به گزارش خبرآنلاین، کورش علیانی درباره این آثار گفت: در کتاب «همینه» به دورههای مختلفی از جمله دوره مربوط به صلاحالدین ایوبی، دوره سلطان محمد خوارزمشاه چنگیزخان مغول، پسر سلطان محمد، شاه سلطان حسین، نادر شاه افشار، محمد شاه و ناصرالدین شاه میپردازد. علیانی همچنین درباره رویدادهای تاریخی کتاب عنوان داشت: اولین دوره مربوط به صلاحالدین ایوبی است؛ و موضوعش بلاهتی است که در جنگهای صلیبی بود. این بلاهت است که عدهای از آن سر دنیا بیایند اینجا و ادعا کنند اینجا حقی دارند.
او ادامه داد: دوره بعدی دوره سلطان محمد خوارزمشاه است؛ کسی که لطف کرد پای چنگیزخان را به کشور ما باز کرد و بعدی خود چنگیزخان و بعد جلالالدین خوارزمشاه پسر سلطان محمد است که میتوانست نسبت به پدرش لایقتر باشد، اما نشد که بشود. بعد از شاه سلطان حسین داستان به سمت نادرشاه افشار میرود. ماجراهای محمد شاه و ناصرالدین شاه هم در ادامه کتاب آمده است. کتاب اینجا دیگر تمام میشود.
این روزنامه نگار درباره کتاب دوم هم گفت: «یادداشتهای پای پنجره» یکسری یادداشت درباره رژیم صهیونیستی است. ساختار کتاب اینگونه است که ابتدا سعی کردم آن دسته از اخبار روز را که به رژیم صهیونیستی مربوط است، دنبال کنم و سپس هر کدام از این خبرها که دارای حواشی و زوایای پنهان بود، انتخاب کرده و در موردشان یادداشت نوشتم و فکر میکنم این یادداشتها میتواند برای خواننده جالب باشد.
این نویسنده بیان کرد: این کتاب کمک میکند نویسنده هم آن خبر خاص را شناسایی کند و هم اینکه یک اطلاعات عمومی نسبت به اسراییلی که همیشه در مورد آن حرف زده میشود و هیچی هم در مورد آن نمیدانیم، به دست آورد.
علیانی همچنین گفت: اما کتاب سومم با نام «ولگردی در کوچههای زبان» یادداشتهایی درباره پدیدههای زبانی است. سعی کردهام در هر کدام از این یادداشتها، پدیدههای زبان فارسی را با دید علمی نگاه کنم. البته در زمینه زبان اختلاف نظر وجود دارد. به طور خاص زبانشناسان بیشتر به ویژگیهای زبانشناختی زبان نگاه میکنند، ولی واقعیت این است که زبان نه ابزار تزیین است و نه به مکتوبات محدود میشود.
6060
نظر شما