به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛او که صبح دیروز ملی پوشان والیبال را برای بازی در هفته دوم لیگ جهانی برابر صربستان آماده می کرد گفت:«امیدوارم امشب تیم ملی فوتبال ایران با پیروزی مقابل کره و صعود به جام جهانی و نتیجه خوب تیم ملی والیبال مقابل صربستان،بعداز انتخابات،شادی مردم ایران کامل شود.»او معتقد است سه دلیل می تواند برای شادی ایرانی ها پیش بیاید:«ممکن است با دو برد والیبال و پیروزی فوتبال مقابل کره جنوبی سومین دلیل برای شادی ایرانی ها رقم بخورد. من از خوشحالی مردم ایران خوشحالم.»
به نظرسرمربی تیم ملی والیبال ،چوی سرمربی تیم فوتبال کره با حرفهایش علیه ایران تنها جنگ روانی به راه انداخته است:«اصلا بازیکنان ایرانی نباید به حرفهای سرمربی کره اهمیت دهند.او با این حرفها جنگ روانی به راه انداخته تا فوتبالیستهای ایرانی را عصبی کند. در حالی که آنها باید صبور باشند.چرا که فیفا مراقب همه چیز هست و اگر کسی اشتباهی کندبا او برخورد می کند. در زمین بازی هم نه مربی کره ای هست ، نه داور کره ای و نه حرفی.آنها باید پیروزی را از دهان شیر بیرون بکشند.چرا که شاید خوش شانسی ممکن است بدشانسی باشد.به قول ایتالیایی ها:« in boca al lupaLK»
خولیو ولاسکو سرمربی تیم ملی والیبال ایران امیدوار است ،شادی ایرانی ها با برد کره وصعود تیم فوتبال به جام جهانی برزیل کامل شود.
کد خبر 299228
نظر شما