سرمربی تیم ملی والیبال پس از گذشت چند روز بالاخره تماشاگر ویژه بازی کاله در مسابقات باشگاه های آسیا شد.

به گزارش خرگزاری خبرآنلاین؛خولیو ولاسکو بالاخره برای تماشای بازی تیم کاله در رقابت های والیبال باشگاه های آسیا به سالن 12 هزار نفری رفت.
تیم‌ والیبال کاله و لیونینگ چین در مرحله نیمه نهایی مسابقات والیبال قهرمانی باشگاههای آسیا به مصاف هم رفتند که این دیدار را کاله ای ها با پیروزی 3 بر صفر و با نتایج (25 بر 12)، (25 بر 17) و (25 بر 12) پشت سر گذاشتند تا راهی مرحله فینال شوند. در این بازی علاوه بر محمدرضا داورزنی و برخی از مسئولان باشگاه کاله، خولیوولاسکو سرمربی تیم ملی نیز در سالن حضور داشت.
این برای نخستین بار است که سرمربی تیم ملی برای تماشای عملکرد کاله و بازیکنان ملی پوش این تیم در محل برگزاری رقابت ها حاضر شده است.
 

251 43

کد خبر 289682

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۳:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    55 0
    فدراسیون,فدراسیون والیبال بقیه یاد بگیرن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین