به گزارش خبرآنلاین ؛در هفته سی ام لیگ برتر محمد برجلو مدافع تیم ذوب آهن با گشودن دروازه تیم خودی مقابل پیکان هشتمین گل به خودی این فصل را به ثمر رساند. اگرچه در بازی نفت تهران و استقلال نیز ضربه رضا نوروزی پس از برخورد به پای اشجاری وارد دروازه رحمتی شد، اما این گل به نام نوروزی ثبت شد. اشجاری در نیم فصل اول یک گل به خودی زده است.
اگرچه هنوز 4 هفته تا پایان فصل باقی مانده است، اما آمار گل به خودی در لیگ دوازدهم کمترین میزان در چهار فصل اخیر بوده است. در لیگ 88 تعداد گل به خودی ها 11 بود و در دو فصل 89 و 90 نیز به ترتیب 12 و 14 گل بود. آمار گل به خودی این فصل به این ترتیب است:
1- سیامک کوروشی(ملوان مقابل نفت آبادان) 2- محمدرضا مامانی(راه آهن مقابل سپاهان) 3- نبی الله باقری ها(نفت آبادان مقابل تراکتورسازی) 4- حسن اشجاری(سپاهان مقابل تراکتورسازی) 5- علیرضا نورمحمدی(پرسپولیس مقابل ذوب آهن) 6- محمود شفیعی(گهر مقابل صبای قم) 7- مهدی نوری(فولاد مقابل ذوب آهن) 8- محمد برجلو(ذوب آهن مقابل پیکان)
251 41
نظر شما