رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از ارائه قریب‌الوقوع دو گزارش کمیسیون نظارت این نهاد درباره «اصل ۴۴ و یارانه‌ها» به مقام معظم رهبری خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، کمیسیون نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام بر حُسن اجرای سیاست‌های کلی صبح امروز (شنبه) تشکیل جلسه داد.
در این جلسه، نتایج بررسی و نظارت‌های این کمیسیون درباره نحوه اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی و نظارت بر روش اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها و نقاط‌ قوت و ضعف هر یک از آنها، در قالب دو گزارش جداگانه توسط دبیر جلسه ارائه شد.
سپس اعضای کمیسیون نظارت مجمع، نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را در خصوص گزارش‌ های ارائه شده از سوی دبیر این کمیسیون بیان کردند.
رئیس مجمع تشخیص و رئیس کمیسیون نظارت این نهاد در این نشست با تقدیر از گزارشات ارائه شده، تأکید کرد: گزارش‌های ارائه شده باید منطبق بر شاخص‌ها و جداول مشخص و قابل تطبیق و مقایسه درباره اهداف برنامه‌های اصل 44 و هدفمندی یارانه‌ها و با تعیین نقاط‌ قوت و ضعف‌ها باشد تا اعضای مجمع بتوانند سریع‌تر به جمع‌بندی برسند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی خاطر نشان کرد که نتایج حاصله و گزارش نهایی، پس از طرح در جلسات آتی و اخذ دیدگاه‌ها و نظرات همه اعضای مجمع، در قالب گزارش نهایی تقدیم رهبر معظم انقلاب می شود.
/29220

کد خبر 281270

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محبوبه IR ۲۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۹
    13 1
    با فقیر پروری کشور اداره نمیشود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین