عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین پس توضیح مفهوم هویت در ابتدای یادداشت،می نویسد:
« در فضای مجازی بسیاری از هویت ها توسط مرکز واحدی در جهان تعیین و صادر می گردد و با توجه به کثرت هویت های مجازی که به مراتب بیشتر از هویت ها در فضای حقیقی می باشند. به نوعی پدیده تضعیف نقش دولت – ملت ها مشاهده می گردد. به نظر می رسد که توسعه فضای مجازی از حوزه هایی است که لامحاله در جهت جهانی شدن گام برمی دارد و سرعت جهانی شدن آن به مراتب بیش از حوزه هایی نظیر اقتصاد می باشد.»
این استاد دانشگاه، نسبت به سیاست های محدودسازی بخش هایی از فضای مجازی هشدار داده و می گوید:
«اگر هویت ها در فضای مجازی جهانی باشند آنگاه هستان های کنش های آدمیان نیز جهانی خواهند بود . بخصوص که کنش های مزبورعلاوه بر اراده و تصمیم شامل اطلاعات نیز می باشند. در اینصورت مباحث حقوقی ، فناورانه ، اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی مربوطه نیز جهانی شده و اهمیت ویژه ای می یابند. نگرش تحویلی و تقلیلی به این پدیده که پیامدهای آن سیاست های محدود سازی یا جداسازی از بخش هایی از فضای مزبور باشد نوعی انفعال محسوب گردیده و نتایج خوبی ببار نخواهد آورد و نشان از عدم شناخت فضای مجازی و روندهای توسعه آن می باشد.»
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.
دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی در یادداشت تازه خود در خبرآنلاین به بیان «هویت» در فضای مجازی در حوزه هایی نظیر اقتصاد و سیاست پرداخته است.
کد خبر 276348
نظر شما