به گزارش خبرآنلاین، گودینی درباره رمان جدیش گفت: جلد دوم رمان «تالار پذیرایی پایتخت» با عنوان «زنی با کفشهای مردانه» است که در اصل این کتاب وقایع 6-7 ماه پیش از انقلاب را در برمیگیرد و تا یک سال پس از جنگ ادامه پیدا میکند. فضا و ماجراها دنباله کتاب قبلی است اما با تغییر شرایط جامعه، فضای داستان نیز کاملا متفاوت شده است.
این نویسنده ادامه داد: در ادامه دو جلد مذکور جلد سوم این اثر نیز مد نظر است که با عنوان «داربلوط مقدس» مطرح است که فعلا نگارش آنرا نیمه تمام گذاشتهام که در روزهای آینده نگارش این اثر را نیز دنبال خواهم کرد.
گودینی درباره اشتراکات آثارش اظهار داشت: از آنجایی که با مشکلات کارگران آشنا هستم همواره سعی کردهام مشکلات آنها را در قالب داستان بیان و مطرح سازم.
وی افزود: در«تالار پذیرایی پایتخت» بازخوانی تاریخی از مشکلات کارگران در قبل انقلاب داشتهام در اصل در آن اثر نشان دادهام که کارگران در آن زمان از دست اربابان روستایی رها و به دامان اربابان شهری بازگشتهاند. اما در رمان «زنی با کفشهای مردانه» نقش کارگران در بحبوحه و پیروزی انقلاب و جنگ هشتساله و بعد از آن را در قالب رمان تشریح کردهام.
«تالار پذیرایی پایتخت» رمانی است درباره انقلاب اسلامی ایران که پیش از این در دومین دوره جشنواره داستان انقلاب و دهمین دوره جایزه کتاب فصل هم به عنوان اثر برگزیده معرفی شده بود.
بنابراین گزارش، این ناشر همچنین کتاب «دیالکتیک خرد و جامعه؛ دریچهای رو به حقیقت» نوشته دکتر عماد افروغ و سجاد نوروزی، را منتشر کرد. کتاب «دیالکتیک خرد و جامعه؛ دریچهای رو به حقیقت» در زمینه مسائل جامعهشناختی و با نگاهی روشنگرانه و انتقادی به جامعه ایران روانه بازار میشود. این کتاب با بررسی مشکلات اندیشه ورزی در ایران به موانع و گذرهای خردورزی در حیات عمومی و همچنین دخالت قدرت در مسیر اندیشه میپردازد.
دکتر عماد افروغ درباره این اثر گفت: «کتاب با نگاهی انتقادی و روش دیالکتیکی به مسائل ایران نگاه میکند و هماگونه که همه فرایندگراها و دیالکتیکگراها ناثنویتگرا هستند، سعی شده با رویکردی معطوف به کل گرایی توحیدی جامعه را نسبت به امر توسعه سیاسی واجتماعی آگاه نماید.»
افروغ در ادامه نگرانی خود را از شیوه خردورزی امروز اعلام داشته و در این رابطه خاطرنشان کرد: این کتاب راهی را نشان میدهد که گفتگو میان همه حوزهها بدون هیچگونه مانعی امکان پذیر شود و منافع ملی و اسلامی در صدرِ مسائل قرار گیرد.
نویسنده کتاب««دیالکتیک خرد و جامعه؛ دریچهای رو به حقیقت» همچنین گفت: با در نظر گرفتن اینکه کرسیهای آزاد اندیشی ما به هیچ نشان دهنده خردورزی و مسأله یابی نیستند، عرصه عمومی باید تلاش نماید تا زمینهای برای روشنفکری مهیا شود.
وی در پایان با اشاره به کتابِ دیگرش «مناقشه حق و مصلحت و بن بست جنبش دانشجویی» که به تازگی از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ دوم رسیده است، گفت: این کتاب با شرح بیشتری نسبت به چاپ اول، به تمایز بین مصلحت اسلامی با مصلحت جناحی و شخصی پرداخته است.
این کتاب در 328 صفحه، قطع رقعی و با قیمت 15900 تومان منتشر شده است.
6060
نظر شما