عضو شورای نگهبان: مشکل خاصی در برگزاری انتخابات گزارش نشده است

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: تاکنون مشکل خاصی در روند برگزاری انتخابات گزارش نشده است.

به گزارش خبرآنلاین، سیامک ره‌پیک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایندگان کاندیداها و دست‌اندرکاران ستاد نظارت بر انتخابات که در تمام اجزای انتخابات نظارت می‌کنند اطلاعات و گزارش‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند و خوشبختانه تا اینجای کار تاکنون مشکل خاصی پیش نیامده است.

وی افزود: امیدواریم همین روال ادامه داشته باشد و تا پایان ساعات رای‌گیری تمام دستگاه‌ها وظایف خود را به خوبی انجام دهند و ان‌شاءلله نتیجه بسیار خوبی در انتها حاصل شود.

وی درباره نحوه نظارت شورای نگهبان در حوزه‌های اخذ رای در خارج از کشور گفت: مانند سایر حوزه‌ها، گزارش‌هایی از مراکز مختلف می‌آید،‌ نمایندگانی در آنجا حضور دارند و مراحل قانونی طبق روال پیش می‌روند و اگر احیانا مشکلی پیش آید از طریق نمایندگانی که در کشورهای دیگر حضور دارند این مشکلات حل و فصل خواهد شد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان درباره حضور بازرسان ویژه شورای نگهبان در شعب اخذ رای گفت: نمایندگان شورای نگهبان و نمایندگان نامزدها و همچنین نمایندگان وزارت کشور مجموعه ای را تشکیل می‌دهند که سلامت انتخابات را تضمین می‌کند.

وی ادامه داد: شورای نگهبان به طور معمول نمایندگانی در شعب دارد و همچنین می‌تواند بازرسانی را به مناسبت برای پیگیری و نظارت موردی در شعب اخذ رای داشته باشد.

/2727

کد خبر 298500

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمود A1 ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۴
    0 1
    سلام. حماسه سیاسی در کشور اسلامی با نمایش بد حجاب ترین زنها نمی شود. اگر بد حجابی زنان و مرد شلوارک پوش در کرمان ( که در شبکه 2 در حوزه رای گیری ساعت 2.40 بعد از ظهر نشان داده شد!!) همه نشان از حماسه سیاسی است لطفا رییس جمهور بعدی فکری به حال این قضایا کند. یا همیشه این تصاویر را در سیما نشان دهید!!! یا حرام را در موقع انتخابات حلال نکنید. چقدر دروغ و تزویر و ریاکاری و سوء استفاده.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین