کیهان نوشت:

  • رئيس جمهور محترم! در دوره اول رياست جمهوري مردم چه نذرها كردند و روزه هاي مستحبي گرفتند چرا كه شما را فردي مكتبي و تابع ارزشهاي ديني و ولايي مي دانستند همين افراد در حال حاضر با چرخشي كه در شما ايجاد شده و بسياري را دل آزرده كرده ايد مي خواهند همان نذرها را انجام دهند تا شما از عقلانيت و ديدگاه گذشته دور نشويد. به عنوان يك هموطن كه دوستدار شما بودم از شما خواهش مي كنم به جاي برخي نشست ها و گفتارهاي غيرواقع و ناصواب زماني در خلوت، مروري به گفتار و رفتار اوليه خود داشته باشيد و اين روزهاي آخر مسئوليت بيش از اين خون به دل اصحاب انقلاب نكنيد.
  • چند نفري كه در اطراف رياست محترم جمهوري حلقه زده اند و به باند انحرافي معروف شده اند و جزء مطرودين از سوي امت حزب الله هستند مناسب نيست كه از طريق رانت قدرت و استفاده از بيت المال به ملت تحميل شوند.رفتارهاي غيرمنطقي آقاي رئيس جمهور در تحميل اين گروه انحرافي فرصت هاي پيش روي نظام را هدر مي دهد. آقاي احمدي نژاد هم بايد بداند كه يك راي بيشتر ندارد و مردم تحميل نامزد و گزينه دولت را نمي پذيرند.
  • سفرهاي استاني رئيس جمهور در اين شرايط فقط جنبه تبليغات دارد. 2 ماه مانده به پايان كار دولت، چه كاري مي توان انجام داد. وعده هاي يارانه بيشتر و دادن وعده هاي بي عمل فقط جنبه تبليغي دارد.

/2727

کد خبر 289512

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    46 4
    خودکرده را تدبیر نیست
  • محسن IR ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    10 44
    آقاي شريعتمداري حرف حساب ميزنند.
  • بدون نام IR ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    13 2
    فقط و فقط از خدا می خواهیم که انتقام مردمی را که با این همه منابع خدادادی به این روز انداخته اند از مسببانش بگیرد انصاف بود مردم این همه بخاطر گرانی و بیکاری شرمنده فرنزندان خود شود انصاف بود خدایی هست
    • بدون نام IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
      11 1
      خودکرده را تدبیر نیست!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین