شبکه خبری الجزیره از مرگ داماد رئیس جمهوری مخلوع تونس در یکی از زندانهای این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، محمد المنصف الطرابلسی، همسر خواهر زین العابدین بن علی، رئیس جمهوری مخلوع تونس روز جمعه در زندانی در این کشور درگذشت.
بنا به اظهارات حبیب السبوعی، مدیر زندانهای تونس، الطرابلسی که به دو سال زندان محکوم شده بود از زندان به بیمارستان منتقل شد و به دلیل وخامت حالش در بیمارستان درگذشت.
وی اعلام کرد: طرابلسی مارس گذشته و پس از آنکه دچار ورم مغزی شد به این بیمارستان منتقل شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت.
همچنین السبوعی تاکید کرد: المنصف الطرابلسی 69 ساله از چهار یا پنج روز گذشته هوشیاری خود را از دست داده بود.
الطرابلسی که کمی پس از انقلاب 14 ژانویه سال 2011 میلادی بازداشت شد، به اتهام دست داشتن در یک پرونده فساد مالی به دو سال زندان محکوم شده بود.
الطرابلسی برادر لیلا طرابلسی، همسر بن علی، و از شخصیتهای پر قدرت رژیم سابق تونس بود.
5252
نظر شما