رییس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به مردم استان قم، با اشاره به برخی برنامه‌ریزی‌ها برای استقبالش، ضمن تشکر از مردم این شهر اعلام کرد: مثل همیشه در منزل مرحوم والد در خدمت مردم شریف خواهم بود.

متن نامه دکتر علی لاریجانی به این شرح است:
«بسم‌الله الرحمن الرحیم

مردم شریف و عزیز قم

اینجانب طبق روال همیشگی برای انجام وظایف نمایندگی و پیگیری امور شهر بنا دارم که فردا در حوزه انتخابیه باشم، شنیدم که جمعی از مردم برای استقبال از خادم خود برنامه‌ریزی کرده‌اند، ابتدا از محبت مردم بزرگوار قم سپاسگزارم و به هیچ وجه راضی به ایجاد زحمت برای آن‌ها نیستم بخصوص در این ایام که به عید نوروز نزدیک است و ممکن است موجب ترافیک و مزاحمت گردد، از جانب دیگر با توجه به این‌که برخی از مسوولین شهر مانند آقای استاندار بهانه‌هایی آورده‌اند که دلالت بر عجز اداری آنان دارد، تقاضا دارم از هرگونه برنامه‌ای برای استقبال خودداری فرموده و اجازه دهند تا وقت خود را صرف خدمت بیشتر به استان نمایم.
لذا مثل همیشه در منزل مرحوم والد در خدمت مردم شریف خواهم بود.
خادم مردم سرافراز قم
علی لاریجانی»

/2727

کد خبر 282251

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
    عجز اداري البته منحصر در استاندار قم نيست. به كل دولت سرايت كرده
  • حسام IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
    59 9
    "عجز اداری" را خوب اومدی
  • بدون نام IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
    27 19
    باسلام بنده هم خیلی امید وار بودم این استقبال بنحوی برگزار نشود، ویقین داشتم اصالت خانوادگی، نجابت، بزرگی دکتر اجل از این است که اجازه دهد مثل بی اصالتها،بی نزاکتها، کوتوله ها بزرگی پیدا کند. آفرین بر عقل و درایت ایشان.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین