فارس نوشت:

عضو کمیسیون تلفیق بودجه 92 مجلس با اشاره به جلسه عصر دیروز این کمیسیون گفت: در این جلسه فروش متوسط 1 میلیون و 300 هزار بشکه نفت در روز به قیمت 95 دلار و هر دلار 2450 تومان که همان پیشنهاد دولت بود، به تصویب رسید.

حسینعلی حاجی دلیگانی  در مورد مصوبات عصر امروز کمیسیون تلفیق گفت: در این جلسه درآمد نفتی دولت مورد بررسی قرار گرفت.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه 92 مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ابتدا در مورد میزان تولید نفت در سال 92 بحث شد که متوسط روزانه 1 میلیون 300 هزار بشکه در روز به تصویب رسید که 260 هزار بشکه از آن میعانات گازی و مابقی آن نفت خام است.

وی افزود: همچنین قیمت فروش هر بشکه نفت بعد از بحث‌های متعدد 95 دلار پیش‌بینی شد و ارز حاصل از فروش نفت 2450 تومان یعنی همان رقم پیشنهادی دولت به تصویب اعضا رسید.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ارقام پایین‌تری هم از سوی اعضا پیشنهاد شد، ادامه داد: البته نرخ مصوب به معنای قیمت نرخ ارز نیست، بلکه این نرخ برای محاسبات داخلی بودجه کشور استفاده می‌شود.

حاجی در مورد دلیل تصویب قیمت 2450 تومان برای ارز حاصل از فروش نفت گفت: در حال حاضر هیچ کالایی با نرخ 1226 تومان وارد کشور نمی‌شود، حتی کالاهای اساسی هم بر اساس نرخ ارز مبادلاتی وارد می‌شوند و اگر پایین‌تر از این رقم اعمال شود، رانت ایجاد شده و تولید داخل با مشکل مواجه می‌شود.

وی اضافه کرد: البته در این جلسه وزیر نفت،‌ نمایندگان مرکز پژوهشهای مجلس، دیوان محاسبات و اتاق بازرگانی ایران هم نظرات خود را در این خصوص مطرح کردند.

عضو کمیسیون تلفیق در مورد دستور کار جلسه فردای این کمیسیون گفت: در جلسه فردا موضوع منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: دولت در لایحه پیشنهاد کرده است که 15 هزار میلیارد تومان از منابع بودجه از محل هدفمندی یارانه‌ها حاصل شود که در جلسه فردا در مورد آن بحث خواهد شد.

3131

کد خبر 288071

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین