پیروی از بیانات مقام معظم رهبری و حرکت در مسیر وحدت و انسجام، محور اصلی نطق​های امروز نمایندگان بود.

به گزارش خبرآنلاین، غلامرضا نوری نماینده بستان‌آباد در نطق میان دستور خود با بیان اینکه انقلاب ایران با رنج بزرگمردان و ریخته شدن خون هزاران شهید به دست آمده است، افزود: جا دارد که مسئولان، اطرافیان، نزدیکان و فرزندان خطاکار خود را ترک کرده و به دست عدالت بسپارند تا آبروی نظام لکه‌دار نشود و به آرمان‌ها، اهداف والا و ارزش‌های آن لطمه وارد نشود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه نباید دغدغه‌های جناح‌ها و گروه‌های انتخاباتی ما را از اصول غافل کند، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری به تازگی در بیانات خود همگان را از شعار دادن علیه مسئولان منع و بر شدت رفاقت‌ها تأکید کرده‌اند، حال برخی در روزهای اخیر با برگزاری جلسات و صدور بیانیه‌‌های متعدد، بهره‌برداری‌های جناحی و انتخاباتی خود را انجام می‌دهند.
وی ادامه داد: آنها در آخر می‌آورند که چون رهبری فرموده‌اند که مسائل کشور را ملاحظه و رفاقت‌ها را محکم کنند، بنابراین ما هم سخنی نمی‌گوییم، در حالی که این نوع برخوردها در واقع قدم گذاشتن در مسیری است که ولی فقیه ما را از آن منع و تقویت دوستی‌ها را برای ما امر کرده‌اند.
نوری همچنین اظهار داشت: جای شگفتی است که ورود یا خروج به یک مسند خدمتگزاری برای مردم چه قدر دلهره، آشفتگی و اضطراب را به همراه دارد که از آن لبریز شده و آن را به میان مردم جامعه می‌کشانیم.
افرادی به خاطر افراط جلوتر از معظم له حرکت می کنند

علیرضا سلیمی نماینده محلات نیز در نطق میان دستور خود با بیان اینکه بروز حوادث اخیر در مجلس موجب ناراحتی رهبر معظم انقلاب و مردم شد گفت: علت اصلی این موضوع عدم خویشتن داری افراد است که به طور حتم این خصلت منشأ مقصر دانستن دیگران و سفید بودن خود است. از طرفی دیگر واسطه هایی که بر آتش اختلاف دمیده اند باید پالایش شوند. همچنین سخن از رعایت نکات اخلاقی گفتن و اخلاق را در بگو مگوها نابود کردن، آفت بزرگی است که از این موضوع باید به خدا پناه آورد.
سلیمی با تأکید بر اینکه تمکین نکردن عملی از ولایت فقیه هزینه های بسیاری برای کشور دارد، تصریح کرد: امروز افراد خارجی نگر نقاب دار، اهداف خود را دنبال می کنند. هر چند این افراد در پاره ای از زمان همراه ولایت فقیه بودند، اما به علت تفریط دچار فتنه شدند تا جایی که سربازی صهیونیست ها به عنوان ننگ ابدی به آنها چسبید. یا اینکه افرادی به خاطر افراط جلوتر از معظم له حرکت کرده که به طور حتم این افراد دچار انحراف بزرگ شده و به جسد پوسیده فتنه گران تنفس مصنوعی می دهند.
این نماینده مردم در مجلس نهم با اعلام اینکه شاخصه اصلی اشعری های عصر جدید، گرفتن قیافه روشنفکری است، یادآور شد: به طور حتم این افراد با اینگونه اقدامات عقل را تعطیل و وارد فضاسازی کاذب می شوند. از این رو باید به این افراد یادآور شد که این رویه در آینده به انحطاط عملی از مسیر ولایت منجر می شود.

بیانیه، عذرخواهی و توبه تنها را پیروی از بیانات رهبری نیست

سیدجلال یحیی زاده نماینده تفت و میبد نیز در نطق میان دستور خود گفت: رهبر انقلاب در بخشی از سخنان خود و در جمع مردم تبریز با حزنی آشکار مواضع خود را درخصوص آنچه در جلسه استیضاح رخ داد بیان نمودند. ایشان منصفانه و دلسوزانه از روسای دو قوه و اصل استیضاح گلایه کردند. این سخنان بسیاری از حضار آن جلسه را به گریه انداخت و هزاران نفر از ملت خدا ترس ایران را بر پای تلویزیون‌ها گرایند.
وی با بیان اینکه انصافا رئیس مجلس و نمایندگان در موضع گیری دقیق و به موقع و عذرخواهی بسیار شایسته عمل کردند، افزود: اما توبه و عذرخواهی و بیانیه را به تنهایی کافی و وافی نمی دانم و از این جهت برای تحقق منویات رهبری در راستای ارتقا تعادل قوا و پرهیز از مسائل غیرضروری، از هیات رئیسه محترم تقاضا می کنیم کارگروهی متشکل از نمایندگان از هیات رئیسه، هیات نظارت بر مجلس، چند نماینده مجلس و چند شخصیت برجسته خارج از مجلس برای نظارت بر فعالیت های تقنینی و حتی موضع گیری های مجلس تشکیل شود تا مساله 15 بهمن دیگر تکرار نشود.
این نماینده مجلس با تاکید بر این که مجلس زمانی درراس امور است که خود در ریل مناسب حرکت کند، گفت: با همه اصلاحاتی که در آیین نامه تاکنون صورت گرفته، به نظر می رسد لوکوموتیو مجلس از ابتدا تا انتها مواجه به موانع عدیده ای است. شیوه بررسی اعتبارنامه ها و تصویب آن شیوه انتخاب کمیسیون ها، روش تعیین نمایندگان کمیسیون، نحوه تشکیل کمیسیون تلفیق، شیوه بررسی طرح ها و لوایح، عدم دقت در حضور و غیاب نمایندگان، محتوای نطق ها، آیین نامه داخلی و عدم دقت در زمان ارائه گزارش ها از مواردی است که ضرورت این مساله را نشان می دهد که باید هر چه سریعتر آیین نامه ها اصلاح شود.
/29220

کد خبر 278164

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین