عصر ایران نوشت:

به گزارش رویترز، "چاک هاگل" گزینه تصدی سمت وزیر دفاع آمریکا گفت که اگر سنا او را برای سمت وزیر دفاع تایید کند به ارتش آمریکا اطمینان خواهد داد در صورت ضروت، آمادگی حمله نظامی به ایران را خواهد داشت اما قبل از فکر کردن به گزینه نظامی، نیاز به در پیش گرفتن احتیاط و کسب یقین است.
سنای آمریکا امروز درباره تصدی سمت وزیر دفاع آمریکا توسط چاک هاگ رای گیری می کند. قبل از رای گیری، با حضور هاگل در جلسه کمیته دفاعی سنا، نشست استماع (پرسش و پاسخ) برگزار می شود. هاگل همچنین از برنامه خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان اعلام حمایت کرد.
رویترز می نویسد: پیش بینی می شود امروز پنجشنبه هاگل در سنای آمریکا جلسه پرسش و پاسخ سختی را از سوی سناتورهای جمهوری خواه داشته باشد به ویژه که او با منتقدان سرسخت بسیاری روبه رو است.
منتقدان هاگل، او را به نرمش در برابر ایران و دشمنی با اسرائیل متهم می کنند. وی همچنین از تصمیم باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای نگه داشتن همه گزینه ها برای منع ایران از کسب سلاح هسته ای اعلام حمایت کرد.  
هاگل گفته است: با وجود اینکه هنوز برای تعامل دیپلماتیک با ایران زمان وجود دارد اما پنجره تعامل با تهران در حال بسته شدن است. ایران باید آمادگی خود را برای مذاکره به صورت جدی نشان دهد.
هاگل تاکید کرد: قبل از وارد کردن نیروهای مسلح خود به هر جنگی در خارج از آمریکا باید به صورت جدی فکر کنیم.
/2929
کد خبر 274254

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین