معاون اول دولت اصلاحات گفت: اگر در انتخابات ریاست جمهوری رد صلاحیت شوم علامت سوال بزرگی برای مردم ایجاد می‌شود اما برای من سوالی نخواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضاعارف که به استان گلستان سفر کرده است در جمع خبرنگاران محلی این استان در ارتباط با شرایط دانشگاه های این استان، گفت: دانشگاه های استان وضعیت خوبی دارند و با توجه به وضغیت استان به نظر می‌رسد استان باید در تولید علم در کشور سهم بالاتری داشته باشد. ما در تبدیل علم به فن آوری مشکلاتی داریم و در این راستا می توان اقدامات بهتری صورت گیرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای ایجاد اعتماد بین مردم و حاکمیت چه برنامه‌ای دارید، اظهار داشت: رابطه بین حاکمیت و مردم که بحث جدی در کشورها و دولت‌های مختلف است، نمی‌دانم که چقدر می توانیم این موارد را از هم تفکیک کنیم. نگاه ما این بوده است که مردم همه کاره هستند و نقش اصلی را در همه امور مردم دارند. دولت ها باید این نگاه را دنبال کنند که خدمتگزار مردم هستند . باید انتخاباتی برگزار شود شود که حداکثر حضور مردم را داشته باشیم و این باید هدفگذاری دولت و مردم باشد. اگر این نگاه را دنبال کنیم به نظرم همه گروه ها برنده خواهند بود.
اهم اظهارات معاون اول دولت اصلاحات در ادامه می آید:
* باید همه گروهها امکان حضور در انتخابات را پیدا کنند و شرایط مساوی در اختیارشان باشد. بعضا احساس می شود یک جریان سیاسی از هر امکانی می‌تواند استفاده کند و جریان مقابل با ممانعت‌ها و محدودیت‌های فراوانی رو به رو است.
*{ در ارتباط با مساله حصر موسوی و کروبی}: امیدواریم مساله حصر قبل از انتخابات به صورت منطقی حل شود که ما فضای پر شور تری را در انتخابات داشته باشیم. ولی من وظیفه خود می دانم که اگر انتخاب شدم مساله حصر و مسئله زندانیان سیاسی را پی گیری کنم که انشاء الله در چارچوب قانون با تعامل و تفاهمی که با نهادهای ذیربط خواهیم داشت، مشکل را حل کنیم.
*{در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برای دوستان و همفکران شما از واژه انتخابات آزاد استفاده می کنند}: اینکه می گویید "دوستان ما" ، نمی‌دانم کدام یک از دوستان ما را می گویید. اما اگر بگوییم که از ناحیه یک دلسوز این مساله مطرح شده است، به معنای برخورداری از امکانات مساوی است. شما فکر می کنید در این استان شرایط برای حضور من با سایر کاندیداها یکی است. ما تنگ نظری‌هایی که با آن رو به هستیم را به حساب نظام نمی گذاریم بلکه ناشی از بد سلیقه گی‌های مدیران محلی و منطقه‌ای می دانیم که انشاء‌الله اصلاح می شود. ما نگاهمان مشارکت حداکثری است.
*اگر رد صلاحیت شوم علامت سوال بزرگی برای مردم ایجاد می شود اما برای من سوالی نخواهد بود. اما در نهایت از نظر شورای نگهبان تمکین می کنم.
* در رابطه با فرهنگ نمی توانم عملکرد دولت فعلی را باز کنم اما الان رابطه دولت ر با مراجع نظام و روحانیون ارشد را ببینید چرا که گویای عملکرد دولت است.دولت در امر فرهنگ اصولا نباید تصدی‌گری کند و نقش دولت حمایت است. سیاست‌گذار فرهنگی کشور شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بررسی مهندسی فرهنگی کشور در این شورا ماهای آخرش را طی می‌کند و من اگر رئیس جمهور شوم برنامه مهندسی فرهنگی کشور را حمایت می کنم تا اجرا شود.
*{در پاسخ به سوالی در خصوص بیان نقاط قوت و ضعف دولت نهم و دهم}: اینقدر الان اوضاع روشن شده است و از جریان اصولگرا نظر میدهند که نیازی به نظر ما نیست. فرمانده سپاه گفته است که امیدوارم رئیس جمهوری بیاید که بحران کشور را حل کند.این سخن چه معنایی ندارد جز اینکه اوضاع کشور بحرانی است؟
*من اوضاع فعلی سیاه و سفید نمیبینم و همه چیز روشن است اما اگر آقایان واقعیت ها را می‎دیدند کشور به این وضع نمی‌افتاد.
* من در مقامی نیستم که در خصوص تقلب حرف بزنم و دادگاه باید تشخیص دهد. انشاء الله با تجربه‌ای که از انتخابات 88 داریم وبا این فضا تخلفی صورت نگیرد چون برای نظام هزینه دارد. بنابراین باید حتی از انتخابات 88 درس بگیریم تا انتخابات پر شور و سالمی را برگزار کنیم. امیدواریم که شورای نگهبان در چهارچوب قانون عمل کند اما اینکه اکنون عمل می کند یا نه باید ازمسئولان شورای نگهبان پرسیده شود.
* تحریم‌های برون مرزی را به عنوان یک واقعیت باید بپذیریم. و تلاش ما مقابله آنها باشد. باید به یک اقتصاد پایدار برسیم که حداقل آسیب‌پذیری را داشته باشد و این را در توانایی خود و کشور می بینیم. کاری که در مورد حذف یا لغو تحریم‌ها باید بکنیم از طریق تعامل جدی و فعال با کشورهای دیگر است. انتحابات باید پیام صلح را به دنیا بدهد و باید کسی رئیس جمهور باشد که بتواند پیام صلح بدهد. ما باید به دنیا نشان دهیم که اهل تعامل هستیم و برایمان خط قرمز تنها منافع ملی ماست.
/27220

کد خبر 290752

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سام IR ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    4 26
    چاره ای جز تمکین شورای نگهبان ندارید .
  • سید IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    14 5
    اگر تایید صلاحیت نشدید حتما تمکین کنید چون رئیس جمهوری که خود به قانون پایبند نباشد ، نبودنش بهتر از بودنش است .
  • بدون نام TR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    8 46
    اصلاح طلبان فقط خوب حرف میزنند. خاتمی عامل اصلی عقب افتادگی شهرستانهاست چون فقط رییس جمهور تهران بود. جوانان شهرستانی زیادی در دوره خاتمی بیکار و معتاد شدند. تیعیض بیداد میکرد ولی چون به نفع تهرانیها بود هیچکس صدایش در نمی آمد چون تهرانیها همیشه طلبکار و حق به جانبند
  • احسان IR ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    5 26
    باز هم داره القای عدم صلاحیت شورای نگهبان رو می کنه مگه رهبر همین هفته قبل راجع به شورای نگهبان نظرشونو نگفتند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین