۰ نفر
۱۲ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۰

در آتش سوزی ساختمان هتل قدیمی پاریس در مرکز این شهر بیست تن کشته شدند که نیمی از آنها را کودکان تشکیل می دادند.

به گزارش چاینا دیلی ، در این سانحه که در ساختمان محل اسکان خانواده های فقیر سیاه پوست رخ داد پنجاه نفر مجروح شدند که حال 11 تن از آنها وخیم گزارش شده است. به گفته شاهدان عینی آتش سوزی از اتاق صبحانه در هتل یک ستاره پاریس اپرا آغاز شده و به طبقات بالا سرایت کرد.

زمان دقیق شروع آتش سوزی ساعت 2 صبح بوده و بسیاری از ساکنان ساختمان در خواب بودند که این مسئله آمار تلفات را به شکل قابل ملاحظه ای افزایش داده است.
به دلیل قدیمی بودن ساختمان و گسترش آتش سوزی عملیات نجات بیش از هشت ساعت به طول انجامید و طی آن 250 آتش نشان برای نجات ساکنان ساختمان تلاش کردند.
47281

 

 

کد خبر 284560

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی US ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    0 0
    لینک متن اصلی این خبر در روزنامه تلگراف است و متاسفانه لینک خبر بالا به اشتباه ذکر شده است http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/9963801/Firefighters-rescue-children-from-burning-building-as-Paris-fire-kills-three.html

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین