تسنیم نوشت:

مهدی طائب رئیس قرارگاه عمار با اشاره به بداخلاقی‌های سیاسی صورت گرفته در صحن علنی مجلس گفت: وقتی که کیان بداخلاقی‌ها گذاشته شود کارها فاقد مبنا خواهد بود و مطابق با مصادیق اخلاقی نیست. باید تلاش کنیم از تصمیم گیری‌های ناشی از عصبانیت خودداری کنیم چرا که عصبانیت ما را به کارهای خلاف شرع می‌کشاند.
وي با بیان اینکه شاید در این دنیا پاسخی نتوانیم بدهیم ولی باید در آخرت پاسخگوی اعمال خود باشیم، اظهار داشت: هم کار آقای رئیس جمهور و هم کار رئیس مجلس از روی عصبانیت بود من اطمینان دارم که اگر احمدی‌نژاد آن صحبت‌ها را نمی‌کرد مجلس برای استیضاح آقای شیخ‌الاسلام رای منفی می‌داد. این عصبانیت‌ها باعث شد که کار خلاف انجام دهیم و نیاز است که استغفار کنیم من معتقدم صحبت‌های احمدی‌نژاد ربطی به استیضاح وزیر نداشت و اگر مجلس هم به خاطر این صحبت‌ها وزیر را استیضاح کرد اشتباه بود و به مانند این است که ما از همسایه روبرو ناراحت هستیم ولی ناراحتی خودمان را بر سر همسایه طبقه پایین خالی می‌کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اگر ثابت شده است که کارمان خلاف شرع بوده باید توبه کنیم، خاطر نشان کرد: این توبه، توبه اجتماعی است و نه فردی و باید اعلام شود و اگر مجلس به خاطر صحبت‌های رئیس جمهور این کار(استیضاح وزیر کار) را انجام داده است بنابراین صحبت‌های آقای احمدی‌نژاد هم حرام بوده است. رئیس جمهور برای رسیدن به یک هدف اجتماعی یک کار حرام انجام داده است و نمی‌توانیم از مسیرهای حرام به اهداف الهی برسیم.
وی در پایان تصریح کرد: رئیس جمهور باید بداند که 6 ماه بیشتر فرصت ندارد. بودن مرتضوی به مصحلت نیست و مشکلی را حل نمی کند و امیدوارم که همگان در خطی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند قرار بگیرند.

/2929

کد خبر 276652

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسعود IR ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۴
    67 7
    به چه دلیل حکم حرام می دن؟ مگه این آقا مرجع تقلیدن؟
    • بدر IR ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۴
      4 19
      داداش مگر هر منکری را باید مرجع تقلید بگه ؟ بعضی اعمال حرام بودن یا حلال بودن آن واضح است مانند دروغ گفتن این دیگر نیاز به نظر مرجع تقلید ندارد. لذا خلاف صحبت مقام ولایت حرف زدن و آرامش جامعه را بر هم زدن از جمله اعمال حرامی است که نیاز به حکم فقهی ندارد و افراد عوام جامعه هم میتوانند تشخیص دهند چه رسد به حجه الاسلام طائب که از رزمندگان و جانبازان و استوانه های ولایی نظام میباشند. یاعلی
  • بدون نام GB ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۴
    27 3
    آیا تهمت به اشخاص بدون حضور آنها حرام نیست؟ آیا سکوت در مقابل تهمت ها حرام نیست؟ این حرف ها خیلی خوبند ولی جانم به قربانت حالا چرا ؟!
  • محمد رضا IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۵
    8 0
    بد اخلاقی همیشه حرام بوده یا فقط بعضی وقتا؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین