فرهاد مجیدی می گوید بار دیگر لطف مردم خوب ایران شامل حالش شده و انتخاب به عنوان چهره سال خبرآنلاین از سوی کاربران ما ، مسئولیت او را بیش از قبل سنگین می کند.
تو خورشیدی ولی غروب نداری ... آهای فرهاد مجیدی
تو دریایی ولی ساحل نداری ... آهای فرهاد مجیدی
تو تک ستاره ی فوتبال مایی ... آهای فرهاد مجیدی
گل های تو امید قهرمانی ... آهای فرهاد مجیدی
تو هم گل میزنی هم گل میسازی ... آهای فرهاد مجیدی
تویی که تا ابد تو قلب مایی ... آهای فرهاد مجیدی
دوستان ما ایرانی هستیمو ادعای فرهنگ 2500ساله داریم چرا به خودمون اجازه می دیم اینقدر راحت به هموطناننمون توهین کنیم یا ترور شخصیتی
هرکی باید فرهنگ سازی از خودش شروع کنه
برای عادل فردوسی پور متاسفم. تو اون واقعا متاسفمصحنه که مجیدی آستین لباسشو گرفته بود و می کشید. داشت به داورمی گفت روش خطا شده اما عادل و بقیه همیشه میخوان ازآب گل آلود ماهی بگیرن. و دنبال حاشیه سازی برای استقلالند واقعا متاسفم. عشق است 7 مقدس. ویوا فرهاد
نتیجه این نظر سنجی حقیقتا نشان داد که ما ایرانیها تا چه حد می توانیم منطق و انصاف را با احساس جایگزین کنیم. آقای مجیدی که نیمی از سال هم خارج کشور بازی کردند و حتی بازیکن ملی هم محسوب نمی شوند چه کار فوق العاده ای در سالی که گذشت برای کشور خود انجام دادند که شایسته همچین عنوانی باشند؟!! مثلا آقای پرفسور سمیعی که تا حالا جان ده ها هم وطن را نجات داده و با انتقال دانش و تجربش به پزشکان ایرانی خدمت بسیار بزرگی به مردم کشورش میکنه و یکی از افتخارات ما ایرانیها در سطح جهان است از آقای مجیدی شایستگیش کمتر است؟ اصلا مقایسه این دو کار صحیحی هست؟ این کجاو آن کجا!!! آخه ما چقدر ملت جوگیری هستیم!! و البته نفس اینجور نظر سنجی کردن هم اشکال داره.
دوست عزیز قبل از اینکه پای احساسات رو وسط بکشید ببیند تا چه اندازه پروفسور سمیعی و از او بالا تر ها رو به مردم شناسوندن و به آنها میدان کار داده اند که اگر مردم اینها رو میشناختند نسبت به این بزرگوران احساستی ترهم میشدند. و واقعا برای خبر آنلاین متاسفم که اصلا چنین نظر سنجی رو ایجاد کرده.
استقلالی ام. اما علی کریمی تکرار نشدنیه. امثال فرهاد مجیدی (متاسفانه) موج سوارهای خوبیند. به چه مناسبت چهره سال شده؟ لطفن منو راهنمایی کنید. جز اینکه خداحافظیشو پس گرفت؟
چهره سال من مردمی هستند که با دست خالی به کمک هموطنان آذربایجانیمون شتافتند. نه کسانی که به داشتن ماشین های آنچنانی میبالند و هر دقیقه به اندازه یک کارگر ساده دل مملکتم پول می گیرند و با سیاسیون فوتبال بازی می کنند و تیمشان را به خاطر پول رها می کنند.
ههههههههههههههههههخخخخخخخخخخخخخ جالبه. مجيدي هيچ موقع حتي قابل قياس با داش علي وداش مهدي نيس ونخواهد بود واگرم محبوبه نزده هواداراي استقلال محبوبه!!! علامت تعجبو حال كردم مرسي.
من یک استقلالیم ولی مجیدی نباید شخصیت هم وطنشو جلو عربا خورد میکرد. درسته که استقلال و پرسپولیس دو رقیب قدیمی هستند ولی همه ی ما ایرانیم اگه خودمون هوای هم دیگه رو نداشته باشیم کی هوامون رو داشته باشه
نظر شما