رئیس جمهور نیز به پیشنهاد اخیر جو بایدن معاون باراک اوباما واکنش نشان داد.

بايدن در اجلاس امنيتي مونيخ از مذاكره مستقيم ايران و آمريكا سخن گفته بود. پيشنهادي كه با استقبال مشروط وزير خارجه ايران روبرو شد. همان شرطي كه رئيس جمهور نيز بر آن تاكيد كرد.
محمود احمدي نژاد شب گذشته در نشستي با اصحاب رسانه و نويسندگان مصري در پاسخ به سوالي درباره روابط ايران و آمريكا و سخنان "جو بايدن"، معاون رييس جمهور آمريكا در اين خصوص تصريح كرد: حرف‌هايي كه از مقامات آمريكايي شنيده مي شود، جديد و مثبت است و اميدواريم در رفتارشان هم تغييرات مثبت اتفاق بيفتد و اگر در رفتارشان هم شاهد تغييرات مثبت باشيم، در آن صورت ما هم با نگاه مثبت، آن را مورد بررسي قرار خواهيم داد.
روابط ايران و مصر از مهمترين محورهاي اين نشست خبري بود كه احمدي‌نژاد در پاسخ به اين دست سوالات گفت: دو ملت ايران و مصر داراي اشتراكات فرهنگي فراواني هستند. اگر ايران و مصر به عنوان دو برادر دست به دست هم بدهند، شرايط به نفع مطالبات ملت ها تغيير خواهد كرد. اين چيزي است كه شياطين به شدت با آن مخالف بوده و تلاش مي كنند، دست اين دو برادر به هم نرسد. اگر ايران و مصر در كنار هم قرار بگيرند مسئله فلسطين به نفع ملت فلسطين حل خواهد شد.
رييس جمهور تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران همچنين آمادگي دارد سطح روابط ديپلماتيك خود را با مصر ارتقاء دهد.
گزيده سخنان رئيس جمهور در اين نشست خبري را به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري بخوانيد:
·         اگرچه صدام جنگ را عليه ملت ايران شروع كرد، اما بعد از اسقاط صدام هيچ گاه به دنبال انتقام كشي نبوده و همواره به دنبال برادري هستيم.
·         ايران در طول تاريخ، امنيت خليج فارس را تامين كرده است؛ اما هر زمان كه بيگانگان وارد منطقه خليج فارس شده اند، ناامني گسترش يافته است. رابطه جمهوري اسلامي ايران با بسياري از كشورهاي حوزه خليج فارس بسيار مثبت و سازنده است و نبايد به حرفهايي كه در فضاي رسانه اي و برخي فضاهاي سياسي مطرح مي شود، توجهي كرد. دشمنان مي خواهند وجود اختلاف را القاء كنند، اما ما چطور مي توانيم به برادران خود اعتماد نكنيم و به دشمنان اعتماد كنيم.در خليج فارس جز پايگاه هاي انگليسي و آمريكايي، كه شرايط را خاص كردند، هيچ مشكلي وجود ندارد.
·         {در پاسخ به سوالي درباره تحولات سوريه و ديدار صالحي با معاذ الخطيب، رييس معارضين سوريه} نظر ما درباره سوريه مثل تمام كشورهاست و معتقديم انتخاب حاكميت ملي، عدالت و احترام، حقوق اساسي همه ملتهاست و بايد محترم شمرده شود، اما اين حق از طريق جنگ به دست نمي آيد. خوشبختانه نشانه هايي در حال مشاهده است كه دو طرف در سوريه با هم گفتگو كنند.
·         /2929
کد خبر 275396

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۸
    0 0
    ايشان بسيار با اقتدار هستند مطمن هستيم كه از پس گفتگو با امريكا بر خواهند آمد كمي به او اعتماد كنيم شايد به نفع همه باشد در ضمن تمامي زحمات چند ساله ايشان را زير سؤال نبريم فراموش نكنيم كه شرايط فعلي بوجود آمده بسيار ويژه است كه در هيچيك از دوره هاي قبل از رياست ايشان وجود نداشته است باور داشته باشيم كه اختلاف نظر جزء لاينفك مسائل اجتماعي و اقتصادي و سياسي كشور است ولي دامن زدن به آن و عدم ارائه راه حل مناسب براي آنها آب به آسياب دشمن ريختن است.براي كشورمان دلسوزانه تصميم بگيريم چون مردم ما شايسته بهترينها هستند.
    • حامد IR ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۸
      0 0
      خیلی زرنگی. یه جوری نظر دادی نه میشه باهات مخالفت کرد نه موافقت!
    • بدون نام IR ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۸
      0 0
      صحیح است ...
    • بدون نام US ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۸
      0 0
      خیلی خیلی
    • بدون نام IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۱
      0 0
      الله اکبر الله اکبر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین