حتی طبقات پایین و فقیر نیز به علت مصرف موادانرژی زا و پرکالری مانند نان و برنج در معرض چاقی و اضافه وزن هستند.

ایسنا نوشت:

رئیس انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: برخی تصور می کنند تنها افرادی که زیاد می خورند چاق می شوند در حالی که اگر هر فرد در طول هر روز 100 تا 200 کالری بیش از حد نیاز خود مصرف کند، طی چند سال دچار اضافه وزن و چاقی می شود.

دکتر فریدون عزیزی، با اشاره به تغذیه نادرست، ادامه داد: نه تنها طبقات مرفه به سمت غذاهای پرچرب و آماده می روند، حتی طبقات پایین و فقیر نیز به علت مصرف موادانرژی زا و پرکالری مانند نان و برنج در معرض چاقی و اضافه وزن هستند.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در تهران 50 درصد مردم دچار اضافه وزن و 20 درصد نیز چاق هستند.

رییس پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی را مهم‌ترین بیماری مرتبط با چاقی و اضافه وزن عنوان کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 27744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =