نخست وزیر ترکیه در اظهاراتی از معترضین به عنوان "اوباش" یاد کرد و رسانه ها را مسئول افزایش ناارامی در کشورش دانست، وی همچنین گفت به درخواست‌های غیرقانونی تن نخواهد داد.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از وب سایت شبکه تلویزیونی سی ان ان رجب طیب اردوغان لحظاتی قبل در سخنرانی خود در پارلمان معترضین را اوباش خواند که باعث ایجاد ناآرامی و خشونت در کشور شدند.اردوغان خطاب به اعضای پارلمان گفت: به مطالبات دموکراتیک مردم همچنان گوش می دهیم اما خشونت و نارآمی در کشور باید هرچه سریعتر متوقف شود.وی با اشاره به خرابی هایی که معترضین در ساختمان ها و پارک گزی به بار آوردند، رسانه ها را به دامن زدن به تظاهرات ضد دولتی متهم کرد.

به درخواست‌های غیرقانونی تن نخواهیم داد

در همین زمینه فارس به نقل از اسکای نیوز نوشته است:«رجب طیب اردوغان» نخست‌وزیر ترکیه امروز پس از سرکوب جوانان معترض به سیاست‌هایش در میدان «تقسیم» استانبول مقابل اعضای فراکسیون پارلمانی حزبش حاضر شد و گفت: ما از دو هفته پیش اعتراض‌های مستمر در ترکیه را رصد می‌کردیم. رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی و اینترنتی به انتشار برخی تصاویر مربوط به خشونت در ترکیه کمک می‌کردند. همین‌طور برخی شخصیت‌های سیاسی، تظاهرات‌کنندگان را به خشونت فرا می‌خوانند.

وی در ادامه افزود: ما به هیچ درخواست و مطالبه غیرقانونی تن نخواهیم دارد و تلاش داریم تا سطح تمدن و فرهنگ ترکیه را ارتقا دهیم. ما در ترکیه نژادپرستانه رفتار نمی‌کنیم. سعی من تلاش کرده است که حزب تمام ترک‌ها باشد.

نخست‌وزیر ترکیه در ادامه از خسارت‌های مادی هنگفت تظاهرات‌های میدان تقسیم خبر داد و گفت که تظاهرات‌کنندگان با سرقت و تخریب دارایی‌ها خسارات زیادی وارد کرده‌اند.

وی افزود که تظاهرات‌کنندگان مطالبات یکسانی ندارند و حوادث میدان تقسیم هیچ ربطی به حمایت از محیط زیست ندارد.

پلیس ضد شورش ترکیه صبح امروز وارد میدان تقسیم استانبول شد و با حمله به تظاهرات‌کنندگان، تلاش کرد تا آنها را کنترل و متفرق کند.

خبرگزاری فرانسه نیز نوشت که ده‌ها نیروی پلیس ضد شورش با میدان تقسیم حمله کردند و با استفاده از گاز‌های اشک‌آور و ماشین‌های آب پاش با فشار قوی تلاش کردند تا جمع معترضان را متفرق کنند. البته این نیروهای به طرف «گیزی پارک» که در آن صدها چادر نصب شده و معترضان شب‌ها را در آن به سر می‌برند، حمله نکردند.

از چند روز پیش تمامی نیروهای امنیتی ترکیه، از میدان تقسیم عقب‌نشینی کرده بودند اما امروز بار دیگر به جمع معترضان میدان تقسیم حمله کردند.

تظاهرات گسترده در سطح ترکیه که از جمعه دو هفته پیش آغاز شد و تاکنون نیز ادامه دارد، در مرحله نخست در حمایت از تجمع کنندگان در پارک میدان «تقسیم» صورت گرفت و به تدریج این اعتراضات به تظاهرات ضد دولتی تبدیل شد. تظاهرات‌کنندگان هم‌اکنون خواستار استعفای «رجب طیب اردوغان» نخست‌وزیر ترکیه هستند.

49261

کد خبر 297915

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۱
    38 0
    منظورشان همان خس و خاشاک بوده . مگه نه ؟؟؟؟
  • بی نام IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۱
    26 0
    بابا به نظر من بهتراز خس وخاشاک خوندن که هست
  • سعيد IR ۰۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۲
    5 2
    طبق اعلام همين سايت(در خبر اردوغان معترضين را غافلگير كرد) اردوغان از حمايت 62 درصدی مردم برخوردار است و مخالفين هم هر روز يك درخواستی مطرح ميكنند، يك روز استعفای رئيس پليس استانبول، و دو شهر ديگر، بعد استغفای چند وزير و حالا هم استعفای نخست وزير. بنظر شما استعفای اردوغان خيانت به آرای مردم نيست؟ اگر اردوغان استعفا دهد معترضان فردا برای ساقط كردن دولتهای جسورتر نخواهند شد؟ بنظر من هرج و مرج كشور را فرا ميگيرد و بی ثباتی كشور را از پيشرفت باز ميدارد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین