سید حسن موسوی چلک

یکی از نکاتی که در سریال پایتخت 2 به آن اشاره شد موضوع فروش کلیه برای تامین هزینه های زندگی بود. گر چه در این سریال به همه ابعاد این موضوع پرداخته نشده و قرار هم نبود پرداخته شود.در زیر به چند نکته به اختصار اشاره می شود:
1- باور کنیم که عده ایی از مردم در کشور برای تامین هزینه های زندگی خود مجبور به فروش عضوی از بدن خود از جمله «کلیه» خود هستند.شاید برخی از ما نوشته هایی را روی دیوار هر بویژه دیوار های نزدیک به مراکزیا انجمن های بیماران کلیوی یا بیماران خاص دیده باشیم که حاکی از اعلام آمادگی برای فروش کلیه است.
2- عده ای هم به بهانه فروش کلیه به نیازمند پیوند کلیه حسابی کلاهبرداری می کنند و به اصطلاح خانواده هارا «سرکیسه» می کنند.خانواده ها هم که نیازمند کلیه هستند مجبورند به هر شکلی شده آنها را راضی کنند.در حالی که بسیاری از گروه از به اصطلاح فروشنده ها، کلیه را نمی فروشند فقط از شرایط خانواده سوء استفاده می کنند و هزینه های زیادی را به آنها تحمیل می می کنند.
3- عده ای هم دلالان کلیه هستند. این افراد کسانی هستند که راه و چاه کار را بلدند.مراکز را می شناسند.مقررات را بلدند و ...اما این افراد از دو طرف فروشنده و خریدار سوء استفاده می کنند.موضوعی که در سریال پایتخت 2 به خوبی نشان داده شد.
4- عدم آشنایی با منابع اجتماعی هم از مشکلات دیگری است که موجب می شود تا از مردم سوء استفاده شود.
توجه به این موضوع در سریال پایتخت 2 هم در نوع خود جالب بود.
www.mousavichalak.ir

کد خبر 286635

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =