ایسنا نوشت:

سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بازدید از آمادگی‌های رزمی و معنوی یگان‌های موشکی و شناوری نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز، با تاکید بر ارزش و اهمیت ژئوپلتیک خلیج فارس در سیاست، انرژی و اقتصاد جهانی و ظرفیت‌سازی‌های دفاعی سپاه در این منطقه اظهارداشت: این ظرفیت عظیم دفاعی در راستای تامین امنیت ملی و راهبردهای دفاعی نظام توانسته است، شعاع نفوذ عملیاتی خود را تا آن سوی دریاهای آزاد بگستراند.
جعفری با اشاره به این‌که نیروی دریایی سپاه قائمه دفاعی کشور در خلیج فارس و تنگه هرمز است، افزود: سپاه با قدرت دریایی خود به عنوان تنظیم کننده اهرم قدرت در منطقه خلیج فارس، وظایف خود را در عرصه پاسداری از انقلاب اسلامی دنبال می‌کند.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: سازه‌های دفاعی ما در دریا اطمینان بخش و بازدارنده می‌باشد و این اقتدار و اطمینان همواره با تقویت معنویت در پاسداران تضمین شده است.
/29220

کد خبر 272661

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین