رییس هیات مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت :کشتیرانی های داخلی به دلیل رکود اقتصادجهانی و تحریم ها دچار مشکلات زیادی شده اند و هزینه های زیادی نیز به آنها تحمیل شده است.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خواستار حمایت از ناوگان کشتیرانی داخلی شد و بر اعمال تعرفه های ترجیحی در عوارض بندری و ارائه سوخت با نرخ ترجیحی و اولویت بهره برداری از آن برای جبران خسارت ناشی از تحریم ها تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛محمد حسین داجمر در مراسم افتتاح بیست و یکمین همایش ارگان های دریایی درباره انتظارات بخش کشتیرانی کشور در شرایط رکود اقتصاد جهانی و تشدید تحریم ها اظهار داشت: حمایت از صنایع دریایی بخصوص در بخش تعمیرات جهت مقابله با تحریم های احتمالی و اجرای الزامات ماده 131 قانون برنامه پنجم توسعه به منظور توسعه بانکرینگ از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
داجمر در ارتباط با توسعه بانکرینگ در کشور نیز افزود :در حالی که تنها در بندرعباس و جزیره خارگ زیرساختهای سوخت رسانی به کشتی ها ایجاد شده است و سایر بنادر کشور فاقد امکانات لازم در این زمینه هستند که این شایسته بنادر کشور نیست.
وی توجه خاص به حمل محمولات پتروشیمی ،گاز و میعانات گازی برای مقابله با تحریم های احتمالی ،لزوم توجه خاص به نیروی انسانی دریانورد و حمایت مالی و حقوقی از آنها از دیگر خواسته های بخش کشتیرانی کشور نام برد و ادامه داد:ارائه تسهیلات مالی (ارزی و ریالی ) جهت تحقق برنامه های توسعه ای این بخش نیز باید مورد توجه مسئولان کشور قرار گیرد.
رییس هیات مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت :کشتیرانی های داخلی به دلیل رکود اقتصادجهانی و تحریم ها دچار مشکلات زیادی شده اند و هزینه های زیادی نیز به آنها تحمیل شده است.
داجمر در ادامه به اقدامات انجام شده برای مقابله با آثار تحریم ها و بحران اقتصاد جهانی گفت:علاوه بر راه اندازی سه کلوپ P&I قشم ،معلم و کیش اقدامات خوبی نیز برای استفاده از توان موسسات رده بندی داخلی صورت گرفته است که در این ارتباط و با توجه به خروج موسسات رده بندی خارجی تقویت موسسات داخلی با کمک سازمان بنادر و دریانوردی در حال انجام است .
وی سپس به لزوم حمل محمولات شیمیایی و پتروشیمی کشور توسط ناوگان داخلی با توجه به شدت گرفتن تحریم ها اشاره کرد و گفت:با انکه در این ارتباط شرکت کشتیرانی پتروشیمی با مشارکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ،شرکت ملی نفتکش و شرکت بازرگانی پتروشیمی در اوایل دهه 80 تشکیل شد اما به دلیل عدم حمایت شرکت های پتروشیمی ،توسعه ناوگان این شرکت حمل مواد پتروشیمیایی محقق نشد.
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: این در حالی است که با توجه به تحریم حمل مواد نفتی و پتروشیمیایی کشور توسط کشتی های خارجی و صدمه ای که از این بابت به بخش پتروشیمی کشور وارد شد انتظار می رود توسعه ناوگان کشتیرانی این بخش مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه به ضرورت تشکیل ناوگان حمل گاز مایع اشاره کرد و گفت:شرایط خرید و تامین این کشتی ها با توجه به تحریم ها و محدودیتهای اعمال شده در مقایسه با شرایط عادی گذشته دشوار شده است.
داجمر با اشاره به احتمال تحریم صنعت کشتی سازی و تعمیرات کشتی کشور گفت: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از سال ها گذشته به منظور استفاده از ظرفیتهای داخل،به تاسیس یک شرکت تعمیرات کشتی با همکاری ایزوایکو اقدام کرد که با توجه به محدودیتهای اعمال شده در تعمیر کشتی های ایرانی در یاردهای خارجی ،توسعه امکانات این بخش و همچنین استفاده از ظرفیتهای آن در بخش تعمیرات سکوهای نفتی و بازیافت کشتی ضروری است .
رییس هیات مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به ورود به بازار فراساحل اشاره کرد و گفت:اگرچه در گدشته وزارت نفت از شرکتهای داخلی حمایت نمی کرد اما تحریم ها باعث شد تا استفاده از توان این بخش مورد توجه قرار بگیرد به طوری که در حال حاضر شرکتهای داخلی برای ارائه خدمات نفتی و پشتیبانی از سکوهای نفتی فعال شده اندو این در حالی بود که در گذشته از شناورهای خدماتی خارجی استفاده می شد.

 

3939

کد خبر 292993

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر پارسا IR ۲۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    21 0
    مهمترین سرمایه شرکت های کشتیرانی و ملی نفتکش ایران کارکنان ایرانی این شرکت ها هستند که بدون آنها این شرکتها در مقابل تحریم ها کاملا فلج میشوند.بدون حضور این کارکنان ایرانی پرسنل خارجی که 4 برابر ایرانی ها حقوق دریافت میکنند قدم از قدم بر نخواهند داشت .متاسفانه این سرمایه در حال از دست رفتن و ریزش شده و به دلیل عدم پرداخت حقوق انگیزه ای برای ترک خانواده و کار طاقت فرسا 8 ماه در سال نمانده است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین