ایسنا نوشت:

نجفقلی حبیبی اظهار کرد: برای بررسی آرایش سیاسی کاندیدا‌ها تا قبل از اعلام نتایج بررسی صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان نباید عجله داشت ولی چنانچه بخواهیم یک جمع‌بندی کلی نسبت به کاندیدا‌ها داشته باشیم، می‌توان گفت که چهار گروه، اصولگرایان، دولت، جبهه پایداری و همچنین مجموعه هاشمی رفسنجانی، آرایش سیاسی انتخابات پیش رو را تشکیل می‌دهد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه "هاشمی رفسنجانی فردی فراجناحی است"، ادامه داد: در شرایطی که اصلاح‌طلبان به حمایت از هاشمی پرداخته‌اند، عده‌ای اینگونه برداشت می‌کنند که او کاندیدا‌ی اصلاح‌طلبان است ولی اینگونه نیست؛ هاشمی فراجناحی است و نمی‌توان او را به جریان خاصی ارتباط داد.
 مردم کشش احمدی‌نژاد دیگری را ندارند

همچنین فارس نوشت:

علی عسگری در جمع طلاب و روحانیون خراسان شمالی در مدرسه عالی نواب مشهد اظهار کرد: قدرت‌طلبی بد است ولی رسیدن به قدرت با انگیزه خدمت و گشایش امور مسلمین یک وظیفه است.

رابط پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: همه مراجع عزیزند ولی امام راحل یک ویژگی خاص داشت در سازمان‌دهی ملی، تربیت شاگرد، مقابله با سنت‌های طاغوت، در ارتباط با تأسیس حکومت، مبتنی بر آرای مردم و در استمراردهی به جریان فکری خودشان با تأسیس بنیاد ولایت فقیه اگر دقت کنیم کارهای بزرگی انجام داده‌اند.

عسگری با بیان اینکه در داخل با چالش اقتصادی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: همه مشکل اقتصادی ما تحریم‌ها نبوده است سوءتدبیرها نیز مشکل‌ساز شد. مردم و جامعه کشش احمدی‌نژاد دیگری برای سال 92 را با این شرایط و استمرار شرایط کنونی ندارد، سوءمدیریت و رکود اقتصادی در حماسه موردنظر رهبری باید از میان برداشته شود.

29219

 

کد خبر 293799

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹
    60 3
    حالا جلیلی احمدی نژاد دیگر است یا قالیباف؟
  • طرفدار اصلاحات IR ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹
    117 7
    آقای هاشمی بهترین گزینه ممکن هستند و بعد از ایشان جناب خاتمی و در حال حاضر ب دلیل آمدن آقای هاشمی همه ما باید از ایشون حمایت کنیم هاشمی هاشمی حمایتت می کنیم
  • بدون نام IR ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹
    54 5
    یاد بگیریم از جانب مردم صحبت نکنیم
  • جندان IR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹
    107 7
    از هاشمی حمایت می کنیم تا ترمز تندووها را کشیده وبا سرعتی آهسته وپیوسته برای پیشرفت ایران اسلامی گام بردارند
  • هوشیار IR ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹
    11 4
    فقط حمایت از هاشمی به شرط آنکه هاشمی انتقام نگیرد فقط وفقط فکرش آبادانی ایران عزیز باشد.
  • بدون نام IR ۱۸:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹
    6 13
    ما تا پای جان از رهبری دفاع می کنیم و به کاندیدای پیر و نماینده لیبرالیسم های کارگزاران رای نمی دهیم هاشمی در فتنه 88 در مقابل ندای این عمار امام خامنه ای جز سکوت و حمایت از فتنه گران چکار کرد . خدا مملکت را از دست این ها نجات دهد
  • بدون نام IR ۲۳:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹
    19 2
    غربی ها مارا بازی می دهند از هاشمی می ترسند از او حمایت می کنند که رای نیاورد آنها بهتر از ما شناخت از افکار و هدایت آن دارند و هوشیار باشید بازی نخورید همانها زمینه انحراف فرزندان بیشتر مسولین را فراهم کردند..................
  • رسولی IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰
    4 0
    درودبرهاشمی عزیز سردار بزرگ سازندگی و اولین متفکر سیاست دنیا به امید خدا با 30میلیون رای رییس جمهور است درود برخامنه ای سلام بر هاشمی
  • علیرضا IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰
    3 1
    هاشمی بهترین گزینه واسه ریاست ایران هست در ضمن در مورد فتنه مگه بقیه چی گفتن که هاشمی سکوت کرد؟ نظر قالیباف یا جلیلی چی بود؟ در ان زمان هر گونه صحبتی از ایت الله هاشمی سو برداشت های می شد و بهترین کار سکوت بود. مردی که همیشه کنار امام بود
  • بدون نام GB ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰
    9 1
    مردم با هيچكس عقد اخوت نبستن ، الان هم اگه از اومدن آيت الله هاشمي استقبال شده بخاطر آباداني و پيشرفت ايران عزيز و خروج از تندروي هستش.
  • آرش IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰
    3 3
    ازمیان آقایان جلیلی و ولایتی و قالیباف یکنفررئیس جمهورخواهدشد.کسانی که منتسب به جریانات فتنه و انحرافی هستند یا ردصلاحیت خواهندشد یا اساسا" رای نخواهندآورد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین