ایسنا نوشت:

وزیر امور خارجه کانادا با اعتراض به حزب نشنال دموکرات این کشور که احیای روابط با ایران را خواستار شده است، گفت که این حزب از ایدئولوژی "چپ افراطی" برخوردار است.
پایگاه اینترنتی "سان نیوز نت ورک" نوشت: جان برد وزیر امور خارجه کانادا روز دوشنبه در مصاحبه‌ای تلفنی از تل‌آویو از قطعنامه‌هایی که حزب اپوزیسیون ارایه کرده است انتقاد کرد.
نودموکرات‌ها برخی قطعنامه‌های سیاسی را به عنوان کنوانسیون این حزب در مونترال در هفته جاری بررسی خواهند کرد.
برد به خبرگزاری "کیو ام آن" گفت: فکر می‌کنیم آنچه این قطعنامه‌ها نشان می‌دهد این است که حزب نشنال دموکرات همچنان از (ایدئولوژی) چپ افراطی الهام می‌گیرد.
وی افزود: این سیاست‌های خارجی توسط کانادایی‌ها و دیگران رد شده است. کانادا سپتامبر گذشته روابطش با تهران را قطع کرد.
برد گفت که علت قطع رابطه با ایران برنامه هسته‌ای این کشور و حمایتش از دولت اسد در سوریه بوده است.
جورج سول، سخنگوی حزب نشنال دموکرات گفت که کمیته قطعنامه این حزب قطعنامه‌هایی مربوط به ایران را در انتهای فهرست قرار داده و بعید است درباره آنها بحث شود.
اولین پیشنهادی که مطرح می‌شود این است که آمریکا و رژیم صهیونیستی تهدیدی بزرگ‌تر از ایران برای خاورمیانه و جهان هستند. و در دومین پیشنهاد از نودموکرات‌ها می‌خواهد کانادا را برای "احیای گفت‌وگو با ایران با هدف رسیدن به نتایج ملموس" از جمله در خصوص حقوق بشر احیا کند.
27219
کد خبر 285908

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین