مراسم اختتامیه دوازدهمین دوره کتاب سال شهید غنی‌پور عصر دوشنبه 14 مهر با تجلیل از برگزیدگان این دوره در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین، کتاب سال شهید حبیبی غنی پور امسال برای داوری در هفت بخش خود 1233 عنوان کتاب خریداری کرد که به ترتیب شامل 77 عنوان کتاب در بخش خاطره، 270 عنوان در بخش رمان با موضوع آزاد، 141عنوان کتاب در بخش داستان کوتاه با موضوع آزاد، 211 عنوان در بخش کودک، 55 عنوان در بخش زندگی نامه داستانی، 73 عنوان در بخش نوجوان و 25 عنوان در بخش رمان دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بودند.

دبیر جشنواره شهید غنی‌پور در مراسم اختتامیه گفت: خدا را شاکرم که در 30 سال گذشته این جایزه نه تشکیلات سازمانی به خود گرفته است و نه کسی در آن رئیس و مرئوس است. نه کسی دستمزدی می‌دهد و نه کسی کارمند فرد دیگری است. شورای نویسندگان مسجد جوادالائمه تنها با دل‌ها کار دارد. شاید هر کسی سلیقه‌ای داشته باشد اما کتاب برگزیده ما کتاب برگزیده مسجد است و طبیعتا این برایمان روشن می‌کند که ماجرا چییست. وی ادامه داد: امسال جشنواره‌های زیادی تعطیل شدند؛ چون مبنای کاریشان بودجه بود. ما ولی از همان روز نخست لیوانی داشتیم که هر کسی در آن مبلغی قرار می‌داد که مایه کار صندوق جشنواره شود و امروز هم همان برکت و پول برای صندوق جشنواره باقی‌ مانده است و این یعنی ما و جشنواره‌مان نگاهی به بودجه نداریم.

ناصری همچنین گفت: اگر تا به امروز کسی به جشنواره ما که منتسب به مسجد و شهید است کمکی کرده است، اجرش پیش خدا محفوظ است، اما ما برای جذب کمک به سراغ نهادی نرفته‌ایم و نخواهیم رفت و اعتقادی هم به این کار نداریم. جایزه ما بر اساس موجودی‌مان اهدا می‌شود و جالب اینکه همه برندگان ما این را می‌دانند و برایشان نماد مسجد مهم‌تر از مبلغ جایزه است و این یعنی جایزه ما نماد مسجدی بودن ماست.

وی در پایان تاکید کرد: ممنونم که به ما کمک مالی نشد. موجودی‌ ما آنقدر بود که جوایزمان را کفاف دهد و ما بر اساس آن عمل کردیم. ما به دنبال کسی نیستیم و دوست داریم کسی هم دنبال ما نیاید، چون مسجد نماد همه ماست. جشنواره ما در واقع هیچ‌گاه با بودجه‌ای شروع نشده است که بخواهد با بودجه‌ای کارش را تمام کند.

 
اسامی برگزیدگان این دوره در بخش های مختلف را اینجـــــــــا مطالعه فرمایید.

6060

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
    4 0
    تیتر خبرتون رو عوض میکردین خیلی قشنگ تر میشد!!