۰ نفر
۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۹

سرجیو راموس در بازی با وایکانو 40مین گل دوران حضورش در برنابئو را به ثمر رساند اما دقایق بعد، دو کارت زرد در کمتر از یک دقیقه گرفت تا یک اخراج دیگر را تجربه کند .

به گزارش خبرآنلاین؛ راموس از زمان پیوستنش به رئال در سال 2005 ، 16 بار اخراج شده که 12 اخراج او در لالیگا بوده است . هیچ بازیکنی در تاریخ رئال به اندازه بازیکن کاماسی در لالیگا اخراج نشده است . فرناندو هیرو با 10 بار نفر بعدی است اما بازیکن مالاگایی 439 بار پیراهن رئال را پوشیده است . راموس در بازی با وایکانو 250 امین بازی خود را در رئال مادرید داشت . در باقی تورنمنت ها نیز او 91 بار برای رئال بازی کرده که چهار بار اخراج شده است؛ دو بار در چمپیونزلیگ و دو بار در کوپا دل ری . آخرین بار مقابل سلتا بود که این مدافع با محرومیت پنج جلسه ای مواجه شد چرا که داور را " بی شرم " خواند .
راموس کلا در لالیگا 111 کارت زرد و 12 کارت قرمز دریافت کرده است . او از این حیث با مارچنا ، کاربونی و لوچین به عنوان نهمین بازیکن تاریخ لالیگا از نظر تعداد کارت زرد برابری کرده است . این در حالی است که راموس هرگز در بازیهای ملی در 99 حضورش در پیراهن سرخ تیم ملی اسپانیا اخراج نشده است .
اخراج راموس مقابل رایو ، هقتمین اخراج رئالی ها در 2013 بود . رئال مادرید مقابل رایو ، سیوا ، والنسیا در کوپا ، اوساسونا ، سلتا در کوپا و سوسیه داد بازیهایش را با نفر کمتر نسبت به حریف به اتمام رسانده است .
 

251 43

کد خبر 277932

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین