فارس نوشت:

علیرغم گذشت یک سال از اتمام پروژه420 واحدی مسکن مهر در هشتگرد ساکنان این شهر اعلام می‌کنند که این واحدها هنوز آب و گاز ندارند.

در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه رویه‌های بتنی فشرده غلطکی در شهر هشتگرد نکته‌ای که نظر رسانه‌ها را به خود جلب کرد تجمع برخی از خانواده‌ها در حاشیه این پروژه بود. در این تجمع جمعی از ساکنان واحدهای واگذار شده مسکن مهر اعلام کردند علیرغم گذشت یک سال از بهره‌برداری پروژه 420 واحدی مسکن مهر هنوز این واحدها آب و گاز ندارند.

بنابراین گزارش، 10 خانوار در این واحدهای مسکونی در حالی سکونت دارند که به گفته خودشان آب مورد نیاز خود را از پمپ بنزین نزدیک محل سکونت خود تأمین می‌کنند و برای گرم شدن و پخت‌ و پز خود از چراغ‌های نفتی قدیمی استفاده می‌کنند.

البته برخی از افراد ساکن در این واحدهای مسکونی از کپسول‌های گاز مایع نیز برای پخت و پز خود استفاده می‌کنند.

برخی از ساکنان پروژه 420 واحدی که ظاهراً می‌دانستند قرار است مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی رسانه‌ها را برای انعکاس خبر آغاز پروژه رویه‌های بتنی فشرده غلطکی به آن محل بیاورد تجمع کرده بودند با دیدن رسانه‌ها عنوان کردند که 3 ماه است در این واحدهای مسکونی ساکن شده‌اند و بدون آب و گاز در حال گذران زندگی هستند.

ناگفته نماند تعدادی از این 420 واحد مسکونی مزبور مربوط به کارکنان مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی است و به نظر می‌آمد که این مرکز سعی داشت در کنار اعلام آغاز پروژه رویه‌های بتنی فشرده غلطکی به طور زیرکانه و غیرمستقیم نظر رسانه‌ها را به نبود آب و گاز این واحدهای مسکونی جلب کند تا شاید هر چه سریعتر مشکل این ساکنان حل شود.

یکی از تجمع کنندگان که خانمی خانه‌دار بود گفت: از مهر ماه سال جاری تاکنون 10 خانوار در پروژه 420 واحدی ساکن شده‌اند و برخی از ساکنان نیز اسباب و اثاثیه خود را در واحدهای مسکونی چیده و رفته‌اند.

وی افزود: در این مدت گذشته بارها برای انشعاب آب و گاز به اداره آب و گاز رفته‌ایم اما هیچ نتیجه ای نگرفته‌ایم.

این خانم خانه‌دار افزود: برای تأمین آب شرب و شست‌وشوی ظروف به پمپ بنزین نزدیک محل سکونت می‌رویم و برای استحمام نیز مجبور هستیم به منزل اقوام نزدیک برویم.

یکی دیگر از خانم‌ها در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه صبر می‌کردید تا انشعاب آب و گاز این واحدهای مسکونی نصب شود و سپس برای سکونت اقدام می کردید، گفت: سالها مستأجر بودم و دیگر توان اجاره‌نشینی را نداشتم.

وی افزود: برای دریافت این واحدهای مسکونی 14 میلیون تومان پرداخت کرده‌ایم، پس دیگر پولی برای اینکه بخواهم واحد مسکونی دیگری را اجاره کنم نداشتم.

به گفته وی، پنجمین قسط  مسکن مهر خودر را که حدود 208 هزار تومان می‌شود را نیز پرداخت کرده است.

وی افزود: پس از چند هفته دوندگی سرانجام توانستیم مسئولان آبفای استان البرز ترغیب کنیم تا آب با تانکر به این منطقه بیاید، اما تا به خود می جنبیم آب تمام می شود.

مدیران شرکت های تعاونی مسکن این 420 واحد مسکونی نیز گفتند: متاسفانه با وجود آن‌که نامه‌نگاری‌های فراوانی با اداره آب و فاضلاب، ریاست‌جمهوری و وزارت راه داشته‌ایم، تاکنون نتوانسته ایم آب و گاز این واحدهای مسکونی را نصب کنیم.

آنان می گویند:دیگر خسته شده ایم و به اعضا اعلام کرده ایم که خودشان پیگیر کار باشند تا شاید به جایی برسند.

این 420 واحد مسکونی متعلق به اعضای تعاونی مسکن تاکسیداران کرج،صنایع اتومبیل سازی و مرکز تحقیقات راه،مسکن و شهرسازی است.

3131

کد خبر 281010

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =