ایسنا نوشت:

در پی انتشار آمار تصادفات نوروزی از سوی پلیس راهنمائی رانندگی نیروی انتظامی و در صدر قرار گرفتن پراید در آمار تصادفات، شرکت سایپا توضیحاتی ارائه کرد.

در توضیحات سایپا ضمن تقدیر از زحمات راهور نیروی انتظامی که با اقدامات خود از افزایش تلفات جاده ای در تعطیلات نوروزی جلوگیری بعمل آورده اند، آمده است: "درخصوص انتشار گزارش راهوار محترم نکاتی بوده است که برخی از رسانه ها بدون دقت نظر و بررسی موضوع اقدام به انتقاد نسبت به خودروهای صدر نشین این جدول علی الخصوص پراید کرده‌اند که نکات زیر جهت تنویر افکار عمومی تقدیم می گردد.

1- علت صدر نشینی پراید بر خلاف آنچه بی کیفیتی این خودرو در برخی از رسانه‌ها نام برده شده است دلیلی جز تعداد بالای تولید این خودرو ندارد و طبیعتاً جز این نمی توان انتظار داشت که خودروئی که به تعداد 5 میلیون دستگاه در جاده‌های کشور رفت و آمد داشته و میزان تولید یک سوم از کل خودروهای تولیدی را در اختیار دارد در فعل و انفعالات رانندگان ایرانی مصون از حوادث جاده‌ای که عوامل موثر دیگری نیز در بروز آن دخیل هستند باشد. در عین حال باید عنوان کرد که مطمئناً آمار پائین تصادفات در خودروهای قعر جدول نیز مطمئناً بواسطه کمیت و تعداد محدود تولید و یا حتی واردات و در واقع وجود آن خودروها در دست مشتریان است و در حقیقت اگر آخرین خودروی جدول منتشره نیز تیراژ تولید میلیونی همچون پراید را داشته باشد مطئمناً همانند پراید جایگاه بالای این جدول را از آن خود می کرد.

2- بر اساس آمار ارائه شده در سالهای گذشته مهمترین عامل تصادفات جاده ای را خطای انسانی با سهم 52 درصدی تشکیل می دهد و مطمئناً نقش خطاهای انسانی با هر خودرویی در تصادفات اجتناب ناپذیر خواهد بود و باز هم در این مورد نقش کمیت در مورد پراید باعث شده این خودرو بیشترین آمار تصادفات را از آن خود کند.

3- نکته قابل انتقاد دیگر برداشت اشتباه برخی از رسانه‌ها از آمار بالای تصادفات یک خودرو و اتصال این موضوع به مقوله کیفیت خودروها است. در این خصوص باید اذعان داشت که خودروهای پراید جدید که با نام خانواده x100 عرضه می شود با توجه به استانداردسازی این محصول و ارتقاء سطح ایمنی و کیفی آن از درجه بالاتری از خودروهای پراید قدیمی را در اختیار داشته و اضافه بر این بر اساس آمار بدست آمده درصد تصادفات این خانواده در مقابل خودروهای پراید قدیمی بسیار ناچیز بوده و جمع بندی دو محصول با دو سطح ایمنی متفاوت باعث خدشه دار شدن برند و محصول یک شرکت خودروسازی است که بهتر بود در این آمار درصد خودروهای X100 و پراید جدا از یکدیگر اطلاع رسانی می‌شد.

4747

کد خبر 285701

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 73
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدي IR ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    63 76
    حرف حساب زده ديگه !! انتطار داريد امار بالاي تصادف ماله پورشه باشه كه كلا 300 تا 400 تا توي ايران هست؟
    • محمد- شین IR ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      26 18
      به نظر من ایراد ها 100 درصد هم از پراید نیست ! 30 درصد از پرایده ، 50 درصد از راننده هاس 20 درصد هم از جاده هاست . حرف حق تلخه اما بایس قبولش کنیم .
    • مهدی IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      46 0
      بله دوست عزیز حرف درستی زده اتومبیلی که تعداد تولیدش بالاست خوب احتمال تصادفات بیشتری هم داره اما این رو مشخص نکرده که که چه تعداد از این تصادفات به خاطر شخص راننده بود یا کیفیت پایین اتومبیل!!!. تو همین سایت خبر تصادف زنجیره ای تو امریکا رو گذاشتن با 3 کشته حالا به نظر شما می شه کیفیت اتومبیل های امریکایی رو با پراید مقایسه کرد؟ اگه همچین تصادفی خدای نکرده تو ایران باشه چند تا کشته داره؟
    • بدون نام IR ۲۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      24 1
      گفت یا نگفت!!؟؟؟؟
    • چایپارا IR ۲۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      40 1
      و شما هم باور کردید. قبول تعداد زیاد پراید تصادفش هم طبیعتا زیاده اما استحکامشو چی میگی ؟؟؟ آقای مسئول صحبت از کمیت نیست جواب کیفیت را بدهید البته اگر جوابی دارید !!!
    • بدون نام US ۲۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      52 0
      عذر بدتر از گناه... اصلا چرا ماشین از رده خارج و قراضه که تکنولوژی آن مربوط به 30 سال پیش کره جنوبی است باید در تیراژ میلیونی ساخته شود؟
    • بهزاد IR ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
      14 0
      تو همین سایت تصوئیر تصادف یه هیوندا که مال سفارت عربستان بود رو با پراید گذاشته بودن حیلی جالب بودهیوندا از پشت زده بود به پراید راننده پراید پشت فرمون مرده بود اما هیوندا تقریبا سالم بود و راننده ش سرپایی مداوا شده بود حالا شما میتونید نتیجه بگیرید که علت مرگ راننده پراید وجود تعداد زیادی پراید تو اتوبان بوده؟؟؟ یعنی اگه این پراید رو ببریم تو مثلا کشور ازبکستان برونیم چون تعدادش اونجا کمه ایمن تر میشه؟؟؟ این آمار رو باید به این شکل داد: تعداد کشته شده هاش/تعداد یک نوع ماشین=میزان ایمنی
  • بدون نام A1 ۱۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    168 7
    مرگ دست خداست.... پراید فقط وسیله ست...
    • بدون نام IR ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      18 65
      حالا شما مسخره کن.... یه روز هم خودت.....
    • بدون نام IR ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      90 1
      مشکل اینجاست که خودروسازان مونتاژ کردن هم بلد نیستند هر روز و ماه و سالی که از مونتاژ کردن یک خودرو در ایران میگذره کیفیت محصول کاهش و قیمت افزایش پیدا میکنه درصورتی که خارج ایران با گذشت زمان کیفیت مونتاژ افزایش و قیمت محصول کاهش پیدا میکنه برای کاری که خودروسازها در ایران انجام میدند کلمه معادلی وجود نداره و باید از فرهنگستان زبان و ادب فارسی درخواست بشه که یک کلمه معادل برای کاری که خودروسازها در ایران انجام میدند پیدا کنند.
  • موسي گيو IR ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    24 60
    خيلي از حوادث ناشي از تخلفات راننده مي باشد كه هيچ ارتباطي به نوع خودرو ندارد. مثلا انحراف به چپ و خواب آلودگي راننده و سرعت غير مجاز كه همگي ناشي از بي دقتي راننده مي باشد و اينكه آمار حوادث ناشي از بي دقتي راننده و عدم توانايي راننده در كنترل خودرو را به حساب نوع خودرو و وسيله نقليه ميگذارن از انصاف به دور است.
    • بدون نام IR ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      اگه شما یه اشتباه کردی و خوابت برد باید حتما حتما بمیری ؟!! اگه خودرو درست و حسابی باشه کمترین تلفاتو میده نه اینکه چون خوابت برد باید بمیری...
    • مهدی IR ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      40 23
      در جواب بدون نام: شما میتونی پورشه با بنز بخری و بعدا خوابت ببره بعدا ببینی چه بلایی سرت میاد. امتحان کن !
    • مهدی IR ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      58 5
      آخه برادر من آقای گیو، شما یا تا حالا پشت چند تا ماشین ننشستی، یا اینکه نشستی و دقت نکردی. هندلینگ خوب، ترمز خو ب و بدنه قوی یه ماشین از جمله فاکتورهای اساسی و مهم ماشینه که نه تنها ضریب خطای راننده رو میبره پایین، بلکه میتونه حتی اگه راننده هم خطا کنه جون خودشو مسافراشو نجات بده. وگرنه بین بنزی که حتی زیر چرخهای کامیونم سقفش خرد نمیشه با فرغون نباید فرقی باشه!
    • رضا IR ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      24 1
      چرا بحث می کنید ؟ اصلا واضحه که پورشه نمیتونه با پراید رقابت کنه !!!!!!
    • بدون نام IR ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      34 2
      اقا مهدی عقل کل...لازم نیست کسی خودرو مدل بالا بخره و باهاش چپ کنه تا بفهمه قرار نیست هرکس چپ کرد بمیره!!!کافیه تصادف اقای دایی قبل از عید پارسال رو به خاطر بیاری که با سرعت 200 کیلومتر در ساعت پرادوشون رو چپ کردند بعد هم با یک خراش سطحی از ماشین با پای خودشون پیاده شدند تا بفهمی مرگ در اثر چپ کردن هنریه که فقط خودروسازهای ایرانی دارند!! اینکه اکثر تصادفات به علت خطای راننده صورت میگیره درست؛ولی قرار نیست تاوان یک انحراف به چپ مرگ باشه!!خودرو اگه ایمنی داشته باشه و کاغذی نباشه امنیت سرنشینانش تضمین شدست...
    • بدون نام IR ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      27 2
      آقای گیو فرض کن اتفاقی که برای علی دایی یا وزیر راه با تویوتا افتاد برای کسی با پراید یا پژو یاسمند یا... بیفته زنده موندنش فقط معجزه است هرچند درصدی هم حرف شما درسته ولی اتومبیل ایمن اونه که بایه برخورد به قوطی رانی له شده تبدیل نشه
  • مصطفی IR ۱۶:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    44 31
    به نظر من سایپا جواب منطقی داده ولی پراید از سایر خودرو های داخل کیفیت پایین تری داره
    • مهدی همتی US ۲۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
      1 4
      موافقم
  • اسی IR ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    73 3
    مرگ دست خداست ، درست ولی اگر ماشین از لحاظ استانداردهای بین المللی بالا باشه وقتی که چپ هم میکنه احتمال آسیب به سرنشین خیلی کم هست ولی به نظر شما پرایدی هم هست که چپ بکنه یا تصادفی بکنه که کسی توش سالم بمونه ؟!
  • علیرضا IR ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    56 4
    در مورد میزان مرگ و میر سرنشینان پراید ناشی از تصادف ، شرکت سایپا چه جوابی داره بگه؟؟؟ جز اینکه خیلی بی کیفت تر شده و انقدر بدنه و شاسی پراید ضعیفه که با هر ضربه ای آسیب میبینه؟!؟!
  • بدون نام IR ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    56 5
    با این حرفها فقط اصل موضوع رو دور زده سایپا!!! ماشینی که اگه تصادف کنه کاپوت جلو میچسبه به صندوق عقب یعنی ایمن!!!!!!!؟!؟!؟!؟؟! واقعا که!
    • بدون نام IR ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      11 36
      مجبوری با این ماشین 140 تا برونی ؟ این ماشین برای رانندگی تا 80 الی 90 کیلومتر /ساعت است که بتوان در این سرعت ماشین و سرنشینان را از خطرات احتمالی نجات داد.من دوستانی داشتم که در ماکسیما هم تصادف معمولی داشتند و جان به جان آفرین تسلیم کردند.در خبرهای سال نو داشتیم که سرنشینان آزرا نیز در تصادف با پیکان جان باختند...
    • بدون نام IR ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      16 2
      این ناشناسی که حرف ازسرعت 140 زده چرا نمی خواد بپذیره که حرفش منطقی نیست؟شاید هم از اذناب سایپاست عزیزم اگه باسرعت50 تا برم ویه نفر به من زد حتماباید بمیرم؟ این چه حرفیه که میزنی؟
    • بدون نام IR ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      13 1
      آره بابا پس خودروساز اشتباه میکنه روی صفحه کیلومتر این خودرو میزنه 180 تا ماکسیمم سرعت!! بیاد بزنه 90 تا!! دقیقا نصف!!!!!
  • م IR ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    67 1
    خودرو سازی داخلی با وجود تعرفه سنگين واردات خودرو خارجی به بهانه حمایت از تولید ملی و بدون هیچ رقیبی در بازار انحصاری داخلی محصولات بنجول و از رده خارج رو به مردم ایران که هیچ حق انتخابی ندارند در بازار انحصاری داخلی میفروشند و مردم ایران هم از روی ناچاری محصولات از رده خارج و بنجول خودروسازی داخلی به چند برابری قیمتی که به عراق و ونزوئلا صادر ميشه رو در ایران از روی اجبار خریداری می کنند.. تا وقتي كه مردم بدون اعتراض بخرند همين آش هستو همين كاسه.. وسلام و به اميد روزهاي بهتر.
    • پرایدو US ۱۷:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      31 1
      حق مطلبو گفتی
  • Behnam US ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    42 2
    دیگه بدتر این همه پراید رو واسه چی تولید میکنید ؟!
    • بدون نام A1 ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      28 0
      چون ملت ميخرن و با اين پول ماشين ديگه اي هم نميتونن بخرن.
  • بدون نام IR ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    44 4
    خودرویی که با کوچکترین اشتباه راننده تمام سرنشینهاشو محکوم به مرگ میکنه آیا خودرو نباید کمی ایمنی داشته باشه که تلفاتو کم کنه؟
    • بدون نام IR ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      25 41
      کاملا غلطه شما بنز رو هم دست آدم نادان بدی 4 تا آهن قراضه بیشتر تحویلت نمیده ! طرف 170 تا سر پیچ رانندگی میکنه می خوای جون سالم بدر ببره؟؟ به جای احساسی بودن کمی منطقی باشید رانندگی فرهنگ می خواد که ما نداریم
  • رضا IR ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    30 24
    تصادفات پراید زیاد است، چون رانندگی ایرانی افتضاح است! بنز و پراید هم نمیشناسه ! وگرنه بنده 10 ساله که پراید دارم. یک خراش هم روش نیافتاده. متاسفانه مردم ما فرهنگ افتضاح رانندگی خود را گردن جاده - ماشین و پلیس میندازند....
  • مجبور به روندن پراید IR ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    45 4
    با داشتن 90تا سرعت، وقتی که یه ماشین دیگه از بغلت سبقت میگیره میخواد چپ کنه!! خودروی مطمئن یعنی پراییییییییییییییییید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • بدون نام IR ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      24 16
      مطمئن باش اون ماشین که با سرعت سر سام آور از شما سبقت میگیره هیچ بویی از فرهنگ رانندگی نبرده! در ضمن کمتر اغراق کنید!
  • البرز IR ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    17 42
    به نظر من پراید خیلی هم خوبه. ماشین به این ارزونی و با این مصرف سوخت واقعا مناسب تهرانه. فعلا که همه دارند سوار میشن اونایی هم که باهاش تصادف می کنند فرهنگ رانندگی ندارند پراید هم از سرمون زیاده
    • بدون نام IR ۲۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      9 1
      داداجون ایمنی داشتن یعنی اینکه تولید کننده پیش بینی هر اتفاقی را بکند و برای پیشگیری و به حداقل رساندن خسارات تدبیر داشته باشد بطور مثال چرا باید صندلی ها و سپرهای عقب و جلوی پراید از جنس یونولیت باشد که با یک جرقه در عرض چند ثانیه آتش تمام خودرو را فرا بگیرد و سرنشینان آن را خاکستر کند همانطور برای یک پراید در جاذه ای اتفاق افتاد و در بین دو تریلی خاکستر شد و به واسطه ستون های بسیار ضعیف پراید در ها قابل باز شدن نبودند و 4 سرنشین آن در آتش سوختند و عکس آن را همین سایت خبر آن لاین منتشر کرد بله پدرجان حادثه خبر نمیدهد و همیشه تو به کسی نمیزنی بعضی وقتها هم حادثه سراغ آدم میآید
  • بدون نام IR ۱۷:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    36 6
    با سلام وقتی با مشت می شود بدنه پراید له کرد این چه ماشینی است ؟ ایمنی صفر است بدنه ضعیف است جند نفر از مدیران سایپا حاضرند شرافتی با این ماشین سفر کنند ؟ و چند نفر از انها پراید سوار می شوند؟ امار بدهند
    • بدون نام IR ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      14 23
      دوست عزیز: میشه بگید شما چی سوار میشید؟ با این درآمد مردم توقع دارید همه بنز و بی ام و سوار شن؟؟ پس چرا اونایی که این همه سال پراید دارند چیزیشون نمیشه؟ مگه قراره با پراید با 180 تا به سمت دیوار برونید؟؟ اتفاقا پراید خیلی هم ماشین خوبیه. اما واسه آدم با فرهنگ! نه کسی که از رانندگی فقط گاز و ترمز و لایی کشیدن بلده! کمی تعقل هم بد نیستا !!!
    • بدون نام IR ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      20 2
      نه فقط پراید! 206 و 405 رو چی میگی؟! بازم به پراید !!!!
    • ساشا US ۲۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      7 2
      بدون نامی که می پرسد مردم چی سوار شوند؟ وقتی تندر و 206 داخلی سازی میشود و مزیت نیروی کار ارزان ایرانی داریم و هزینه حمل از ژاپن و اروپا به خودرو نمیخورد، این خودروها باید با قیمت پراید به مردم تحویل شود. آخر چه معنی میدهد 206 مدل 1999 ساخت داخل 30 تا 40 میلیون قیمت دارد؟ غیر از اینکه خودروسازها مردم را ضعیف گیر آورده اند؟ دوم اینکه اینطور نیست که مردم یا فقط باید پراید سوار شوند یا بنز و بی ام و. اگر تعرفه و عوارض و مالیات سنگین بر واردات خودرو برداشته شود، خودروهایی با کیفیت خوب با قیمت های 30 تا 70 میلیون قابل عرضه است که این باعث رقابتی شدن بازار میشود. این لینک را حتما ببینید، تعجب میکنید: http://autos.yahoo.com/news/10-cheapest-cars-for-2012.html?page=all
    • بدون نام US ۲۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      9 1
      بدون نام که گرفتند مردم پول ندارند بی ام و بخرند. فضای بازار خودرو در دستان دو خودرو ساز داخلی انقدر انحصاری است که شما بایدهم همچین حرفی بزنید. زیرا در تمام دنیا از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس، با 40 میلیون تومان بهترین خودرو ژاپنی و اروپایی را میتوان خرید و شرکت در فضای رقابتی آن را بدون بهره یا با بهره کم برای شما قسط بندی 36 ماهه یا 5 ساله میکند. چون دارید محصول آنها را میخرید و رقابت زیاد است. اگر بهره از مردم بگیرید یا قسط بندی نکنید ورشکست میشید. انواع اقسام قسط بندی وجود دارد که میتوانید خودرو مدل سال را با پرداخت ماهی 800 هزار تومان سوار شوید. ولی در ایران چه. پول را 6 ماه جلوتر میگیرند، چون مردم چاره ای ندارند.
    • ساشا US ۲۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      7 0
      ولی از پراید در گذریم، به جای تندر و 206 مردم میتوانند نیسان ورسا مدل 2013 سوار شوند که اگر بدون تعرفه و هزینه گمرکی وارد شود با احتساب هزینه حمل و دلار 2500 تومانی میشود آنرا 30 میلیون تومان به دست مردم رساند: http://autos.msn.com/research/vip/pricing.aspx?year=2012
    • بدون نام GB ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
      5 0
      در ادامه این توضیحات قابل عرضه که قیمت یه دونه بی ام و مدل 320 که مال ده دوازده سال پیش هست فقط 12هزار دلاره، فقط 12هزار دلار!!
  • رضا IR ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    2 10
    ای داداش شما کجای کاری 13 فرور دین امداد خودروی سایپا با یه مزدا وانت شاخ تو شاخ شدن حیف یادم رفت عکس بگیرم خوشبختانه کسی صدمه ندید فقظ ماشین مزدا پرت شده بود تو خاکی هر دو تا ماشینم جلوشوم خراب شده بود من اول فک کردم امداد خودرو اومد کمک
  • آرشا IR ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    36 1
    اگه پراید خودرو با کیفیتی هست پس چرا مدیران سایپا از آن استفاده نمیکنند؟
    • رضا IR ۱۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
      9 1
      چون شعارشون اینه که : هر چه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند . البته اینا از این هم صرف نظر کردن و گفتن فقط مردم استفاده کنن . !!!!
  • بدون نام IR ۱۸:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    13 1
    اینکه ضعف ایمنی پراید در بالا رفتن آمار تلفات انسانی تصادفاتی که یک طرفش پرایده موثره نباید ما را از عوامل موثر دیگه در بروز این تصادفات غافل کنه نداشتن فرهنگ رانندگی و عدم توجه به مقررات و بی تجربگی بعضی از رانندگان در کنار نداشتن جاده های استاندارد و ایمن، بیشتر از ایمنی پراید در تصادفات نقش داره گاهی اوقات این جاده است که صبر رانندگان را سر می بره و باعث میشه که دست به رفتاری خطرناک بزنن که ده بار به خیر میگذره و یه بار کار دستشون میده وقتی توی جاده مخصوصا جاده های کوهستانی پشت سر یه کامیون سنگین قرار گرفتی که مسیر زیادی سبقت ممنوع داره، چقد میشه تحمل کرد و با دنده 2 تاتی تاتی کرد!
  • علی از شیراز IR ۱۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    21 1
    مسئولان نمی تونن کنترل کنن و کارخونه رو مجبور به رعایت استاندارد ها کنن ،در عوض میگن اشتباه انسانی با عث حادثه شده! حتی سازنده جاده هایی که شوماخر تو پیچش اولش چپ میکنه رو هم مقصر نمیکنن چون همیشه در ایران فرده که مقصره نه گروه!
  • خودرو IR ۱۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    2 1
    حرفهای دوستان متین، اما واقعا مهمترین عامل تصادفات خطای انسان با 92 درصد است نه 52 درصد. درسته که جادخ و خودرو باید طوری طراحی بشه که زمان خطای راننده کمترین خطر رو برای سرنشینان فراهم کنه اما باید واقعیت رو قبول کرد که با این قیمت های بالای خودرو و درامد تنها ماشینی که عامه مردم میتونن تهیه کنن همین پرایده که اونم داره قیمتش میره بالا.
  • بدون نام IR ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    9 1
    آقا کاری نداره، مسئولان سایپا اگر خیلی راست می گویند که پراید دارای استاندارد ایمنی روز دنیاست، بفرستند به Euro Ncap ببینن از 5ستاره ایمنی چند میگیره ؟ پیش بینی ها حاکی از اینه که یه چیزی بدهکار هم خواهد شد !
  • بدون نام IN ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    12 1
    این که بالای 130 تا با پراید میریم از سطح جاده بلند میشه هم مربوط به تولید انبوهشه؟؟؟
  • پیمان A1 ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    2 8
    مردم جالبی هستیم ما. فقط توقع و دیگر هیچ... همه (از جمله خودم) اعتقاد داریم در تمام زمینه های زندگی حقمون خورده شده و الان نه تنها باید جداقل بنز و بی ام و زیر پامون باشه حتی کارحونه اش هم باید مال خودمون باشه چون مسئولین حقمونو خوردن!! آخه مگه مسئولین از آسمون اومدن؟ خودمونیم. در فرایند تولید همه مسئولند. من اعتراف میکنم خودم اگه جای هر مسئولی قرار بگیرم نمیتونم از مسئولین فعلی بهتر باشم چون یاد نگرفتم که مسئول رفتارم باشم و بجای پذیرفتن عواقب اون و تلاش به منظور بهبود روند کاری خودم دنبال مقصر میگردم که به گردن اون بندازم. در ثانی مگه آلمان وقتی شروع به ساخت بنز کرد خودرو ساخته شده کیفیت فعلی رو داشت؟ باید از این مرحله گذر کرد متاسفانه فقط به مسخره کردن تولیداتمون میپردازیم.
  • بدون نام IR ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    5 0
    به نظر من هنوز خیلی ها از فرهنگ رانندگی برخوردار نیستن و همینم باعث افزایش تصادفات میشه کسی که میگه خواب آلود رانندگی کنم یعنی هنوز فرهنگ رانندگی نداره به نظر من دولت واردات خودرو رو آزاد کنه تا مردم حق استفاده از خودرو مناسب رو داشته باشن و خودروساز ایرانی هم خودشون رو یا به کیفیت بالا برسونن یا حذف بشن بهتره تا منابع مالی و انسانی کشور رو هدر بدن از رانندگی گرفته تا نون خریدنمون و ..... همه مشکلات بیشمار هست خسته شدیم خسته......
  • پیمان A1 ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    1 5
    از قبل همین خودروهای وطنی عده زیادی وارد بخش تولید شدن و در واقع کارافرینی خوبی داشته فقط مشکل تلاش بسوی کیفیت بهتره. حالا دوستان هی از پراید بد میگن ولی من پنج شش سال پراید داشتم و مشکلی باهاش نداشتم. با بوگاتی هم انحراف به چپ باعث مرگ میشه. راستی این رو هم بگم بنده سال 74 ازدواج کردم و از یکی از دوستان مایه دار اون موقع یک پراید هاچ بک گرفتم ماشین عروس کردم و در مقایسه با هیلمن خودم اجساس زایدالوصفی داشتم
  • بدون نام US ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    4 1
    جانا سخن از زبان ما می گویی!خوب کم تولید کن تا بلکه تصادفات کم شه
    • بدون نام IR ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
      1 0
      اگه کم تواید بشه از این که هست گرونتر میشه
  • محمد IR ۲۱:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    7 1
    مگه خودرو هاي ديگه سيستم ضد تصادف دارن ؟ راست ميگه ديگه . به خاطر زياديش تصادفش هم بالاست . نصبت تصادف بر تعداد خودرو رو بايد بررسي كرد . نه تنها تصادف رو . مشكل پرايد اينه كه صدمات تصادفش چندين برابر دوچرخه هم هست. با فرغون تصادف كنه ، فوتي ميده.
  • مهدی IR ۲۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    5 2
    درسته نیروی انسانی نقش مهمی در تصادفات داره اما در کشور های پیشرفته دنیا دنبال اینند که اگر نیروی انسانی خطا کرد (که انسان جایز الخطاست) میانگین آسیب پذیری اونو کم کنند که با تولید خودرهای به روز و پیشرفته که درجه ایمنی 3 ستاره به بالا دارند تلفات انسانی ناشی از خطای انسانی را کاهش بدهند خودرو پراید از ضعیف ترین محصولات خودرو سازی است خواه بزک دوزک شده باشه خواه پراید قدیمی باشه واقعا متاسفم برای دوستانی که نسبت به پراید متعصب هستند نخرید آقا پراید نخرید با اتوبوس برید سفر یا با قطار درجه ایمنی آن به مراتب از پراید بالاتر هست
  • بدون نام IR ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    18 1
    عجب استدلال مسخره ای!!! پریروز سایت خبری مایکروسافت عکس یک پراید تاکسی را که در عراق تصادف کرده بود و سقف آن کنده شده بود را به نمایش گذاشته بود دیدنی بود شاهکار خودروسازی ایران! آیا در عراق هم تعداد پراید بالاست؟؟؟
  • بدون نام IR ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    4 6
    چه ربطی به کثرت تولید داره؟ وقتی بی قانونی باشه با پورشه هم تصادف خواهی کرد
    • مهدی همتی US ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
      0 1
      بحث ما پرایده نه مقایسه با ماشین خارجی
  • داش مجید IR ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    5 0
    ببخشید آقایان مدیران و مسئولان حاضرند از این خودرو با کیفیت استفاده کنند؟؟؟یا مرگ برای همسایه خوبه
  • مقيمي IR ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    5 0
    بحث ايمني را ول كنيد دوستم يك پرايد خريده از شيشه جلوش آب باران وارد اتاق ميشه !! ثبت نام اينترنتي كرديم تا سقفش را ايزوگام كنند.
  • بدون نام IR ۰۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    4 0
    مطمئن باشید سرانه ی تصادف پ و مرگ و میر پراید هم از همه بالا تره....سرانه تصادف دیگه ربطی به کثرت نداره !!!!! آقای مدیر !!!!!
  • بدون نام IR ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    6 0
    ای پراید! تو خوبی! فقط 20 درصد مقصری. 70 درصد سایپا مقصره که تورو تولید می کنه. 10 درصد باقی مونده مربوط به راننده و جاده و ... است
  • صادقي از شوشتر IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    8 0
    نه برادر علتش اينه كه شما از توليدش خجالت نمي كشيد
  • هادی A1 ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    2 0
    وای خدای من!یکی منو بگیره دارم از خنده منفجر میشم!
  • فرهاد IR ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    5 0
    فقط یه سئوال میخواستم ببینم مدیر عامل محترم سایپا خودشون هم پراید سوار میشن؟
  • ارشیا IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    5 0
    لیاقت ما ایرانیا همین پرایده.حقمونه اگه مردم این پول زبون بسته را که باعث قتلشون میشه تو جیب این خودرو سازا نکنن و کسی این ماشینهای بدون استاندارد را سوار نشن تکلیفشون مشخص میشه....جالبه به هیچ صراطی مستقیم نیستن و حاضر نیستند قیمت ان را هم پایین بیاورند.
  • بدون نام US ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    5 0
    این که خطای انسانی بیشترین دلیل تصادفات هست درسته. ولی خطایی که در پراید موجب مرگ میشه در خودروی با کیفیت تر ممکنه جراحت در پی داشته باشه
    • مهدی همتی US ۲۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
      1 0
      موافقم
  • عليرضا IR ۰۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    1 0
    1. كيسه هوا نداره اينو ديگه ميدونين چيه 2.سيستم صوتي نداره به هنگام سرعت زياد يا خواب آلود بودن راننده عمل ميكنه 3.سيستم نرم افزاري نداره قبل از نقص فني هشدار بده 4. هشتصد و هفتاد كيلو هست كيليويي 1000 تومان حساب كن قمت پرايد خيلي گرونه نهايتا بايد قيمتش 0870000 ميشد. 5. عرض و طولش كمه در حال تصادف از طرف درب راننده يا سرنشين مردنيه چون عرض كمه و در حال تصادف از روبرو موتورو بايد بغل كني يا از عقب كپسول سي ان جي ميدوني ديگه كجاته.
  • حسن US ۰۷:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    2 0
    این چه حرفیه بابا پراید بهترین ماشینه ببین همه میخرن!تازه خیلی هم ارزونه................

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین