۰ نفر
۱۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۰

در پی قتل فجیع دختری خردسال در جنوب شرق تهران، پدر و عموی مقتول به عنوان مظنون به جنایت بازداشت شدند.

ایسنا نوشت:

ساعت 16 روز گذشته (دوشنبه) زنگ تلفن همراه قاضی بهروز هنرمند بازپرس کشیک قتل پایتخت به صدا درآمد و ماموران کلانتری مشیریه وی را در جریان به قتل رسیدن دختری چهار ساله به نام ساناز در منزلی مسکونی قرار دادند. در پی اعلام این گزارش، بازپرس ویژه قتل تهران در راس اکیپی تخصصی از عوامل بررسی صحنه جرم در قربانگاه این دختر خردسال به نام ساناز حضور یافت و تحقیقات خود را آغاز کرد.

در بررسی‌های ابتدایی مادر این کودک به بازپرس جنایی گفت: مانند هر روز حدود ساعت 4 از سر کار به خانه برگشتم و وقتی متوجه شدم که ساناز نیست، نگران شدم. فورا به دنبال او گشتم و جسدش را در حالی که خفه شده و به آتش کشیده شده بود، در یکی از اتاق‌ها پیدا کردم.

این زن در خصوص افرادی که زمان وقوع حادثه در خانه حضور داشته‌اند، گفت: در آن زمان فقط همسرم و برادرش در خانه بودند. اظهارات این مادر داغ‌دیده در حالی اخذ و مورد بررسی قرار گرفت که ماموران دریافتند پدر ساناز اعتیاد شدید به ماده روانگردان شیشه داشته و عموی او نیز سابقه شرارت داشته است.

همچنین مشخص شد که مادر ساناز، بارها از سوی عموی او مورد تهدید قرار گرفته که اگر اتومبیل و خانه خود را به نام پدر ساناز نکند،‌ او را مورد آزار قرار خواهند داد. با جمع‌بندی مجموع داده‌های موجود در صحنه جرم و بررسی شواهد و قرائن، پدر و عموی مقتول به عنوان مظنون به جنایت با دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران بازداشت شدند و مورد تحقیق قرار گرفتند. با وجود انکار جنایت از سوی دو مظنون به قتل، برای هر دو نفر قرار بازداشت موقت صادر شد و قاضی هنرمند از ماموران آگاهی خواست تا با در اختیار داشتن دو متهم، زوایای پنهان این جنایت دلخراش را کشف کنند.

کد خبر 28893

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۶
    0 0
    اعتیاد باز قربانی گرفت . لطفا مسئولین توجه بفرمایند که این پدر معتاد انسان نیست و حتما مثل یک سگ او را بکشند . نه اینکه به خاطر صاحب دم بودن اورا ببخشند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین