سایت رسمی فدراسیون فوتبال نوشت:

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال درباره انتخابات هیات فوتبال چهارمحال بختیاری و جلسه اش با کروش به نکاتی اشاره کرد.
کفاشیان در این باره گفت: امروز انتخابات هیات فوتبال استان چهارمحال بختیاری در فضایی بسیار خوب برگزار شد و پس از اینکه به مرحله دوم رسید، سعید زارع در مرحله دوم با 14 رای برای چهارسال رئیس هیات فوتبال استان چهارمحال بختیاری شد. ایشان 4 سال دبیرهیات فوتبال در دوران غلامی رئیس قبلی هیات فوتبال بود و فردی فوتبالی است که مطمئنا می تواند برای فوتبال استان مثمر ثمر باشد.
وی در ادامه گفت: پس از انتخابات از باشگاه دسته سومی نبرد شهرکرد بازدید کردم که تیم بسیار خوبی است و امیدوار است که بتواند با تلاش به لیگ دسته دوم صعود کند.سپس با استاندار ملاقاتی داشتیم که ایشان هم فردی علاقه مند به فوتبال بود و بسیار مشتاق بود که در فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی استان چهارمحال بختیاری، در سطح لیگ برتر و لیگ یک تیم داشته باشد. استاندار قول همکاری را در همه زمینه ها داد و همچنین با توجه به اختلاف سطح استان با دریا، محل مناسبی برای برگزاری اردوهای داخلی تیم های ملی مختلف است و می تواند برای اردوهای داخلی تیم ملی مکان مناسبی باشد.
کفاشیان درباره جلسه اش با کارلوس کروش سرمربی تیم ملی هم گفت: دیشب با کروش جلسه ای داشتم و درباره موارد مختلف بحث کردیم و مقرر شد که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ از تیم ملی حمایت کنند تا برنامه های کادرفنی به خوبی اجرا شود. کروش هم نظراتش را بیان کرد و گفت که لیگ برتر همیشه می تواند برگزار شود اما جام جهانی همیشه نیست و چهار سال یک بار است. همچنین قرار شد هفته آینده جلسه ای با حضور علی کفاشیان، مهدی محمد نبی و کارلوس کروش، مهدی تاج و علی کاظمی برگزار شود تا برنامه های تیم ملی در آن اجرایی شود و زمینه موفقیت تیم ملی در رقابتهای مقدماتی جام جهانی فراهم شود.
43 43
کد مطلب 271362

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    0 0
    یعنی بازم لیگ تعطیل...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین