به گزارش خبرآنلاين، افروغ درباره اين كتاب گفت: بعد از خواندن کتاب «نوشتم تا بماند»؛ خاطرات آیت الله جمی، تصمیم به نوشتن خاطراتم گرفتم و این هم به خاطر مسائلی بود که در یک سال گذشته برایم اتفاق افتاد. در این کتاب علاوه بر خاطرات روزنوشتم، تأملات فلسفی و سیاسی خودم را هم نوشتهام. چرا که یادداشتهای روزانه که صرفا خاطره نگاری نیستند و شامل یادداشتهایی فلسفی، سیاسی و ادبی هم میشوند. پارسال کتابهای فلسفی زیادی خوانم، مثلا «هستی در اندیشه فیلسوفان» و «تاریخچه فلسفه اخلاق». حین خواندن این کتابها، مسائلی که در ذهنم نقش میبست را هم مینوشتم و به این خاطرات اضافه کردم. یا اگر مطبوعات میخواستند با من مصاحبهای انجام دهند تفکراتم درباره آن موضوع را هم به کتاب اضافه کردم. البته این خاطرات خالی از حالات روحی و عاطفیام هم نیست.
این نویسنده درباره طول دوره زمانی این خاطرات هم گفت: خاطرات این کتاب از مهر 90 تا مهر 91 یعنی یک سال خاطراتم را شامل میشود که به صورت روزنوشت نگاشتهام.
افروغ همچنین با بیان اینکه تعداد صفحات این کتاب احتمالا حدود 700 تا 800 صفحه میشود، اضافه کرد: اخیرا در حال جمع آوری اظهار نظرها و مواضعی که از من چاپ شده هستم. مواضعی که پیش از نمایندگی داشتم. کتابی با عنوان قبل از نمایندگی، حین نمایندگی و بعد از نمایندگی.
«انقلاب اسلامی و مبانی باز تولید آن»، «حقوق شهروندی و عدالت»، «هویت ایرانی و حقوق فرهنگی»، «محتوا گرایی و تولید علم»، «ما و جهانی شدن»، «مناقشه حق و مصلحت و بن بست جنبش دانشجویی» و ...عنوان برخی از آثار عماد افروغ در سوره مهر است.
6060
نظر شما