحت کشور را جدا از فرمایشات رهبری می دانند، گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری مصلحت کشور و نظام است و همگان باید به این فرامین توجه داشته باشند. افرادی هستند که مصلحت و شناخت خود را بیشتر از رهبری می دانند و می گویند که ما مجتهد سیاسی هستیم که این افراد باید در سخنان خود تجدید نظر کنند.
لنکرانی تصریح کرد: دل سپردن به ولایت کلید عبور از همه عقبه ها و کلید اتصال ما با ولایت امام زمان(عج) است.
وی در ادامه سخنان خود به حضور رئیس جمهور در مجلس اشاره کرد و گفت: جای تشکر است که رئیس جمهور با ادبیات قابل قبول در مجلس حاضر شد و مشکلات کشور را بیان کرد. اتحاد و همدلی در میان مسئولین باید در اولویت باشد زیرا کشور ما به دعوای مسئولین احتیاج ندارد. امیدوارم اتحاد و همدلی دولت و مجلس باعث شود بودجه 92 بهتر از سال های گذشته باشد.
/2929
نظر شما