به گزارش ایسنا :
طبق برآورد مؤسسه تحقیقات بینالمللی سرطان حداقل 35 درصد از تمام سرطانها و بیش از نیمی از سرطان های دستگاه گوارش با نوع تغذیه ارتباط دارند.
مواد غذایی محرک سرطان مانند چربی های اکسیدشده روغن که به دفعات برای سرخ کردن استفاده شده، موادغذایی کهنه، نوشیدنیها و غذاهای خیلی داغ، چاقی و اضافه وزن از عوامل بسیار مهم در بروز سرطان هستند.
از مواد غذایی مهار کننده سرطان می توان موادغذایی غنی از فیبر، کلسیم، ویتامین دی و ای و سی و آ و ب 12، سبزی و میوههای تازه، ماهی و اسید چرب امگا -3 و مقادیر کافی آب در روز را نام برد.
از مواد غذایی غنی از فیبر میتوان گندم کامل (سبوس دار)، حبوبات و آجیل را عنوان کرد.
سبزی و میوهها به ویژه سبزیهای سبز تیره، نارنجی یا متمایل به زرد، چغندر، هویج، مارچوبه، پیاز، سیر و زردچوبه غنی از فیبر و انواع ویتامینها هستند.
به علاوه استفاده بیشتر از میوه و سبزیهای تازه حداقل 5 وعده در روز به طوری که شما سیر شوید در عدم مصرف غذای ناسالم کمک میکند.
برای تامین نیاز روزانه کلسیم و ویتامین D از شیر و فرآورده های لبنی کم چرب استفاده کنید.
برای استفاده از فواید غلات به جای نان سفید، تافتون و لواش از نان هایی مانند سنگک و نان سبوس دار استفاده نمایید.
نوشیدن روزانه حداقل 6 تا 8 لیوان آب به جای نوشابه های گاز دار و آب میوه های شیرین توصیه می شود.
برای استفاده از کپسول های حاوی روغن ماهی و ویتامین E با پزشک خود مشورت نمایید.
سعی کنید از غذاهای آماده مثل ساندویچ، پیتزا، کنسرو آماده و غذاهای سرح شده بیش از یک بار در هفته استفاده نکنید.
به یاد داشته باشید مصرف مواد غذایی تحریک کننده سرطان اگر با مصرف سیگار، چاقی و اضافه وزن همراه باشد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
نظر شما