خبرگزاری تسنیم:

سرباز آمریکایی متهم به قتل‌عام ۱۶ غیرنظامی افغان به جرم خود اعتراف کرد.
 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آسوشیتدپرس؛ رابرت بیلز، سرباز آمریکایی متهم به قتل 16 غیرنظامی افغان امروز (چهارشنبه) برای جلوگیری از مجازات مرگ به قتل‌عام این غیرنظامیان طی حمله‌ای شبانه در سال گذشته اعتراف کرد.
رابرت بیلز در یکی از شب‌های ماه مارس 2012 به دو روستای نزدیک به پایگاه نظامی خود حمله کرد . 16 غیرنظامی را که تعدادی از آنها زن و کودک بودند به قتل رساند.
یکی از قربانیان دختر کوچکی بود که از ترس حمله این سرباز آمریکایی به پشت پدرش پناه برده بود و کشته شده بود.
وکیل بیلز هفته گذشته اعلام کرد که موکل وی از انجام این جنایت به شدت پشیمان است اما وی در ادامه به این مطلب نیز اشاره کرد که بیلز در زمان وقوع جرم در حالت غیر طبیعی قرار نداشته است.
همین مساله باعث شده بسیاری تبرئه شدن این سرباز آمریکایی را از اتهام به قتل عام غیرنظامیان افغان را بعید بدانند.

جزئیات مربوط به رابرت بیلز و حمله شبانه او به چند روستا را اینجا بخوانید 

4949

کد خبر 296918

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۵
    25 3
    لعنت خدا بر دل ظالمان
  • خودم A1 ۲۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۵
    15 2
    خجالت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین