سخنرانی سالانه رییس جمهوری آمریکا در کنگره در برگیرنده مهمترین سیاست‌های این کشور در سال پیش روست.

سیدصادق روحانی: باراک اوباما در سخنرانی سالانه خود در کنگره آمریکا با بحران خواندن «برنامه هسته‌ای ایران» گفت: رهبران ایران باید متوجه باشند که وقت حل دیپلماتیک این بحران همین حالا است. وی در ادامه مدعی شد: یک ائتلاف متحد خواستار عمل ایران به تعهداتش شده اند.
اوباما یک بار دیگر تاکید کرد کشورش تمام آنچه را که باید برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای، انجام خواهد داد. (اهم سخنان رییس جمهور آمریکا در کنگره را  ایــنــجــا بخوانید)
رئیس جمهور آمریکا در حالی این سخنان را عنوان کرد که تا کمتر از دو هفته دیگر ایران و 6 قدرت جهانی یک بار دیگر بر سر مسئله‌ هسته‌ای ایران پشت میز مذاکره می‌نشینند. کارشناسان غربی بر این باورند که فشار تحریم‌ها این بار باعث خواهد شد که ایران و 1+5 به یک توافق محسوس برسند. این درحالی است که مقامات ایرانی در چند روز اخیر مانند گذشته اعلام کرده‌اند که از حقوق هسته‌ای ایران نخواهند گذشت.
از سوی دیگر در هفته‌های گذشته ایالات متحده آمریکا خواهان برقراری مذاکره مستقیم با ایران شده است. جو بایدن معاون رییس جمهوری ایالات متحده در کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کرده بود که کشورش آمادگی مذاکره مستقیم با طرف ایرانی را دارد.(ایــنــجـــا) به فاصله چند روز پس از آن حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرمانده و پرسنل نیروی هوای ارتش جمهوری اسلامی ایران فرمودند که رابطه با آمریکا مشکلی را حل نخواهد کرد( ایـــنـــجـــا). همچنین محمود احمدی‌نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران نیز در سخنانش در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت که اگر آمریکایی‌ها سلاح خود را کنار بگذارند من خودم با آن‌ها مذاکره می‌کنم( ایــنــجـــا).
در همین حال صبح امروز هیات فنی و کارشناسی آژانس بین المللی انرژی اتمی به ریاست هرمان ناکارتس معاون مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی برای برگزاری هشتمین دور مذاکرات وارد تهران شدند. مانند دوره پیش این بار نیز علی‏‌اصغر‏ ‏سلطانیه‏ ‏نماینده‏ ‏دائم‏ ‏ایران‏ ‏در‏ ‏آژانس‏ ‏بین‏‌المللی‏ ‏انرژی‏ ‏اتمی‏ ‏ریاست‏ ‏هیات‏ ‏ایرانی‏ ‏را‏ ‏بر‏ ‏عهده‏ ‏دارد.
دو‏ ‏طرف‏ ‏در‏ ‏آخرین‏ ‏دور‏ ‏از‏ ‏مذاکرات‏ ‏که‏ ‏27‏ ‏دی‏‌ماه‏ ‏در‏ ‏تهران‏ ‏برگزار‏ ‏شد‏، ‏توافق‏ ‏کردند‏ ‏که‏ ‏مذاکرات‏ ‏را‏ ‏برای‏ ‏رفع‏ ‏اختلافات‏ ‏بر‏ ‏سر‏ ‏رسیدن‏ ‏به‏ ‏توافق‏ ‏نهایی‏ ‏ادامه‏ ‏دهند. قرار‏ ‏است‏ ‏این‏ ‏مذاکرات‏ ‏یک‏ ‏روزه‏ ‏باشد‏ ‏اما‏ ‏با‏ ‏توجه‏ ‏به‏ ‏محتوای‏ ‏گفت‏‌و‏ گوها‏، ‏احتمال‏ ‏اینکه‏ ‏در‏ ‏روزهای‏‏ ‏بعد‏ ‏نیز ادامه‏ ‏یابد‏ وجود‏ ‏دارد.(ایــنــجــا)
29219
کد خبر 276806

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین