مهر نوشت:

اسدالله بادامچیان عضو ارشد حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اولویت هر دولتی را رئیس جمهور تعیین می کند، گفت: در جریان انتخابات هم مشخص بود که اولویت اول حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است، که نیمی از حماسه سیاسی با حضور مردم محقق شد.

وی افزود: مساله دوم در فضای سیاسی ادامه حماسه ای است که باید در جهت اخلاق، منویات و رهنمود های رهبری شکل بگیرد. در این حوزه، حرکت باید بر مبنای ارزش های اسلامی، ایرانی و در راستای ادب و اخلاق باشد. باید از تند روی ها خودداری شود و از نیروهای دلسوز و هماهنگ در کابینه استفاده شود، البته نمی توان گفت از همه نیروها استفاده می کنیم چرا که باید از ورود افراد ناهماهنگ در یک مجموعه جلوگیری کرد.

بادامچیان با تاکید بر اینکه گاهی دولت متعلق به یک جناح می شود که این درست نیست، گفت: مساله بعدی برنامه های سیاسی در داخل و خارج از کشور است، روحانی در اولین مصاحبه مطبوعاتی نشان داد ضمن پایبندی به ارزش ها منطق را پیش روی خود قرار داده است، اکنون فرصت خوبی است که با توجه به نیاز غربی ها و بحرانی که در آن به سر می برند از این فرصت استفاده کرده و منافع خودمان را دنبال کنیم.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اهمیت روابط بین قوا افزود: رابطه مجلس و دولت مطابق قانون است که باید بر طبق آن پیش رفت و دو قوه در عین هماهنگی باید مستقل از هم عمل کنند، در جمهوری اسلامی قوه قضایه زیر مجموعه دولت نیست در واقع هر کدام مستقل از هم هستند و هماهنگ کننده بین قوا ولی فقیه است؛ هیچ موردی برای اختلاف ها نیست مگر آنکه دولتی مانند دولت دهم، نخواهد زیر بار رود.

بادامچیان در ادامه درباره روحانی رئیس جمهور منتخب گفت: روحانی از گذشته در مبارزات انقلابی حضور داشته است و چهره اصولگرایی بوده است، توانمندی های یک رئبس جمهور این است که نیروهای مردمی و دلسوز را با خود همراه کند و همه از او حمایت کنند، به نظر می رسد روحانی با پختگی این کار را انجام می دهد.
/29220

 

کد خبر 300397

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    22 0
    به اين كلمه نيروهاي دلسوز كه از دهان شما اصولگرايان بيرون مياد حساسيت پيدا كرديم. باور كنين
  • بی نام IR ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    22 0
    چرا خودتون تو این 8 سال این کارو نکردین
  • بی نام EU ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    9 0
    به روي جشم!
  • میرزا IR ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    16 1
    آقای بادامچیان استاد ریاضی هستید این مسائل را به خوبی حل میکنید ضمنا" پختگی انشاله حزب موتلفه که نیست چون حزب خیلی افراطی و بازاری عمل میکند
  • بی نام MY ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    20 0
    چرا وقتی دولت دست جناحی که آقای بادمچیان به آن تعلق دارند ای افتد به کسی غیر از جناح خودشان تعلق نمی گیرد ولی تا با انتخاب مردم به جناح مقابل می رسد حضرات هم جناح آقای بادامچیان انگاری که وارث دولت باشند خود را برای حفظ در این دولت اولی تر از همه می دانند. آقای بادامچیان آگر آقای روحانی هم بخواهد از کسانی مثل شما و محسنی اژه ایی و هم محفلی هایتان استفاده کند باید باور کنیم که بختک وجود شما این مملکت را به نابودی خواهد کشاند. اصلاً انگاری در حوره اصول گرایی شما قانونی به نام بازنشستگی وجود ندارد. بابا کی میحواهید دست از سر این مردم بردارید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین